CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.
Private companiesMotor Freight Transportation • CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.

Contactgegevens CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ASTRIDLAAN 35; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50418422 (+32-50418422) 50418422 (+32-50418422)

Fax (fax): +32 (59) 210-75-15 +32 (59) 210-75-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTR. LEVENS-& GEZINSVR."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTR. LEVENS-& GEZINSVR."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTR. LEVENS-& GEZINSVR., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTR. LEVENS-& GEZINSVR., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.
Products information CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.

BTW identificatienummer (tax): BE02030792236
Ondernemingsnummer: 2278808593
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 778,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opvangtehuizen and vluchthuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.
(Get full report from official database of BE for CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.
Addition kinds of activities for CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.

6792. Olie royalty traders | Oil royalty traders
239301. Canvas tassen | Canvas bags
329206. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
514905. Dranken, behalve koffie en thee | Beverages, except coffee and tea
566199. Schoenenwinkels, nec | Shoe stores, nec
07230302. Aardappelzuren | Potato curing services
17610100. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
22990107. Quiltvulling: gekruld haar, katoenafval, mos, henneptak | Quilt fillings: curled hair, cotton waste, moss, hemp tow
72119900. Power wasserette, familie en commercieel, nec | Power laundries, family and commercial, nec

Werken bij CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.. Looking for open vacancies in other companies

  • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • Magazijnier / Monteur (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een gestructureerde magazijnier, die ook af en toe montagewerk kan verrichten. - Je staat in voor het receptioneren van binnenkomende goederen en doet er de administratie rond. - Je vult voorraden aan en je structureert de magazijn rekken en het automatisch magazijn. - Je doet opvolging van de project gebonden aankopen. - Je staat in voor het verpakken van de installaties en de goederen - Je laadt en lost de vrachtwagens. - Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkvloer. - Je maakt demo installaties voor transport klaar en je stelt deze terug op bij terugkeer. - Af en toe help je bij het monteren op de werkvloer (mechanisch electrisch) - Je controleert en je werkt stuklijsten bij in het ERP systeem.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Verkoopsmedewerker Jobstudent Kerstvakantie (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar verkoopsmedewerkers jobstudenten kerstvakantie (M/V). De firma situeert zich in de voedingssector. - Uren liggen tussen 9u30 en 18u - Werken in de kerstvakantie - Ook in de weekends! VANAF 18/12/2018!

  • Kelner student , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Studentenjob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

  • STUDENT(E) JBC LOCHRISTI zat en/of zondag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    JE ZORGT MEE VOOR EEN ULTIEME KLANTEN BELEVING EN KLANTEN ERVARING BIJ JBC LOCHRISTI JE GENIET VAN HET GEVEN VAN FASHIONADVIES AAN ONZE KLANTEN VAN NATURE BEN JE VRIENDELIJK, NIEUWSGIERIG, EN KAN JE ZELFSTANDIG WERKEN. JE HEBT EEN PLANNING UITGEWERKT ZODAT JE STUDIE/WERK KAN COMBINEREN EN JE OP REGELMATIGE BASIS BESCHIKBAAR BENT.

  • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MABO LIFTING

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

  • CALCULATOR IN DE INDUSTRIEBOUW (M/V) (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een CALCULATOR INDUSTRIEBOUW. Deze heeft als takenpakket: Opmaken van een offerte volgens de noden en wensen van de klant Intern is er een samenwerking met de salesafdeling en je kan steeds terugvallen op je leidinggevende en het studiebureau Extern is er een samenwerking met de klant, architect, onderaannemers en het studiebureau van het project Je coördineert en realiseert het project in offerte- en ontwerpfase tot aan zijn overdracht aan de werfleider voor de uitvoering

  • Junior Safety Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    In deze functie biedt je technisch ondersteuning bij veiligheidsstudies en de opmaak van veiligheidsrapporten. Je zal potentiële veiligheidsrisico's analyseren aan de hand van modelleringen om zo advies en sturing te bieden aan klanten. Het uitvoeren van deze modelleringen en berekeningen gebeurt vanuit de uitvalsbasis in Antwerpen en/of Melsele. Je gaat hierbij ook op klantenbezoek. Na het doorlopen van een intern opleidingsprogramma, voer je deze studies en projecten zelfstandig uit. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een toonaangevend advies- en studiebureau op het vlak van industrieel milieubeleid. Zij adviseren en lossen milieuvragen op van hun klanten.

  • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov VL.Brabant - regio Vilvoorde Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

Zoek naar antwoorden van CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. in sociale netwerken
Look for responds of CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.. Laat een reactie achter voor CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.. CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.. Leave a respond for CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.. CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. op de google maps. Adres en contacten CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.
Location of CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. on the google maps. Address and contacts of CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.: T.M. BOUW | BAKKERIJ CHRIS & LU | Derenne H | MAISON LI?GEOIS | VAN HULST DIDIER

Other related companies as CENTR. LEVENS-& GEZINSVR.: T.M. BOUW | BAKKERIJ CHRIS & LU | Derenne H | MAISON LI?GEOIS | VAN HULST DIDIER

CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTR. LEVENS-& GEZINSVR., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02030792236. Het bedrijf CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. bevindt zich op het adres: ASTRIDLAAN 35; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 778,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Opvangtehuizen and vluchthuizen. Producten gemaakt in CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTR. LEVENS-& GEZINSVR., openstaande posities, locatie van CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. op de kaart.

CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTR. LEVENS-& GEZINSVR., company assigned to the tax number BE02030792236. The company CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. is located at the address: ASTRIDLAAN 35; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 778,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Opvangtehuizen and vluchthuizen. Products created in CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. were not found.
The main activity of CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. is not available. You also can look at reviews of CENTR. LEVENS-& GEZINSVR., open positions, location of CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTR. LEVENS-& GEZINSVR., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTR. LEVENS-& GEZINSVR., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTR. LEVENS-& GEZINSVR., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTR. LEVENS-& GEZINSVR., employees, financial statistics.