SERGE MAUROIT

Contactgegevens SERGE MAUROIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERGE MAUROIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERGE MAUROIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TONGERENSTRAAT 13; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27347980 (+32-27347980) 27347980 (+32-27347980)

Fax (fax): +32 (69) 548-63-85 +32 (69) 548-63-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERGE MAUROIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERGE MAUROIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERGE MAUROIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERGE MAUROIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERGE MAUROIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERGE MAUROIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERGE MAUROIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERGE MAUROIT
Products information SERGE MAUROIT

BTW identificatienummer (tax): BE05658203125
Ondernemingsnummer: 1686370849
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in SERGE MAUROIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERGE MAUROIT
(Get full report from official database of BE for SERGE MAUROIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERGE MAUROIT
Addition kinds of activities for SERGE MAUROIT

381200. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
28650208. Solvent nafta | Solvent naphtha
67339900. Trusts, nec, nec | Trusts, nec, nec
70119901. hostels | Hostels
87489904. Energie conservering consultant | Energy conservation consultant

Werken bij SERGE MAUROIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERGE MAUROIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERGE MAUROIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERGE MAUROIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE + ADR - Internationaal (week) en Nationaal (weekend) (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf op Cargovil zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor het internationaal transport van luchtvracht. Je vertrekt vanop Cargovil en je doet verschillende luchthavens aan in Europa. Je startuur is variabel, waardoor een zekere flexibiliteit vereist is. Werkdagen van meer dan 12u zijn geen uitzondering. Contacten met de dispatching verlopen volledig via Transics. Het is mogelijk dat je 1 of meerdere dagen van huis weg bent. Er zijn zowel mogelijkheden voor internationale chauffeurs in de week als voor nationale chauffeurs in het weekend.

  • MEDEWERKER BEDIENING BEENHOUWERIJ/CHARCUTERIE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bedieningsmedewerker van de toonbank charcuterie/vers vlees je bedient de klanten aan de versafdelingen beenhouwerij en charcuterie je helpt mee in de ateliers van de versafdelingen met het maken van verse bereidingen dagschotels ... af en toe ben je verantwoordelijke voor de opstart en afsluit van je afdeling door je werkmethodes draag je actief bij aan de huisregels inzake voedselveiligheid en hygiënenormen je werkt 1 weekend op 2 ook op zondagvoormiddag

  • Assistent operations manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit WAREGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent toonbankbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: RESTAURANT WONG

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor de volgende taken: klanten verwelkomen en de bestelling opnemen telefoon opnemen kassa bedienen bestellingen inpakken

  • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

  • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

  • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HR@RETAIL

    Type: Vaste Job

    JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van SERGE MAUROIT in sociale netwerken
Look for responds of SERGE MAUROIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERGE MAUROIT. Laat een reactie achter voor SERGE MAUROIT. SERGE MAUROIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERGE MAUROIT. Leave a respond for SERGE MAUROIT. SERGE MAUROIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERGE MAUROIT op de google maps. Adres en contacten SERGE MAUROIT
Location of SERGE MAUROIT on the google maps. Address and contacts of SERGE MAUROIT

Andere gerelateerde bedrijven als come SERGE MAUROIT SERGE MAUROIT: ALGEMEEN SERVICE CENTER | STUDIO STARBASE | DEN ARK | Axent | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as SERGE MAUROIT: ALGEMEEN SERVICE CENTER | STUDIO STARBASE | DEN ARK | Axent | PHARMACIES DE GARDE

SERGE MAUROIT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERGE MAUROIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05658203125. Het bedrijf SERGE MAUROIT bevindt zich op het adres: TONGERENSTRAAT 13; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in SERGE MAUROIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERGE MAUROIT is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERGE MAUROIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERGE MAUROIT, openstaande posities, locatie van SERGE MAUROIT op de kaart.

SERGE MAUROIT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERGE MAUROIT, company assigned to the tax number BE05658203125. The company SERGE MAUROIT is located at the address: TONGERENSTRAAT 13; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Opticiens. Products created in SERGE MAUROIT were not found.
The main activity of SERGE MAUROIT is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SERGE MAUROIT is not available. You also can look at reviews of SERGE MAUROIT, open positions, location of SERGE MAUROIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERGE MAUROIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERGE MAUROIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERGE MAUROIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERGE MAUROIT, employees, financial statistics.