POL PIRMEZ

Contactgegevens POL PIRMEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POL PIRMEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

POL PIRMEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT IER 5; 6240; FARCIENNES, België

Telefoon (phone): 71391300 (+32-71391300) 71391300 (+32-71391300)

Fax (fax): +32 (3) 422-51-24 +32 (3) 422-51-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POL PIRMEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POL PIRMEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POL PIRMEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POL PIRMEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POL PIRMEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POL PIRMEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POL PIRMEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POL PIRMEZ
Products information POL PIRMEZ

BTW identificatienummer (tax): BE06292938232
Ondernemingsnummer: 1458679199
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in POL PIRMEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POL PIRMEZ
(Get full report from official database of BE for POL PIRMEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor POL PIRMEZ
Addition kinds of activities for POL PIRMEZ

07210404. Gewasafdunning (mechanische) diensten | Crop thinning (mechanical) services
20640105. Gevulde data | Stuffed dates
28369900. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
34920102. Ventielen, hydraulische, vliegtuigen | Valves, hydraulic, aircraft
37929908. Reiswagenchassis | Travel trailer chassis
73590503. Geofysische apparatuur verhuur | Geophysical equipment rental
79970404. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Soccer club, except professional and semi-professional

Werken bij POL PIRMEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POL PIRMEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POL PIRMEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POL PIRMEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • stapelaar/consolidatie (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van De Velde Lingerie te Wichelen zoekt voor zijn distributiecentrum een stapelaar/ medewerker consolidatie. Jouw taak is tweeledig de mensen die zorgen voor het scannen van de verzendingen te ondersteunen, van karton te voorzien, bakken wegzetten,... de te verzenden pakketten sorteren en stapelen op paletten en klaarmaken voor verzending (in folie wikkelen)

  • Dringend gezocht Inpakker / polyvalent productiearbeider M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker productie kan je ingezet worden voor diverse taken. Takenpakket: - Triage - Meewerken in de verschillende keukens - Inpak - Reiniging - Basis machine besturing Zo krijg je zelf de kans de functie te vinden die het best bij jou past! Dit is in 2-ploegen of nacht.

  • Filiaalleider (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Filiaalleider bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van uw winkelfiliaal. Samen met de Assistent-Filiaalleider leidt u het verkoopteam, u verzorgt de basisadministratie, u zorgt voor de juiste uitstraling en presentatie van het assortiment, voor de ontvangst en begeleiding van onze klanten, voor het uitvoeren van commerciële acties,…

  • lasser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de staalbouw zoeken wij eraren lasser vormen plooien in betonijzer stukken aflassen - half-automaat gewapend beton maken lassen van staalconstructie

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

  • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

  • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

  • Payroll Specialist (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

  • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Jobtoolz

    Type: Vaste Job

    Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

  • Logopedist (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

Zoek naar antwoorden van POL PIRMEZ in sociale netwerken
Look for responds of POL PIRMEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor POL PIRMEZ. Laat een reactie achter voor POL PIRMEZ. POL PIRMEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POL PIRMEZ. Leave a respond for POL PIRMEZ. POL PIRMEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POL PIRMEZ op de google maps. Adres en contacten POL PIRMEZ
Location of POL PIRMEZ on the google maps. Address and contacts of POL PIRMEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come POL PIRMEZ POL PIRMEZ: SOLARIUM SYMPA-TIFS | Crown Bedding NV | De Wiest D | Weyne | Van Regenmortel A

Other related companies as POL PIRMEZ: SOLARIUM SYMPA-TIFS | Crown Bedding NV | De Wiest D | Weyne | Van Regenmortel A

POL PIRMEZ is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POL PIRMEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06292938232. Het bedrijf POL PIRMEZ bevindt zich op het adres: RUE ALBERT IER 5; 6240; FARCIENNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in POL PIRMEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POL PIRMEZ is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POL PIRMEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POL PIRMEZ, openstaande posities, locatie van POL PIRMEZ op de kaart.

POL PIRMEZ is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is POL PIRMEZ, company assigned to the tax number BE06292938232. The company POL PIRMEZ is located at the address: RUE ALBERT IER 5; 6240; FARCIENNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Opticiens. Products created in POL PIRMEZ were not found.
The main activity of POL PIRMEZ is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of POL PIRMEZ is not available. You also can look at reviews of POL PIRMEZ, open positions, location of POL PIRMEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POL PIRMEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POL PIRMEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POL PIRMEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POL PIRMEZ, employees, financial statistics.