KEY 2 INFORMATIONS

Contactgegevens KEY 2 INFORMATIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEY 2 INFORMATIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEY 2 INFORMATIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENERAAL DE WITTELAAN 9B3; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15274263 (+32-15274263) 15274263 (+32-15274263)

Fax (fax): +32 (3) 177-85-95 +32 (3) 177-85-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEY 2 INFORMATIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEY 2 INFORMATIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEY 2 INFORMATIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEY 2 INFORMATIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEY 2 INFORMATIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEY 2 INFORMATIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEY 2 INFORMATIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEY 2 INFORMATIONS
Products information KEY 2 INFORMATIONS

BTW identificatienummer (tax): BE05422271728
Ondernemingsnummer: 4224487304
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 728,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits: Logiciels.. Services: Conseillers en Informatique,Conseillers Internet,Applications Intranet.. Services: Produits Personnalisés.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique. Conseils en systèmes informatiques. Réalisation de programmes and logiciels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEY 2 INFORMATIONS
(Get full report from official database of BE for KEY 2 INFORMATIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEY 2 INFORMATIONS
Addition kinds of activities for KEY 2 INFORMATIONS

2062. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
5082. Bouw- en mijnbouwmachines | Construction and mining machinery
20110102. Corned beef, uit vlees geslacht op het terrein | Corned beef, from meat slaughtered on site
20410000. Bloem- en andere graanmolenproducten | Flour and other grain mill products
27590503. Uitnodigingen: drukwerk, nsk | Invitations: printing, nsk
35790104. Forms handling equipment | Forms handling equipment
59630000. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments

Werken bij KEY 2 INFORMATIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEY 2 INFORMATIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEY 2 INFORMATIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEY 2 INFORMATIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

  • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Technisch Bediende (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een technisch bediende om ons masterdata in te geven in ons nieuw SAP systeem. Het is belangrijk dat je een technische kennis hebt en zelfstandig kunt werken.

  • Loodgieter (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als loodgieter / all-round arbeider in de regio Antwerpen? Wij zoeken iemand op een vaste werf (ziekenhuis regio Antwerpen) om aan de slag te gaan als loodgieter! Onze klant kijkt uit naar een ervaren loodgieter die meteen zelfstandig aan de slag kan gaan.

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • SERVICE DESK OPERATOR 7249972 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gekende IT speler. Voor één van hun klanten aan de rand van Gent zijn we op zoek naar 2 SERVICE DESK OPERATOREN met goede kennis FRANS. Je biedt first line support aan onze klanten met betrekking tot onze ruime waaier van HR-tools, ebusiness applicaties, mobile apps, ... Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en zorgt ervoor dat elke klant een kwaliteitsservice krijgt. Je concrete taken: - Beantwoorden van binnenkomende oproepen van klanten betreffende technische en inhoudelijke vragen - Logging van alle calls en interventies - Uitvoeren van een ver doorgedreven probleemanalyse - Begeleiden van nieuwe klanten bij het configureren en opstarten van de applicaties - Knowledge Sharing : je deelt je kennis met je collega's via documentatie

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud?en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Supply Chain Coordinator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mainfreight Belgium

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. Om de uitbreiding van onze logistieke activiteiten op te vangen, gaan we op zoek naar een gedreven Supply Chain Coordinator. https://careers.mainfreight.com/be/job/supply-chain-coordinator-3/ Als Supply Chain Coordinator zie je het als een uitdaging om alle logistieke processen omtrent onze warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en telkens weer te verbeteren. Je speelt snel in op veranderingen en durft hierin de juiste beslissingen te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel je snel, leg je de juiste prioriteiten en weet je het overzicht te behouden. Dit is een veelzijdige rol waarin geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen: Je wordt ingeschakeld als SPOC: je bent de beheerder van de relatie met de klant; Je zet nieuwe projecten op met de klant, en begeleidt de implementatie van A tot Z; Samen met de operationele en administratieve teams sta je in voor het behalen van productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen; Samen met de supervisor administratie ben je verantwoordelijk voor de facturatie aan de klant, en de opvolging ervan; Je zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen; Je coacht, motiveert en stuurt team members aan; Je werkt goed samen met je eigen en andere teams; Je streeft een gezonde, veilige en plezierige werkplek na voor iedereen; Je rapporteert aan de Branch Manager.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

Zoek naar antwoorden van KEY 2 INFORMATIONS in sociale netwerken
Look for responds of KEY 2 INFORMATIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEY 2 INFORMATIONS. Laat een reactie achter voor KEY 2 INFORMATIONS. KEY 2 INFORMATIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEY 2 INFORMATIONS. Leave a respond for KEY 2 INFORMATIONS. KEY 2 INFORMATIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEY 2 INFORMATIONS op de google maps. Adres en contacten KEY 2 INFORMATIONS
Location of KEY 2 INFORMATIONS on the google maps. Address and contacts of KEY 2 INFORMATIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come KEY 2 INFORMATIONS KEY 2 INFORMATIONS: Ritière M | Sint-Alexius Psychiatrisch Ziekenhuis | P.B. TERMINAL BVBA | TUINEN HOORNAERT BVBA | Lambermont R茅gine

Other related companies as KEY 2 INFORMATIONS: Ritière M | Sint-Alexius Psychiatrisch Ziekenhuis | P.B. TERMINAL BVBA | TUINEN HOORNAERT BVBA | Lambermont R茅gine

KEY 2 INFORMATIONS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEY 2 INFORMATIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05422271728. Het bedrijf KEY 2 INFORMATIONS bevindt zich op het adres: GENERAAL DE WITTELAAN 9B3; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 728,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Conseils en systèmes informatiques. Réalisation de programmes and logiciels. Lijst met producten zijn Produits: Logiciels.. Services: Conseillers en Informatique,Conseillers Internet,Applications Intranet.. Services: Produits Personnalisés..
De hoofdactiviteit van KEY 2 INFORMATIONS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEY 2 INFORMATIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEY 2 INFORMATIONS, openstaande posities, locatie van KEY 2 INFORMATIONS op de kaart.

KEY 2 INFORMATIONS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEY 2 INFORMATIONS, company assigned to the tax number BE05422271728. The company KEY 2 INFORMATIONS is located at the address: GENERAAL DE WITTELAAN 9B3; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 728,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. Conseils en systèmes informatiques. Réalisation de programmes and logiciels. List of products are Produits: Logiciels.. Services: Conseillers en Informatique,Conseillers Internet,Applications Intranet.. Services: Produits Personnalisés..
The main activity of KEY 2 INFORMATIONS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KEY 2 INFORMATIONS is not available. You also can look at reviews of KEY 2 INFORMATIONS, open positions, location of KEY 2 INFORMATIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEY 2 INFORMATIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEY 2 INFORMATIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEY 2 INFORMATIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEY 2 INFORMATIONS, employees, financial statistics.