Uenten F Opticien SA

Contactgegevens Uenten F Opticien SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Uenten F Opticien SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Uenten F Opticien SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Royale 37; 4900; Spa, België

Telefoon (phone): 087 77 12 36 (+32-087 77 12 36) 087 77 12 36 (+32-087 77 12 36)

Fax (fax): +32 (64) 493-36-57 +32 (64) 493-36-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Uenten F Opticien SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Uenten F Opticien SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Uenten F Opticien SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Uenten F Opticien SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Uenten F Opticien SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Uenten F Opticien SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Uenten F Opticien SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Uenten F Opticien SA
Products information Uenten F Opticien SA

BTW identificatienummer (tax): BE02663330078
Ondernemingsnummer: 4641693115
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Opticians - Retail

Product categorie (product category): Optometrists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Uenten F Opticien SA
(Get full report from official database of BE for Uenten F Opticien SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Uenten F Opticien SA
Addition kinds of activities for Uenten F Opticien SA

2675. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
523101. Glas | Glass
01619900. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
14749904. Soda-as (natuurlijke) mijnbouw | Soda ash (natural) mining
20510206. Donuts, behalve bevroren | Doughnuts, except frozen
20820102. Extract, mout | Extract, malt
25410102. Display armaturen, hout | Display fixtures, wood
28169900. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
39519900. Pennen en mechanische potloden, nec | Pens and mechanical pencils, nec
87210200. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing

Werken bij Uenten F Opticien SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Uenten F Opticien SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Uenten F Opticien SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Uenten F Opticien SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

  • Schilder (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schilder + schrijnwerker. Je staat in voor de voorbereidende werken (afplakken, schuren, ...) Je staat ook in voor allerhande timmerwerken.

  • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

  • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Magazijnier student Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke firma zijn we op zoek naar studenten die een aantal dagen of één dag in de week beschikbaar zijn. Afhankelijk van de afdeling waarin je zal worden ingeschakeld bestaat jouw taak uit algemeen magazijnswerk: orderpicking, opkuiswerk, laden en lossen.

  • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

  • Product Manager (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

  • Technisch Tekenaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

Zoek naar antwoorden van Uenten F Opticien SA in sociale netwerken
Look for responds of Uenten F Opticien SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Uenten F Opticien SA. Laat een reactie achter voor Uenten F Opticien SA. Uenten F Opticien SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Uenten F Opticien SA. Leave a respond for Uenten F Opticien SA. Uenten F Opticien SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Uenten F Opticien SA op de google maps. Adres en contacten Uenten F Opticien SA
Location of Uenten F Opticien SA on the google maps. Address and contacts of Uenten F Opticien SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Uenten F Opticien SA Uenten F Opticien SA: FLBECHET MATERIAUX SA | FERDINAND RONDOU | I. PEETERS | DEKNUDT MARC FOTOGRAFIE BVBA | DE RYCK ERIC & ALBERT

Other related companies as Uenten F Opticien SA: FLBECHET MATERIAUX SA | FERDINAND RONDOU | I. PEETERS | DEKNUDT MARC FOTOGRAFIE BVBA | DE RYCK ERIC & ALBERT

Uenten F Opticien SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Uenten F Opticien SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02663330078. Het bedrijf Uenten F Opticien SA bevindt zich op het adres: Rue Royale 37; 4900; Spa. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 139,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Optometrists. Lijst met producten zijn Opticians - Retail.
De hoofdactiviteit van Uenten F Opticien SA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Uenten F Opticien SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Uenten F Opticien SA, openstaande posities, locatie van Uenten F Opticien SA op de kaart.

Uenten F Opticien SA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Uenten F Opticien SA, company assigned to the tax number BE02663330078. The company Uenten F Opticien SA is located at the address: Rue Royale 37; 4900; Spa. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 139,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Optometrists. List of products are Opticians - Retail.
The main activity of Uenten F Opticien SA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Uenten F Opticien SA is not available. You also can look at reviews of Uenten F Opticien SA, open positions, location of Uenten F Opticien SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Uenten F Opticien SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Uenten F Opticien SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Uenten F Opticien SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Uenten F Opticien SA, employees, financial statistics.