M.H.M. INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • M.H.M. INTERNATIONAL
Private companiesApparel and Accessory Stores • M.H.M. INTERNATIONAL

Contactgegevens M.H.M. INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.H.M. INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.H.M. INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROODBORSTJESTRAAT 8; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26728222 (+32-26728222) 26728222 (+32-26728222)

Fax (fax): +32 (10) 678-76-46 +32 (10) 678-76-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.H.M. INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.H.M. INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.H.M. INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.H.M. INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.H.M. INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.H.M. INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.H.M. INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.H.M. INTERNATIONAL
Products information M.H.M. INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE09411132812
Ondernemingsnummer: 4982269287
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 787,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in M.H.M. INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen; Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.H.M. INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for M.H.M. INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.H.M. INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for M.H.M. INTERNATIONAL

394908. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
36130201. Bedieningspanelen, elektrisch | Control panels, electric
37140301. Bumpers en bumperettes, motorvoertuig | Bumpers and bumperettes, motor vehicle
50320102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
73890101. Kunstenaarsagenten en makelaars | Artists' agents and brokers
96210000. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation

Werken bij M.H.M. INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.H.M. INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.H.M. INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.H.M. INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE internationaal transport (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Zuid-Limburg zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor internationaal transport. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag. Je vertrekt rond 7u00. Je doet +/- 3 tot 5 overnachtingen/week, maar in het weekend kom je altijd naar huis. Je vertrekt vanuit Zuid-Limburg of vanuit Luik. Je vervoert palletgoederen, die je niet zelf moet laden en lossen.

  • Bekister (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een handige bekister. Je staat in voor onder andere grondwerken, bekistingswerken en metselwerken voor industriële en particuliere nieuwbouwen. Zowel systeembekistingen als traditioneel bekisten hebben geen geheimen meer voor jou.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP BRUGGE M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: BEL & BO

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Reclame bedeler in Viersel (VIERSEL)

    Regio: VIERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • ITS Group Benelux - Oracle DBA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Description  installing and regularly upgrading the Oracle database software. This requires expertise in Oracle and its corresponding application tools. using database and coding knowledge to create database Storage structures, known as tablespaces, that store the data of Web applications. They are responsible for ensuring these structures are created with information security in mind. changing to database structures based on company needs. using their Oracle expertise and knowledge of database management to find and address the cause of the malfunction.   Skills  Understand the theories and components that make the system function. They also need knowledge of Structured Query Language (SQL) to create and alter database structures. Oracle DBAs need a working knowledge of programming languages such as HTML and XML. Oracle DBAs are people who thrive in a collaborative environment; they rarely work independently.  Designing databases using Oracle Software and knowledge of SQL Testing database applications to ensure functionality Collaborating with other Oracle DBAs to implement structures Performing regular security updates to keep user data safe Helping users to navigate and use database functions

Zoek naar antwoorden van M.H.M. INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of M.H.M. INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.H.M. INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor M.H.M. INTERNATIONAL. M.H.M. INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.H.M. INTERNATIONAL. Leave a respond for M.H.M. INTERNATIONAL. M.H.M. INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.H.M. INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten M.H.M. INTERNATIONAL
Location of M.H.M. INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of M.H.M. INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come M.H.M. INTERNATIONAL M.H.M. INTERNATIONAL: Abetras SA | Cailloux | PUBLIE DESIGNS | ZUTENDAAL V.V. | Terwingen BVBA

Other related companies as M.H.M. INTERNATIONAL: Abetras SA | Cailloux | PUBLIE DESIGNS | ZUTENDAAL V.V. | Terwingen BVBA

M.H.M. INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.H.M. INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09411132812. Het bedrijf M.H.M. INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: ROODBORSTJESTRAAT 8; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 787,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen; Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in M.H.M. INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.H.M. INTERNATIONAL is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.H.M. INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.H.M. INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van M.H.M. INTERNATIONAL op de kaart.

M.H.M. INTERNATIONAL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.H.M. INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE09411132812. The company M.H.M. INTERNATIONAL is located at the address: ROODBORSTJESTRAAT 8; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 787,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen; Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in M.H.M. INTERNATIONAL were not found.
The main activity of M.H.M. INTERNATIONAL is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M.H.M. INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of M.H.M. INTERNATIONAL, open positions, location of M.H.M. INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.H.M. INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.H.M. INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.H.M. INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.H.M. INTERNATIONAL, employees, financial statistics.