OPTIQUE SLOTTE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • OPTIQUE SLOTTE
Private companiesFood Stores • OPTIQUE SLOTTE

Contactgegevens OPTIQUE SLOTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIQUE SLOTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIQUE SLOTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALSEMBERGSE STEENWEG 59; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25376320 (+32-25376320) 25376320 (+32-25376320)

Fax (fax): +32 (81) 697-63-56 +32 (81) 697-63-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIQUE SLOTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIQUE SLOTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIQUE SLOTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIQUE SLOTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIQUE SLOTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIQUE SLOTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIQUE SLOTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIQUE SLOTTE
Products information OPTIQUE SLOTTE

BTW identificatienummer (tax): BE06216583251
Ondernemingsnummer: 8231201171
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 653,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in OPTIQUE SLOTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIQUE SLOTTE
(Get full report from official database of BE for OPTIQUE SLOTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIQUE SLOTTE
Addition kinds of activities for OPTIQUE SLOTTE

1099. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
344200. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
16290104. Dock constructie | Dock construction
34699900. Metalen stempels, nec, nec | Metal stampings, nec, nec
64119905. Verliespreventie, verzekering | Loss prevention services, insurance

Werken bij OPTIQUE SLOTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIQUE SLOTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIQUE SLOTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIQUE SLOTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

  • LADER/LOSSER LUCHTHAVEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een afhandelaar op de luchthaven zoeken wij verschillende medewerkers voor het laden en lossen van vliegtuigen. Dit zal gebeuren door het volgen van strikte veiligheidsprocedures. Als lader/losser zal je ook instaan voor de orde en netheid rondom de vliegtuigen. Als lader/losser zal je werken in een volcontinu systeem.

  • Machineoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in het produceren van rolluiksystemen, zijn wij dringend op zoek naar een machine operator (M/V) Je bedient een machine die rollen aluminiumband verwerkt tot onderdelen voor het maken van rollijkkasten. Als machinebedienaar sta je in voor elke fase van het productieproces:  plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine  starten en stoppen van orders in de computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten  uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel - - - visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken)  nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke registreren van vaststellingen op de controlefiche  verpakken van de afgewerkte rolluikkasten  verhelpen van kleine technische storingen schoonmaken en onderhouden van machine en materieel toepassen veiligheidsregels 

  • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DCWB

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

  • Huishoudhelden regio Jabbeke (8490) gewenst! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boutersem en omgeving

  • Studenten gezocht om doorheen het jaar te werken (M/V) - Mooie verloning! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een toffe studenten job ? Ben jij onmiddellijk beschikbaar? Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar een hele hoop studenten die in de week beschikbaar zijn en bereid zijn om in shiften te werken (shiftvergoeding: check!). Bovendien heb je de mogelijkheid om je beschikbare dagen zelf te bepalen! Je zal tewerkgesteld worden in een voedingsbedrijf ( fijne vleeswaren) te Wommelgem, hier zal je de vaste medewerkers bijstaan in hun dagdagelijkse taken. Hou je van afwisseling, shiftwerk en kan je Wommelgem gemakkelijk bereiken? Aarzel niet en solliciteer als de bliksem! Indien interesse, stuur je CV door naar [email protected]

  • Logistiek bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend, jong hostessenbureau zoeken wij een handige duizendpoot! Opruimen, ordenen, sorteren van uniformen en kleine materialen Stockbeheer + telling Kleine klusjes zoals bv. kast in elkaar steken, naar containerpark gaan, materialen leveren/ ophalen, auto's wassen,... Deze functie betreft 1 dag per week werken (onderling overeen te komen)

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

  • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kapriz

    Type: Flexijob

    Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van OPTIQUE SLOTTE in sociale netwerken
Look for responds of OPTIQUE SLOTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIQUE SLOTTE. Laat een reactie achter voor OPTIQUE SLOTTE. OPTIQUE SLOTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIQUE SLOTTE. Leave a respond for OPTIQUE SLOTTE. OPTIQUE SLOTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIQUE SLOTTE op de google maps. Adres en contacten OPTIQUE SLOTTE
Location of OPTIQUE SLOTTE on the google maps. Address and contacts of OPTIQUE SLOTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIQUE SLOTTE OPTIQUE SLOTTE: MS OIL SPRL | BODY AND CLYDE | DENIZ ASSURANCE | ELEMEC | Dedrie Cineger BVBA

Other related companies as OPTIQUE SLOTTE: MS OIL SPRL | BODY AND CLYDE | DENIZ ASSURANCE | ELEMEC | Dedrie Cineger BVBA

OPTIQUE SLOTTE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIQUE SLOTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06216583251. Het bedrijf OPTIQUE SLOTTE bevindt zich op het adres: ALSEMBERGSE STEENWEG 59; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 653,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in OPTIQUE SLOTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTIQUE SLOTTE is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIQUE SLOTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIQUE SLOTTE, openstaande posities, locatie van OPTIQUE SLOTTE op de kaart.

OPTIQUE SLOTTE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIQUE SLOTTE, company assigned to the tax number BE06216583251. The company OPTIQUE SLOTTE is located at the address: ALSEMBERGSE STEENWEG 59; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 653,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Opticiens. Products created in OPTIQUE SLOTTE were not found.
The main activity of OPTIQUE SLOTTE is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIQUE SLOTTE is not available. You also can look at reviews of OPTIQUE SLOTTE, open positions, location of OPTIQUE SLOTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIQUE SLOTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIQUE SLOTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIQUE SLOTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIQUE SLOTTE, employees, financial statistics.