ACA-IT SOLUTIONS

Contactgegevens ACA-IT SOLUTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACA-IT SOLUTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACA-IT SOLUTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINGELBEEKSTRAAT 12; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11265010 (+32-11265010) 11265010 (+32-11265010)

Fax (fax): +32 (57) 766-50-72 +32 (57) 766-50-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACA-IT SOLUTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACA-IT SOLUTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACA-IT SOLUTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACA-IT SOLUTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACA-IT SOLUTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACA-IT SOLUTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACA-IT SOLUTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACA-IT SOLUTIONS
Products information ACA-IT SOLUTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE01829742431
Ondernemingsnummer: 9816528320
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 248,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Ordinateurs,Périphériques.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACA-IT SOLUTIONS
(Get full report from official database of BE for ACA-IT SOLUTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACA-IT SOLUTIONS
Addition kinds of activities for ACA-IT SOLUTIONS

016101. Meloen boerderijen | Melon farms
15220000. Woningbouw, nv | Residential construction, nec
16290112. Vijverbouw | Pond construction
24399901. Bogen, gelamineerd timmerhout | Arches, laminated lumber
28699912. Chloroform | Chloroform
36749908. Optische isolatoren | Optical isolators
59410102. Vissers en andere elektronische visserijapparatuur | Fish finders and other electronic fishing equipment
59991805. Kindermeubilair, nec | Children's furniture, nec
60629901. Staatsbureaus, niet federaal gecharterd | State credit unions, not federally chartered
86419907. Veteranenorganisatie | Veterans' organization

Werken bij ACA-IT SOLUTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACA-IT SOLUTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACA-IT SOLUTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACA-IT SOLUTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

  • Machine operator (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

  • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - De Hoop (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    De Hoop (Waregem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

Zoek naar antwoorden van ACA-IT SOLUTIONS in sociale netwerken
Look for responds of ACA-IT SOLUTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACA-IT SOLUTIONS. Laat een reactie achter voor ACA-IT SOLUTIONS. ACA-IT SOLUTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACA-IT SOLUTIONS. Leave a respond for ACA-IT SOLUTIONS. ACA-IT SOLUTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACA-IT SOLUTIONS op de google maps. Adres en contacten ACA-IT SOLUTIONS
Location of ACA-IT SOLUTIONS on the google maps. Address and contacts of ACA-IT SOLUTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come ACA-IT SOLUTIONS ACA-IT SOLUTIONS: Lemagie Gebr BVBA | INNO | Q8 | MUTUALIT? NEUTRE | MICHEL BRAGARD

Other related companies as ACA-IT SOLUTIONS: Lemagie Gebr BVBA | INNO | Q8 | MUTUALIT? NEUTRE | MICHEL BRAGARD

ACA-IT SOLUTIONS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACA-IT SOLUTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01829742431. Het bedrijf ACA-IT SOLUTIONS bevindt zich op het adres: SINGELBEEKSTRAAT 12; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 248,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs,Périphériques..
De hoofdactiviteit van ACA-IT SOLUTIONS is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACA-IT SOLUTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACA-IT SOLUTIONS, openstaande posities, locatie van ACA-IT SOLUTIONS op de kaart.

ACA-IT SOLUTIONS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACA-IT SOLUTIONS, company assigned to the tax number BE01829742431. The company ACA-IT SOLUTIONS is located at the address: SINGELBEEKSTRAAT 12; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 248,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Ordinateurs,Périphériques..
The main activity of ACA-IT SOLUTIONS is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACA-IT SOLUTIONS is not available. You also can look at reviews of ACA-IT SOLUTIONS, open positions, location of ACA-IT SOLUTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACA-IT SOLUTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACA-IT SOLUTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACA-IT SOLUTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACA-IT SOLUTIONS, employees, financial statistics.