ACMIS

Contactgegevens ACMIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACMIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACMIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE BURBURESTRAAT 11; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32160014 32160014

Fax (fax): +32 (69) 488-68-91 +32 (69) 488-68-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACMIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACMIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACMIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACMIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACMIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACMIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACMIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACMIS
Products information ACMIS

BTW identificatienummer (tax): BE08938720703
Ondernemingsnummer: 3956146240
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 422,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits: Logiciels.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACMIS
(Get full report from official database of BE for ACMIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACMIS
Addition kinds of activities for ACMIS

451299. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
738400. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
13899905. Gasvelddiensten, nec | Gas field services, nec
28990301. Gelatine capsules | Gelatin capsules
30889901. Badkamerinrichtingen, kunststoffen | Bathroom fixtures, plastics
35670100. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
37140407. Thermostaten, motorvoertuig | Thermostats, motor vehicle
38220106. Koeling / airco ontdooien controles | Refrigeration/air-conditioning defrost controls
75389901. Reparaties van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repairs

Werken bij ACMIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACMIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACMIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACMIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder Zaventem (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We NEED YOU! Voor een boeiend bedrijf in de audiovisuele sector zijn we dringend op zoek naar hulpboekhouder (M/V). Heb je net een eerste start gehad maar intussen op zoek naar een stabiele ervaring of ben je op zoek naar een toffe eerste ervaring? Laat dan vandaag nog iets van je horen bij Accountemps! Het bedrijf is gevestigd in regio Zaventem, in een bruisende business omgeving. Wil je graag verantwoordelijk zijn voor: Het dagelijks opmaken en inboeken van facturen Het inboeken van kassa's Debiteurenbeheer en een goede opvolging hiervan Het meehelpen bij de maandelijkse afsluit Op termijn word je ook verantwoordelijk voor de verzekeringsportefeuille en het fleet management By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Schadebeheerder BRAND (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt als schadebeheerder terecht in het team BRAND. In deze functie bent je verantwoordelijk voor het beheer van schadedossiers van A tot Z Jouw taken; Je beheert de toegewezen schadedossiers en staat in voor een snelle, correcte en kwalitatieve afhandeling. Je bent een aanspreekpunt voor makelaars, klanten en slachtoffers en zorgt voor een duidelijke en correcte communicatie aan alle partijen. Binnen jouw regelingsvolmacht neem je juridisch onderbouwde en geargumenteerde standpunten in en werk je zelfstandig en op proactieve wijze je dossiers af. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen en beheert autonoom je dossiers. Je past onze schadeprocessen toe en hebt een signaalfunctie i.v.m. mogelijke verbeteringen van procedures, werkwijzen en samenwerking met externe medewerkers. Desgevallend neem je deel aan projecten die bijdragen tot de implementatie van vernieuwings- en verbeteringstrajecten.

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • TIGLASSER MET KENNIS VAN MONTAGE EN PLANNEN LEZEN (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: DOUCHY CHRIST

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het vervaardigen van metaalconstructies volgens plannen U kunt TIG lassen

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

  • Centric - IT Delivery Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop, ... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline. Mission The Delivery Manager is responsible for the operational impact of the IT eDevelopment department . eDevelopment is a combination of several Scrum teams, who are working in sprints of two weeks. The Delivery Manager is responsible for the overall operational coordination and delivery of these teamsn by interacting and engaging with the various Scrum masters and Senior profiles within those teams. Key Roles & Responsibilities Managing delivery, steer cross functional teams towards deliverables. Manage dependencies within different projects and other initiatives. Risk Management Stakeholder management (including change & conflict management, expectation mgmt. & aligment up to LT level) Profile Business Expertise: The Delivery Manager must understand the business, industry and corresponding technology. Besides Telecom knowledge, ICT knowledge is required too as lot of projects need IT adaptations or are dealing with deploying of applications. Knowledge must make it possible: to identify impact and stakeholders in the Telenet organisation, to guide the teams to define and build optimal solutions taking into account different expectations, to challenge each of the impacted teams, solutions & plans, to identify dependencies and conflicts between different teams and projects. Experience of the entire project/application LifeCycle, especially with regard to delivery, testing, default resolution and recognised development methodologies A good understanding of the company's organization and corresponding roles is needed as projects have links and stakeholder involvement with finance, purchasing, business, legal, IT,... Problem Solving Must guide the teams to build possible options and scenario's with respect to business case, technical solutions etc. in situations with: Known technology & business processes Solutions must be build on assumptions, which can change. Many conflicts of interests High time pressure, high expectations to deliver very quickly.Sparring partner for the key experts/professionals in the team ànd stakeholders. Interactions/Interpersonal Skills The following interpersonal skills are key at expert/ professional level: Stakeholder management and perception management Excellent influencing skills & negotiation skills. Ability to align cross functional stakeholders Abillity to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

Zoek naar antwoorden van ACMIS in sociale netwerken
Look for responds of ACMIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACMIS. Laat een reactie achter voor ACMIS. ACMIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACMIS. Leave a respond for ACMIS. ACMIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACMIS op de google maps. Adres en contacten ACMIS
Location of ACMIS on the google maps. Address and contacts of ACMIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ACMIS ACMIS: M.E.A. BVBA | VDAB | JACQUES MAGER | GAR. VANDENPLAS | PIERRE MARIEN

Other related companies as ACMIS: M.E.A. BVBA | VDAB | JACQUES MAGER | GAR. VANDENPLAS | PIERRE MARIEN

ACMIS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACMIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08938720703. Het bedrijf ACMIS bevindt zich op het adres: DE BURBURESTRAAT 11; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 422,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Logiciels..
De hoofdactiviteit van ACMIS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACMIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACMIS, openstaande posities, locatie van ACMIS op de kaart.

ACMIS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACMIS, company assigned to the tax number BE08938720703. The company ACMIS is located at the address: DE BURBURESTRAAT 11; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 422,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Logiciels..
The main activity of ACMIS is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACMIS is not available. You also can look at reviews of ACMIS, open positions, location of ACMIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACMIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACMIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACMIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACMIS, employees, financial statistics.