Visueel Centrum Van den Branden

Contactgegevens Visueel Centrum Van den Branden: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Visueel Centrum Van den Branden: address, phone, fax, email, website, opening hours

Visueel Centrum Van den Branden

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Zandstraat 27 Box 3; 9120; Beveren (Beveren-Waas), België

Telefoon (phone): 03 755 23 29 (+32-03 755 23 29) 03 755 23 29 (+32-03 755 23 29)

Fax (fax): +32 (55) 257-76-39 +32 (55) 257-76-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Visueel Centrum Van den Branden: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Visueel Centrum Van den Branden"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Visueel Centrum Van den Branden"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Visueel Centrum Van den Branden, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Visueel Centrum Van den Branden. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Visueel Centrum Van den Branden, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Visueel Centrum Van den Branden. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Visueel Centrum Van den Branden
Products information Visueel Centrum Van den Branden

BTW identificatienummer (tax): BE09333679199
Ondernemingsnummer: 8550079345
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 832,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Visueel Centrum Van den Branden zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Optometrists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Visueel Centrum Van den Branden
(Get full report from official database of BE for Visueel Centrum Van den Branden)

Aanvulling soorten activiteiten voor Visueel Centrum Van den Branden
Addition kinds of activities for Visueel Centrum Van den Branden

222107. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
762203. Huishoudelijke reparatie diensten | Home entertainment repair services
22111303. Plisse crepe, katoen | Plisse crepe, cotton
37999902. Skiliften, touwen of gondels | Ski lifts, tows or gondolas
39440101. Auto's, kinderen, pedaal aangedreven | Automobiles, children's, pedal driven

Werken bij Visueel Centrum Van den Branden: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Visueel Centrum Van den Branden: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Visueel Centrum Van den Branden. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Visueel Centrum Van den Branden. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDEN MONTEUR (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, met een filiaal in Sleidinge, zijn we op zoek naar een Bandenmonteur / automechanica. Voor het overbruggen van de winterpiek is men op zoek naar iemand die mee kan helpen met de bandenwissels. Daarnaast doet het bedrijf ook een carservice dus zal je ook mee verantwoordelijk zijn voor onderhoud en kleine herstellingen aan wagens.

  • Operator CNC freesmachine + CNC draaibank (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zij we op zoek naar een operator cnc freesmachine + cnc draaibank

  • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

  • Allround Administratief Bediende - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Dit voor een sterk groeiende KMO in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Allround Administratief Bediende: je staat in voor het opmaken van de offertes; je stuurt de orderbevestigingen naar de klant; je communiceert tussen de verschillende afdelingen; je kijkt naar de stock en doet bestellingen indien nodig; je volgt de bestellingen op; je communiceert de levertermijnen naar de klant; je organiseert het transport; je staat in voor het onthaal en telefonie; je doet het beheer van het kantoormateriaal. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productieverantwoordelijke (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zulte, actief in granen, zoeken we een productie-/ploegverantwoordelijke. Je garendeert de opvolging en controle van het sterk geautomatiseerd productieproces en de netheid van het magazijn gedurende de ploeg. Je staat in voor volgende taken: opvolgen en bijsturen van de productielijn grondstoffen tijdig bijvullen kleine herstellingen en onderhoud voorzien palletiseren van afgeserkte producten in het magazijn controle van kwaliteit van de verpakking

  • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent vulploeg supermarkt (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers, om enkele dagen door de week na school te werken (van 17u00 tot 20u00). Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

  • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: YES! TALENTS

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Velotel Brugge

    Type: Flexijob

    Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van Visueel Centrum Van den Branden in sociale netwerken
Look for responds of Visueel Centrum Van den Branden in social networks

Lees alle opmerkingen voor Visueel Centrum Van den Branden. Laat een reactie achter voor Visueel Centrum Van den Branden. Visueel Centrum Van den Branden bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Visueel Centrum Van den Branden. Leave a respond for Visueel Centrum Van den Branden. Visueel Centrum Van den Branden on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Visueel Centrum Van den Branden op de google maps. Adres en contacten Visueel Centrum Van den Branden
Location of Visueel Centrum Van den Branden on the google maps. Address and contacts of Visueel Centrum Van den Branden

Andere gerelateerde bedrijven als come Visueel Centrum Van den Branden Visueel Centrum Van den Branden: Nicolas G SPRL | FINI CASA | CORDONNERIE GAUDIUSO | ROISIN E | MESSIAEN

Other related companies as Visueel Centrum Van den Branden: Nicolas G SPRL | FINI CASA | CORDONNERIE GAUDIUSO | ROISIN E | MESSIAEN

Visueel Centrum Van den Branden is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Visueel Centrum Van den Branden, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09333679199. Het bedrijf Visueel Centrum Van den Branden bevindt zich op het adres: Oude Zandstraat 27 Box 3; 9120; Beveren (Beveren-Waas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 832,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Optometrists. Producten gemaakt in Visueel Centrum Van den Branden zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Visueel Centrum Van den Branden is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Visueel Centrum Van den Branden is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Visueel Centrum Van den Branden, openstaande posities, locatie van Visueel Centrum Van den Branden op de kaart.

Visueel Centrum Van den Branden is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Visueel Centrum Van den Branden, company assigned to the tax number BE09333679199. The company Visueel Centrum Van den Branden is located at the address: Oude Zandstraat 27 Box 3; 9120; Beveren (Beveren-Waas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 832,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Optometrists. Products created in Visueel Centrum Van den Branden were not found.
The main activity of Visueel Centrum Van den Branden is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Visueel Centrum Van den Branden is not available. You also can look at reviews of Visueel Centrum Van den Branden, open positions, location of Visueel Centrum Van den Branden on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Visueel Centrum Van den Branden, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Visueel Centrum Van den Branden, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Visueel Centrum Van den Branden, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Visueel Centrum Van den Branden, employees, financial statistics.