IBIS

Contactgegevens IBIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IBIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

IBIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDABAAN 101; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36514012 (+32-36514012) 36514012 (+32-36514012)

Fax (fax): +32 (83) 772-31-17 +32 (83) 772-31-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IBIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IBIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IBIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IBIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IBIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IBIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IBIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IBIS
Products information IBIS

BTW identificatienummer (tax): BE04201690673
Ondernemingsnummer: 7789550781
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 258,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Ordinateurs,Périphériques.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IBIS
(Get full report from official database of BE for IBIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor IBIS
Addition kinds of activities for IBIS

07230105. Hooibalken diensten | Hay baling services
14990200. Mica mijnbouw | Mica mining
16230102. Bouw van aardgas compressor station | Natural gas compressor station construction
29510205. Mastiekvloersamenstelling | Mastic floor composition
33419911. Herstel en raffinage van non-ferrometalen | Recovery and refining of nonferrous metals
34290106. Hangers, muurhardware | Hangers, wall hardware
36990109. Partikel versnellers, hoogspanning | Particle accelerators, high voltage
38250327. Volt meter | Volt meters
39310300. Houtblazer instrumenten en onderdelen | Woodwind instruments and parts
72130204. Uniforme levering | Uniform supply

Werken bij IBIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IBIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IBIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IBIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Volcontinu (12u shiften) (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bestuurt een onderdeel van complexe installaties van geïntegreerde apparaten. * Je controleert de parameters en stelt de afwijkingen bij. * Je loopt soms wacht bij de installaties om, met of zonder technische hulpmiddelen, onregelmatigheden op te sporen.

  • Onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor: Het onderhouden van de productielijnen alsook het onderhouden van de machines. Elektrische en mechanische storingen opzoeken en oplossen. Het assisteren van de operatoren om stilstanden bij het omstellen en tijdens productie tot een minimum te herleiden. Het onderhouden van de kantoren en de gebouwen kleine herstellingen of aanpassingen doen. Nieuwe machines installeren en afstellen.

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

  • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hombeek M/V (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

  • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ... 

Zoek naar antwoorden van IBIS in sociale netwerken
Look for responds of IBIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor IBIS. Laat een reactie achter voor IBIS. IBIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IBIS. Leave a respond for IBIS. IBIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IBIS op de google maps. Adres en contacten IBIS
Location of IBIS on the google maps. Address and contacts of IBIS

Andere gerelateerde bedrijven als come IBIS IBIS: HANS VAN DEN BOGAERT | BROOTHAERTS JOS | L.E.S. | VRIJE KLEUTERSCHOOL | VEERLE HEMELAER

Other related companies as IBIS: HANS VAN DEN BOGAERT | BROOTHAERTS JOS | L.E.S. | VRIJE KLEUTERSCHOOL | VEERLE HEMELAER

IBIS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IBIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04201690673. Het bedrijf IBIS bevindt zich op het adres: BREDABAAN 101; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 258,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs,Périphériques..
De hoofdactiviteit van IBIS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IBIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IBIS, openstaande posities, locatie van IBIS op de kaart.

IBIS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is IBIS, company assigned to the tax number BE04201690673. The company IBIS is located at the address: BREDABAAN 101; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 258,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Ordinateurs,Périphériques..
The main activity of IBIS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of IBIS is not available. You also can look at reviews of IBIS, open positions, location of IBIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IBIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IBIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IBIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IBIS, employees, financial statistics.