PEARLE OPTICIENS

Contactgegevens PEARLE OPTICIENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEARLE OPTICIENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEARLE OPTICIENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GELDMUNTSTRAAT 7; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50333438 (+32-50333438) 50333438 (+32-50333438)

Fax (fax): +32 (64) 377-25-96 +32 (64) 377-25-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEARLE OPTICIENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEARLE OPTICIENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEARLE OPTICIENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEARLE OPTICIENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEARLE OPTICIENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEARLE OPTICIENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEARLE OPTICIENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEARLE OPTICIENS
Products information PEARLE OPTICIENS

BTW identificatienummer (tax): BE07713470458
Ondernemingsnummer: 5151184082
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in PEARLE OPTICIENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens; Pearle Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEARLE OPTICIENS
(Get full report from official database of BE for PEARLE OPTICIENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEARLE OPTICIENS
Addition kinds of activities for PEARLE OPTICIENS

22119913. Elastische stoffen, katoen | Elastic fabrics, cotton
36290102. Elektrochemische generatoren (brandstofcellen) | Electrochemical generators (fuel cells)
47319905. Verzend documenten voorbereiding | Shipping documents preparation
52610101. Tuin trekkers en toers | Garden tractors and tillers
80490500. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants
89990302. Auteur | Author

Werken bij PEARLE OPTICIENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEARLE OPTICIENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEARLE OPTICIENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEARLE OPTICIENS. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER - SAMSONITE- NACHTWERK (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een lader losser, zowel manueel als met de transpallet. Je zal instaan voor het laden en lossen in het magazijn, alsook het verpakken van goederen (op vraag van de klant) en orderpicken. Je werkt vlot met de pc en kan zelfstandig werken, neemt initiatief en verantwoordelijkheid op. Nachtwerk van zondag tot donderdagnacht (22u - 6u)

  • Operator chemie Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Vio-Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket als operator:  Erop toezien dat alles goed verloopt.  Het instellen van de machines.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een kei in chemie? Dan hebben wij jou nodig!    Voor een groeiend bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar enthousiaste operatoren in de chemie. 

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Vorkliftchauffeur ochtend - deeltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast sta je mee in voor een goede verwerking van de sortering. Je wordt ook ingezet als handlanger in het magazijn om daar de pakjes te helpen sorteren.

  • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • PROJECTLEIDER WATERBOUW - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider van de afdeling waterbouw ben je verantwoordelijk voor voor de volledige praktische organisatie van de totaaluitvoering op de werf, zowel technisch als financieel-administratief. Je stuurt en motiveert je werknemers en onderaannemers om de werkzaamheden vlot te laten verlopen Je volgt een stipte planning Je hebt oog voor de veiligheid op de werf Je bewaakt de kwaliteit der werken

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • Project manager (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

  • Flexijob - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Flexijob

    Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Knokke zijn wij op zoek naar DE FLEXIJOB PARTTIME CREWMEMBER die ons team komt versterken! Samen kijken we of je 1 of meerdere dagen per week of per maand kan helpen in onze shop. A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je maakt de store zo aantrekkelijk mogelijk aan de hand van visual merchandise guidelines. Wanneer nodig krijg je soms aan het einde van de dag de verantwoordelijkheid om de store af te sluiten.

  • Flexijob poetshulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GALJOEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het schoonmaken van ons restaruant. Je werkt bij voorkeur op donderdag (9 tot 12 en 12:30 tot 16:30 = 7u) en zondag (16 tot 19 = 3u), dit is bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van PEARLE OPTICIENS in sociale netwerken
Look for responds of PEARLE OPTICIENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEARLE OPTICIENS. Laat een reactie achter voor PEARLE OPTICIENS. PEARLE OPTICIENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEARLE OPTICIENS. Leave a respond for PEARLE OPTICIENS. PEARLE OPTICIENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEARLE OPTICIENS op de google maps. Adres en contacten PEARLE OPTICIENS
Location of PEARLE OPTICIENS on the google maps. Address and contacts of PEARLE OPTICIENS

Andere gerelateerde bedrijven als come PEARLE OPTICIENS PEARLE OPTICIENS: Jamarin BVBA | CARRIERES DE RHISNES SA | LIBRAIRIE BURY | CHARLES DAVID ET CIE | Spittael E

Other related companies as PEARLE OPTICIENS: Jamarin BVBA | CARRIERES DE RHISNES SA | LIBRAIRIE BURY | CHARLES DAVID ET CIE | Spittael E

PEARLE OPTICIENS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEARLE OPTICIENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07713470458. Het bedrijf PEARLE OPTICIENS bevindt zich op het adres: GELDMUNTSTRAAT 7; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 853,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Opticiens; Pearle Opticiens. Producten gemaakt in PEARLE OPTICIENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEARLE OPTICIENS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEARLE OPTICIENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEARLE OPTICIENS, openstaande posities, locatie van PEARLE OPTICIENS op de kaart.

PEARLE OPTICIENS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEARLE OPTICIENS, company assigned to the tax number BE07713470458. The company PEARLE OPTICIENS is located at the address: GELDMUNTSTRAAT 7; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 853,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Opticiens; Pearle Opticiens. Products created in PEARLE OPTICIENS were not found.
The main activity of PEARLE OPTICIENS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PEARLE OPTICIENS is not available. You also can look at reviews of PEARLE OPTICIENS, open positions, location of PEARLE OPTICIENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEARLE OPTICIENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEARLE OPTICIENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEARLE OPTICIENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEARLE OPTICIENS, employees, financial statistics.