BBL

Contactgegevens BBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'RUE 72; 6791; AUBANGE, België

Telefoon (phone): 63388043 (+32-63388043) 63388043 (+32-63388043)

Fax (fax): +32 (60) 294-66-77 +32 (60) 294-66-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BBL
Products information BBL

BTW identificatienummer (tax): BE01582275390
Ondernemingsnummer: 1205169677
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 706,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BBL
(Get full report from official database of BE for BBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BBL
Addition kinds of activities for BBL

20510103. Brood, alle soorten (wit, tarwe, rogge, enz.); | Bread, all types (white, wheat, rye, etc); fresh or frozen
23690300. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
26210703. Magazine papier | Magazine paper
26319903. Newsboard | Newsboard
34420400. Metalen deuren | Metal doors

Werken bij BBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • INPAKMEDEWERKER VOEDINGSSECTOR - GOEDE VERLONING ! M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in groot Waregem zijn we op zoek naar goede inpakkers (m/v) om een volledige productielijn op te volgen. Jobinhoud: inpakken van verschillende producten voor de voedingssector. Fijn en nauwkeurig werk. Affiniteit met de sector is een groot pluspunt! Kennis en/of ervaring van banket-chocolaterie-patisserie is mooi meegenomen. DAGWERK: - Januari tem juni: 34u/week (vrijdag ben je thuis) - Juli tem december: 44u/week (7-16h30, vrijdag tot 15h30)

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • Chauffeur CE container wagen met haaksysteem (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE sta je in voor het afzetten van lege containers en ophalen van volle containers bij verschillende klanten. De volle containers breng je naar het depot waar deze geledigd worden en waarna u opnieuw naar de volgende klant vertrekt. U weet perfect hoe u met het haaksysteem werkt om de containers af te zetten. U kan kan met trekker oplegger rijden. U vertrekt steeds tussen 4u en 6 u 's morgens afhankelijk van uw klanten en de regio waar u naar toe moet. Per dag werkt u tussen de 9u en 11u.

  • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige voor weekendwerk te Residentie Huis aan Zee (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: WZC Huis aan Zee

    Type: Studentenjob

    Woon- en zorgcentrum Huis aan Zee zoekt meerdere zorgkundigen voor uitbreiding equipe: Als student verpleging of als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van de bewoners. Je zorgt voor de hygiëne, voeding, rust en beweging en geeft de bewoners zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je dient de zorgen toe op een adequate manier rekening houdend met de mogelijkheden en de autonomie van de bewoner. Je werkt in teamverband samen met de collega's en werkt onder de leiding van en rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke. Je staat garant voor een professionele, deskundige en warme zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners & familie. Je besteedt hierbij aandacht aan de vertrouwelijkheid van de informatie. Je registreert de uitgevoerde zorgen in het zorgdossier van de bewoners. Je draagt zorg voor de infrastructuur en het materiaal.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • ALGEMEEN TANDARTS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Geert Van Moerbeke

    Type: Zelfstandige activiteit

    Toffe en enthousiaste tandarts gevraagd voor onze groepspraktijk met assistentie. De tandartsenpraktijk is vlot bereikbaar en is gevestigd in een nieuwbouw lage energiewoning. Er heerst een aangename werksfeer.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

Zoek naar antwoorden van BBL in sociale netwerken
Look for responds of BBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BBL. Laat een reactie achter voor BBL. BBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BBL. Leave a respond for BBL. BBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BBL op de google maps. Adres en contacten BBL
Location of BBL on the google maps. Address and contacts of BBL

Andere gerelateerde bedrijven als come BBL BBL: ANDRE DEPATURE | H. STREEL | LYDIE HENQUINET | ECRAN STUDIO PHOTO | rebound communications

Other related companies as BBL: ANDRE DEPATURE | H. STREEL | LYDIE HENQUINET | ECRAN STUDIO PHOTO | rebound communications

BBL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01582275390. Het bedrijf BBL bevindt zich op het adres: GRAND'RUE 72; 6791; AUBANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 706,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van BBL is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BBL, openstaande posities, locatie van BBL op de kaart.

BBL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BBL, company assigned to the tax number BE01582275390. The company BBL is located at the address: GRAND'RUE 72; 6791; AUBANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 706,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of BBL is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BBL is not available. You also can look at reviews of BBL, open positions, location of BBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BBL, employees, financial statistics.