OPTIEK AMB?

Contactgegevens OPTIEK AMB?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIEK AMB?: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIEK AMB?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORP WEST 8; 2070; ZWIJNDRECHT, België

Telefoon (phone): 32527792 32527792

Fax (fax): +32 (15) 227-55-67 +32 (15) 227-55-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIEK AMB?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIEK AMB?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIEK AMB?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIEK AMB?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIEK AMB?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIEK AMB?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIEK AMB?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIEK AMB?
Products information OPTIEK AMB?

BTW identificatienummer (tax): BE05692535400
Ondernemingsnummer: 9583618164
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 586,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in OPTIEK AMB? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIEK AMB?
(Get full report from official database of BE for OPTIEK AMB?)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIEK AMB?
Addition kinds of activities for OPTIEK AMB?

3751. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles, and parts
27549903. Directories: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Directories: gravure printing, not published on site
37280000. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
39140305. Holderwerk, tin | Hollowware, pewter
51919902. Tuinbenodigdheden | Garden supplies
55619900. Handelaar in recreatievoertuigen, nec | Recreational vehicle dealers, nec
56999906. regenjassen | Raincoats

Werken bij OPTIEK AMB?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIEK AMB?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIEK AMB?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIEK AMB?. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouw (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bordenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als bordenbouwer ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct monteren, assembleren en afwerken van elektrische stuur- en regelborden. - Je treft de nodige voorbereidingen: leest en interpreteert het installatiedossier, plan , stuk- en klemlijsten, en controleer de tekeningen en de materiaallijst. - Je monteert een pregefrabiceerde kast en bijhorende montageplaat. - Je plaatst en verbindt de onderdelen en elektrische componenten. - Vervolgens monteer je de kabelgoten en elektrische onderdelen, daarna breng je de bedrading en labeling aan. Hierna rest je nog enkel het testen en controleren van de elektrische stuur-en regelborden. - Tijdens die uitvoering communiceer je met je leidinggevende en bespreek je mogelijke technische optimalisaties. Je staat mee in voor het tijdig afleveren van een kwaliteitsvol product, conform de eisen van de klant, de voorschriften van de leverancier en de interne kwaliteitseisen.

  • Machinebediener textielsector m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van fijnkaardemachines en de uitrekbanken & voorziet deze continue van grondstoffen. Je zorgt dat de machines vlot kunnen werken & maakt deze schoon.

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Tremelo en omgeving

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • Student gezocht op maandag en donderdag / Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student maar je hebt niet alle dagen les? Wil je daarnaast nog iets bijverdienen? Dan is SYNERGIE eventueel op zoek naar jou! Wij zoeken een student voor uitpak en kassa in een supermarkt en dit op maandag en/of donderdag van 16u tot 19u.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Automecanicien (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: GARAGE WILLEMS FREDDY

    Type: Vaste Job

    Het vaststellen van diagnoses en het uitvoeren van herstellingen en onderhoud van zowel personen- als bedrijfswagens.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

  • ERVAREN FREELANCE ASSESSMENT PSYCHOLOOG (M/V) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent inhoudelijk sterk in het uitvoeren van selectieopdrachten voor personeel, het samenstellen en opmaken van assessmentcenters en evaluatie opdrachten. Hiervoor maakt u gebruik van dieptegericht gedragsinterview, psychologische testen, algemene vaardigheden,… U interpreteert de resultaten in een professionele schriftelijke en mondelinge rapportering en bespreekt de resultaten met de kandidaat en het eindadvies met de klant. U bent in staat om autonoom uiteenlopende projecten af te sluiten en integraal voor uw rekening te nemen. U negotieert rechtstreeks met de klant over potentiële projecten. De opdrachten situeren zich in diverse sectoren, van private tot overheidsbedrijven en over verschillende functieniveaus heen.

Zoek naar antwoorden van OPTIEK AMB? in sociale netwerken
Look for responds of OPTIEK AMB? in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIEK AMB?. Laat een reactie achter voor OPTIEK AMB?. OPTIEK AMB? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIEK AMB?. Leave a respond for OPTIEK AMB?. OPTIEK AMB? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIEK AMB? op de google maps. Adres en contacten OPTIEK AMB?
Location of OPTIEK AMB? on the google maps. Address and contacts of OPTIEK AMB?

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIEK AMB? OPTIEK AMB?: CREATIETEAM BEAUTY | Megalbum SPRL | Fahrschule Theis SC | IDEAL TAPE | Cuvelier A

Other related companies as OPTIEK AMB?: CREATIETEAM BEAUTY | Megalbum SPRL | Fahrschule Theis SC | IDEAL TAPE | Cuvelier A

OPTIEK AMB? is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIEK AMB?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05692535400. Het bedrijf OPTIEK AMB? bevindt zich op het adres: DORP WEST 8; 2070; ZWIJNDRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 586,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in OPTIEK AMB? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTIEK AMB? is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIEK AMB? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIEK AMB?, openstaande posities, locatie van OPTIEK AMB? op de kaart.

OPTIEK AMB? is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIEK AMB?, company assigned to the tax number BE05692535400. The company OPTIEK AMB? is located at the address: DORP WEST 8; 2070; ZWIJNDRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 586,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticiens. Products created in OPTIEK AMB? were not found.
The main activity of OPTIEK AMB? is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIEK AMB? is not available. You also can look at reviews of OPTIEK AMB?, open positions, location of OPTIEK AMB? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIEK AMB?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIEK AMB?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIEK AMB?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIEK AMB?, employees, financial statistics.