ADVANCED TECHN. SERVICES

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • ADVANCED TECHN. SERVICES
Private companiesGeneral Merchandise Stores • ADVANCED TECHN. SERVICES

Contactgegevens ADVANCED TECHN. SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVANCED TECHN. SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVANCED TECHN. SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLAPROOSLAAN 14; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 33134940 (+32-33134940) 33134940 (+32-33134940)

Fax (fax): +32 (15) 295-48-50 +32 (15) 295-48-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVANCED TECHN. SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVANCED TECHN. SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVANCED TECHN. SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVANCED TECHN. SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVANCED TECHN. SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVANCED TECHN. SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVANCED TECHN. SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVANCED TECHN. SERVICES
Products information ADVANCED TECHN. SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE08061737060
Ondernemingsnummer: 4044860839
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Logiciels.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVANCED TECHN. SERVICES
(Get full report from official database of BE for ADVANCED TECHN. SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVANCED TECHN. SERVICES
Addition kinds of activities for ADVANCED TECHN. SERVICES

3993. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
281910. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
332599. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
08310000. Bosproducten | Forest products
25119906. Rockers, behalve gestoffeerd: hout | Rockers, except upholstered: wood
35720200. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components
56320102. bontwerkers | Furriers
61410103. Financiering: auto's, meubels, enz., Geen depositobank | Financing: automobiles, furniture, etc., not a deposit bank
75340000. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops

Werken bij ADVANCED TECHN. SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVANCED TECHN. SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVANCED TECHN. SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVANCED TECHN. SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • ELECTRICIENS (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

  • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

  • Metser (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen | Woning - sleutel op de deur | Appartementsbouw | Metselwerk - natuursteen | Bekisting en Ijzervlechtwerk | Kelders | Woning - Nieuwbouw zijn we op zoek naar ervaren metselaars. U vertrekt samen naar de werf, je dagelijkse taken houden in: metselen van binnenmuren, metselen van façades, mortel als lijm kunnen gebruiken, funderingswerken,...

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Zomergem - voltijds / deeltijds (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Zomergem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • JOBSTUDENTEN ONDERHOUD €12,5/uur - ZATERDAGWERK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een internationaal servicebedrijf actief in schoonmaak, onderhoud, technische ondersteuning,... Voor deze firma zijn we op zoek naar jobstudenten voor industriële reiniging op zaterdag. Je zal hierbij instaan voor schoonmaak in productieruimtes, verwijderen verf en olie, 'grove' opkuis - zwaar werk

  • Student Action Wetteren (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van ADVANCED TECHN. SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of ADVANCED TECHN. SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVANCED TECHN. SERVICES. Laat een reactie achter voor ADVANCED TECHN. SERVICES. ADVANCED TECHN. SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVANCED TECHN. SERVICES. Leave a respond for ADVANCED TECHN. SERVICES. ADVANCED TECHN. SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVANCED TECHN. SERVICES op de google maps. Adres en contacten ADVANCED TECHN. SERVICES
Location of ADVANCED TECHN. SERVICES on the google maps. Address and contacts of ADVANCED TECHN. SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVANCED TECHN. SERVICES ADVANCED TECHN. SERVICES: Dejaeger F | JADOT A | Petrofisca | ERIK VYVEY | Lamerdorks

Other related companies as ADVANCED TECHN. SERVICES: Dejaeger F | JADOT A | Petrofisca | ERIK VYVEY | Lamerdorks

ADVANCED TECHN. SERVICES is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVANCED TECHN. SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08061737060. Het bedrijf ADVANCED TECHN. SERVICES bevindt zich op het adres: KLAPROOSLAAN 14; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Logiciels..
De hoofdactiviteit van ADVANCED TECHN. SERVICES is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVANCED TECHN. SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVANCED TECHN. SERVICES, openstaande posities, locatie van ADVANCED TECHN. SERVICES op de kaart.

ADVANCED TECHN. SERVICES is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVANCED TECHN. SERVICES, company assigned to the tax number BE08061737060. The company ADVANCED TECHN. SERVICES is located at the address: KLAPROOSLAAN 14; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Logiciels..
The main activity of ADVANCED TECHN. SERVICES is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVANCED TECHN. SERVICES is not available. You also can look at reviews of ADVANCED TECHN. SERVICES, open positions, location of ADVANCED TECHN. SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVANCED TECHN. SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVANCED TECHN. SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVANCED TECHN. SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVANCED TECHN. SERVICES, employees, financial statistics.