50° VVKM ELCKERLYC

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • 50° VVKM ELCKERLYC

Contactgegevens 50° VVKM ELCKERLYC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 50° VVKM ELCKERLYC: address, phone, fax, email, website, opening hours

50° VVKM ELCKERLYC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): G DE WACHTERSTRAAT 24; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32571961 32571961

Fax (fax): +32 (12) 858-85-56 +32 (12) 858-85-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 50° VVKM ELCKERLYC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "50° VVKM ELCKERLYC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "50° VVKM ELCKERLYC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 50° VVKM ELCKERLYC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 50° VVKM ELCKERLYC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 50° VVKM ELCKERLYC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 50° VVKM ELCKERLYC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 50° VVKM ELCKERLYC
Products information 50° VVKM ELCKERLYC

BTW identificatienummer (tax): BE09098571777
Ondernemingsnummer: 6741729736
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 50° VVKM ELCKERLYC
(Get full report from official database of BE for 50° VVKM ELCKERLYC)

Aanvulling soorten activiteiten voor 50° VVKM ELCKERLYC
Addition kinds of activities for 50° VVKM ELCKERLYC

02729901. Burro boerderij | Burro farm
27590100. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
35499904. Propellerrichtenpersen | Propeller straightening presses
39520209. Enamels, china schilderij | Enamels, china painting
39990813. Poppen en marionetten | Puppets and marionettes

Werken bij 50° VVKM ELCKERLYC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 50° VVKM ELCKERLYC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 50° VVKM ELCKERLYC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 50° VVKM ELCKERLYC. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Dakwerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Bocholt is op zoek naar een gemotiveerde dakwerker.

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Dakdekker platte daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Overpelt zoekt Trixxo gemotiveerde dakdekkers platte daken. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met het lijmen van PVC, het branden van roofing of het plaatsen van EPDM. Heb je geen ervaring als dakdekker maar ben je wel uiterst gemotiveerd om dit te leren? Ook dan maak je zeker kans om te kunnen werken binnen deze familiale onderneming! We verwachten dat je je met eigen vervoer kunt begeven naar Overpelt. De werven zijn gelegen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Jobstudent uitzendconsulent(e) M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. •Kandidaten inschrijven en linken aan de vacatures. •Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

  • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

  • Schoonheidsspecialiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Therapeut/Coach op zelfstandige basis (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: In Balans en In Beweging

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je een aangename en gezellige werkplek om "je ding" te doen? Benader je jouw cliënten of patiënten vanuit een holistische visie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. Wàt je precies doet, maakt niet zo heel veel uit. Als je maar vanuit je hart werkt, correct en enthousiast bent in je job en als je jouw talenten graag benut om anderen vooruit te helpen ... dan kan jij een mooie aanvulling zijn op wat wij doen. Concreet bieden we jou een aangename werkplek aan in een ontspannen sfeer. We houden er van dat je zelf initiatief neemt om je cliënteel te laten groeien en daarbij ondersteunen we jouw inspanningen vanuit ons eigen netwerk. Belangrijk is dat je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep werkt en dat jouw statuten in orde zijn. Bekijk zeker eerst onze website om te ontdekken wat wij doen en waarvoor we staan. Zo kan je meteen voelen of jij je hier thuis kan voelen. www.inbewegingstekene.be

  • Fiscaal jurist (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673223-inline.html?cid=Partner_VDAB Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.

Zoek naar antwoorden van 50° VVKM ELCKERLYC in sociale netwerken
Look for responds of 50° VVKM ELCKERLYC in social networks

Lees alle opmerkingen voor 50° VVKM ELCKERLYC. Laat een reactie achter voor 50° VVKM ELCKERLYC. 50° VVKM ELCKERLYC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 50° VVKM ELCKERLYC. Leave a respond for 50° VVKM ELCKERLYC. 50° VVKM ELCKERLYC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 50° VVKM ELCKERLYC op de google maps. Adres en contacten 50° VVKM ELCKERLYC
Location of 50° VVKM ELCKERLYC on the google maps. Address and contacts of 50° VVKM ELCKERLYC

Andere gerelateerde bedrijven als come 50° VVKM ELCKERLYC 50° VVKM ELCKERLYC: De Schepper | PAUMAN ANDRE AVEVE | Majoli | Vreeke Management Consultancy | Nicaise Fr茅d茅ric

Other related companies as 50° VVKM ELCKERLYC: De Schepper | PAUMAN ANDRE AVEVE | Majoli | Vreeke Management Consultancy | Nicaise Fr茅d茅ric

50° VVKM ELCKERLYC is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 50° VVKM ELCKERLYC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09098571777. Het bedrijf 50° VVKM ELCKERLYC bevindt zich op het adres: G DE WACHTERSTRAAT 24; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van 50° VVKM ELCKERLYC is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 50° VVKM ELCKERLYC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 50° VVKM ELCKERLYC, openstaande posities, locatie van 50° VVKM ELCKERLYC op de kaart.

50° VVKM ELCKERLYC is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is 50° VVKM ELCKERLYC, company assigned to the tax number BE09098571777. The company 50° VVKM ELCKERLYC is located at the address: G DE WACHTERSTRAAT 24; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
The main activity of 50° VVKM ELCKERLYC is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 50° VVKM ELCKERLYC is not available. You also can look at reviews of 50° VVKM ELCKERLYC, open positions, location of 50° VVKM ELCKERLYC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 50° VVKM ELCKERLYC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 50° VVKM ELCKERLYC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 50° VVKM ELCKERLYC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 50° VVKM ELCKERLYC, employees, financial statistics.