TRIDIS

Contactgegevens TRIDIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRIDIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRIDIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE REPER-VREVEN 97; 1020; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24782969 (+32-24782969) 24782969 (+32-24782969)

Fax (fax): +32 (59) 309-76-36 +32 (59) 309-76-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRIDIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRIDIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRIDIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRIDIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRIDIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRIDIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRIDIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRIDIS
Products information TRIDIS

BTW identificatienummer (tax): BE03529052734
Ondernemingsnummer: 9954681396
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Ordinateurs & Périphériques.. Produits: Ordinateurs.

Product categorie (product category): Ordinateurs Fab. Machines and matériel de bureau Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRIDIS
(Get full report from official database of BE for TRIDIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRIDIS
Addition kinds of activities for TRIDIS

8351. Kinderopvangdiensten | Child day care services
208400. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
211100. sigaretten | Cigarettes
20480200. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
22980302. Ladingnetten | Cargo nets
34419907. Spoorwegrekken, voor het vervoer van voertuigen: staal | Railroad car racks, for transporting vehicles: steel
36529900. Geprogrammeerde records en tapes, nec | Prerecorded records and tapes, nec
50440204. Microfilm apparatuur | Microfilm equipment
50470201. Tandheelkundige laboratoriumapparatuur | Dental laboratory equipment
50510201. Draagstapels, ijzer of staal | Bearing piles, iron or steel

Werken bij TRIDIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRIDIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRIDIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRIDIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Commercieel bediende (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Ingelmunster zoeken wij EEN COMMERCIEEL BEDIENDE BOUW/INDUSTRIE/WERKPLAATSUITRUSTING (M/V)   Veelvuldig klantencontact per telefoon, e-mail en fax m.b.t.: Omzetting referenties (crossing) Beschikbaarheid en prijs van onderdelen Status lopende bestellingen Ingeven voorraad administratie (inkomende en uitgaande goederen) Communicatie met leveranciers over bestellingen, leveringstermijnen  e.d. Beheer documentatie en prijslijsten

  • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

  • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • Teamleader Mc Donald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Merksem zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler die niet afschrikt om de handen uit de mouwen te steken. Je weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en na een inloopperiode stuur je jouw collega’s aan. Service, netheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel. Tevens neem je ook andere taken op jou: Stockaanvulling, controle van de voorraad, klanten bediening , onderhoud, calibratie.

  • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: SMET-TUNNELLING

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

Zoek naar antwoorden van TRIDIS in sociale netwerken
Look for responds of TRIDIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRIDIS. Laat een reactie achter voor TRIDIS. TRIDIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRIDIS. Leave a respond for TRIDIS. TRIDIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRIDIS op de google maps. Adres en contacten TRIDIS
Location of TRIDIS on the google maps. Address and contacts of TRIDIS

Andere gerelateerde bedrijven als come TRIDIS TRIDIS: BATTARD | JEAN LERUSSE | FE. AMBIANCES ROYER | Relais (Le) | TelePromotions International b

Other related companies as TRIDIS: BATTARD | JEAN LERUSSE | FE. AMBIANCES ROYER | Relais (Le) | TelePromotions International b

TRIDIS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRIDIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03529052734. Het bedrijf TRIDIS bevindt zich op het adres: RUE REPER-VREVEN 97; 1020; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 147,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Ordinateurs Fab. Machines and matériel de bureau Gr. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs & Périphériques.. Produits: Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van TRIDIS is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRIDIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRIDIS, openstaande posities, locatie van TRIDIS op de kaart.

TRIDIS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRIDIS, company assigned to the tax number BE03529052734. The company TRIDIS is located at the address: RUE REPER-VREVEN 97; 1020; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 147,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Ordinateurs Fab. Machines and matériel de bureau Gr. List of products are Produits: Ordinateurs & Périphériques.. Produits: Ordinateurs..
The main activity of TRIDIS is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TRIDIS is not available. You also can look at reviews of TRIDIS, open positions, location of TRIDIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRIDIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRIDIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRIDIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRIDIS, employees, financial statistics.