TELE-ONTHAAL ANTWERPEN

Contactgegevens TELE-ONTHAAL ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TELE-ONTHAAL ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TELE-ONTHAAL ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOZEF DE BOMSTRAAT 25; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32160447 32160447

Fax (fax): +32 (82) 976-53-14 +32 (82) 976-53-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TELE-ONTHAAL ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TELE-ONTHAAL ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TELE-ONTHAAL ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TELE-ONTHAAL ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TELE-ONTHAAL ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TELE-ONTHAAL ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TELE-ONTHAAL ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TELE-ONTHAAL ANTWERPEN
Products information TELE-ONTHAAL ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE09746490478
Ondernemingsnummer: 8970581054
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in TELE-ONTHAAL ANTWERPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opvangtehuizen and vluchthuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TELE-ONTHAAL ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for TELE-ONTHAAL ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TELE-ONTHAAL ANTWERPEN
Addition kinds of activities for TELE-ONTHAAL ANTWERPEN

874200. Management consulting diensten | Management consulting services
10310204. Zink-blende (sphalerite) mijnbouw | Zinc-blende (sphalerite) mining
26530106. Partities, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Partitions, corrugated: made from purchased materials
30210204. Schoenen, plastic zolen gegoten tot bovenkanten | Shoes, plastic soles molded to fabric uppers
32990303. Kolommen, papier mache of gips van Parijs | Columns, papier mache or plaster of paris
38610102. Brownprint doek of papier, gevoelig | Brownprint cloth or paper, sensitized
60119901. Federale reserve takken | Federal reserve branches
72990600. Persoonlijke document- en informatiediensten | Personal document and information services

Werken bij TELE-ONTHAAL ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TELE-ONTHAAL ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TELE-ONTHAAL ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TELE-ONTHAAL ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Kwaliteitscontroleur (m/v, 3-ploegen, regio Temse) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat siliconen kokers produceert zijn wij geregeld op zoek naar kwaliteitscontroleurs. Je werkt wekelijk in een variërend uurrooster (vroege, late, nacht). Dit volgt elkaar niet altijd op dezelfde manier op, dit kan bijvoorbeeld ook een aantal weken vroege ploeg zijn. Wekelijks ontvang je de planning. Wij bieden: een mooie verloning een job in een gevarieerd uurrooster waarbij je op wekelijkse basis ingepland wordt

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • Onderhoudstechnicus (liefst géén vurig type) M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een onderhoudstechnicus (m/v) Dit keer selecteren we geen 'vurige' types ... want het betreft een gasbottelbedrijf. Je staat als technicus in voor het algemene onderhoud van de vul-afdeling Je doet fysieke controles en periodieke inspecties op de ganse sites Je verleent assistentie aan contractoren die op de site werken komen uitvoeren Je werkt mee aan nieuwe projecten Je houdt de voorraad in stand Je verhelpt mee de storingen en bedenkt langetermijn-oplossingen Je start nieuwe machines en installaties op, en maakt instructies aan Je begeleidt operatoren Je bewaakt de naleving van de veiligheidsinstructies

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

  • Afwasser weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Studentenjob

    Afwassen en poetsen

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van TELE-ONTHAAL ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of TELE-ONTHAAL ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TELE-ONTHAAL ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor TELE-ONTHAAL ANTWERPEN. TELE-ONTHAAL ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TELE-ONTHAAL ANTWERPEN. Leave a respond for TELE-ONTHAAL ANTWERPEN. TELE-ONTHAAL ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TELE-ONTHAAL ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten TELE-ONTHAAL ANTWERPEN
Location of TELE-ONTHAAL ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of TELE-ONTHAAL ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TELE-ONTHAAL ANTWERPEN TELE-ONTHAAL ANTWERPEN: COIFFURE ELS | Van Den Nest J | PRIEM | AUTO PANAMA | Aur茅lie

Other related companies as TELE-ONTHAAL ANTWERPEN: COIFFURE ELS | Van Den Nest J | PRIEM | AUTO PANAMA | Aur茅lie

TELE-ONTHAAL ANTWERPEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TELE-ONTHAAL ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09746490478. Het bedrijf TELE-ONTHAAL ANTWERPEN bevindt zich op het adres: JOZEF DE BOMSTRAAT 25; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 862,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Opvangtehuizen and vluchthuizen. Producten gemaakt in TELE-ONTHAAL ANTWERPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TELE-ONTHAAL ANTWERPEN is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TELE-ONTHAAL ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TELE-ONTHAAL ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van TELE-ONTHAAL ANTWERPEN op de kaart.

TELE-ONTHAAL ANTWERPEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is TELE-ONTHAAL ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE09746490478. The company TELE-ONTHAAL ANTWERPEN is located at the address: JOZEF DE BOMSTRAAT 25; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 862,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Opvangtehuizen and vluchthuizen. Products created in TELE-ONTHAAL ANTWERPEN were not found.
The main activity of TELE-ONTHAAL ANTWERPEN is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TELE-ONTHAAL ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of TELE-ONTHAAL ANTWERPEN, open positions, location of TELE-ONTHAAL ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TELE-ONTHAAL ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TELE-ONTHAAL ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TELE-ONTHAAL ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TELE-ONTHAAL ANTWERPEN, employees, financial statistics.