'T COMPUTERKEN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • 'T COMPUTERKEN
Private companiesFood Stores • 'T COMPUTERKEN

Contactgegevens 'T COMPUTERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T COMPUTERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T COMPUTERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FELIX TIMMERMANSLAAN 2; 9190; STEKENE, België

Telefoon (phone): 37796167 (+32-37796167) 37796167 (+32-37796167)

Fax (fax): +32 (16) 482-87-56 +32 (16) 482-87-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T COMPUTERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T COMPUTERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T COMPUTERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T COMPUTERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T COMPUTERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T COMPUTERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T COMPUTERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T COMPUTERKEN
Products information 'T COMPUTERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE06566772460
Ondernemingsnummer: 5983123779
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Ordinateurs,Périphériques.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T COMPUTERKEN
(Get full report from official database of BE for 'T COMPUTERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T COMPUTERKEN
Addition kinds of activities for 'T COMPUTERKEN

0139. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
222103. Zijden, satijnen, taffeta's en pannenkoeken | Silks, satins, taffetas and crepes
286906. Aldehyden en ketonen | Aldehydes and ketones
02529901. Begonnen getrokken boerderij | Started pullet farm
10810102. Mijnbouw, metaal | Mine development, metal
37430108. Spoorwegauto's | Railway motor cars
41190000. Lokaal personenvervoer, anders | Local passenger transportation, nec
92220200. Rechtsbijstand | Legal counsel

Werken bij 'T COMPUTERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T COMPUTERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T COMPUTERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T COMPUTERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • industrieel allround electricien (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een industrieel/residentieel electricien om te werken bij een bedrijf in Brugge. Taken : preventief onderhoud van het machinepark allround technieker van het bedrijfsgebouw voornamelijk elektrische werkzaamheden plaatsen van stopcontacten kastenbouw

  • Ontbramer - 2 ploegen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven arbeider, ervaring in metaalsector? Dan zoeken wij jou! Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zoeken wij een metaalarbeider / ontbramer Taken: ontbramen, balanceren, montage

  • Onderhoudstechnieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch als elektrisch onderhoud.  Je staat in het voor het correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies.  Bedrijfsprofiel: silobouw (voeding/petrochemie)

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen, alleenstaanden en koppels wonende in de regio van Kapellen. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen, wassen en strijken en eventueel het bereiden van maaltijden. Dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten schoonmaak avondwerk regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten om te poetsen bij een bedrijf in Puurs Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tem vrijdag van 16u40 tot 22u

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Operator - Lijn Verantwoordelijke (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de voedingsnijverheid, kijken we uit naar een gemotiveerde en dynamische operator / lijn verantwoordelijke. Je werkt binnen een wisselend ploegensysteem, voor- en/of namiddag. Als lijnverantwoordelijke sta je in voor het vlotte verloop van het productieproces, daarbij bewaak je de volledige lijn en geef je sturing aan je lijnmedewerker. Men kijkt uit naar iemand die kan terugblikken op een stabiel werkverleden en zelfstandig kan werken als operator.

  • Trainer Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van 'T COMPUTERKEN in sociale netwerken
Look for responds of 'T COMPUTERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T COMPUTERKEN. Laat een reactie achter voor 'T COMPUTERKEN. 'T COMPUTERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T COMPUTERKEN. Leave a respond for 'T COMPUTERKEN. 'T COMPUTERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T COMPUTERKEN op de google maps. Adres en contacten 'T COMPUTERKEN
Location of 'T COMPUTERKEN on the google maps. Address and contacts of 'T COMPUTERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T COMPUTERKEN 'T COMPUTERKEN: DROOGKUIS TOUTANEUF | BANDENCENTRALE JOOKEN | D'Ieteren Expo | Lhoest & Mahiels SPRL | HUMBLET JACQUES

Other related companies as 'T COMPUTERKEN: DROOGKUIS TOUTANEUF | BANDENCENTRALE JOOKEN | D'Ieteren Expo | Lhoest & Mahiels SPRL | HUMBLET JACQUES

'T COMPUTERKEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T COMPUTERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06566772460. Het bedrijf 'T COMPUTERKEN bevindt zich op het adres: FELIX TIMMERMANSLAAN 2; 9190; STEKENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 413,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs,Périphériques..
De hoofdactiviteit van 'T COMPUTERKEN is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T COMPUTERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T COMPUTERKEN, openstaande posities, locatie van 'T COMPUTERKEN op de kaart.

'T COMPUTERKEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T COMPUTERKEN, company assigned to the tax number BE06566772460. The company 'T COMPUTERKEN is located at the address: FELIX TIMMERMANSLAAN 2; 9190; STEKENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 413,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Ordinateurs,Périphériques..
The main activity of 'T COMPUTERKEN is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T COMPUTERKEN is not available. You also can look at reviews of 'T COMPUTERKEN, open positions, location of 'T COMPUTERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T COMPUTERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T COMPUTERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T COMPUTERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T COMPUTERKEN, employees, financial statistics.