KAREL BROUNS

Contactgegevens KAREL BROUNS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAREL BROUNS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAREL BROUNS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JANSWEG 3; 3650; DILSEN-STOKKEM, België

Telefoon (phone): 89754052 (+32-89754052) 89754052 (+32-89754052)

Fax (fax): +32 (10) 829-49-85 +32 (10) 829-49-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAREL BROUNS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAREL BROUNS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAREL BROUNS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAREL BROUNS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAREL BROUNS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAREL BROUNS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAREL BROUNS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAREL BROUNS
Products information KAREL BROUNS

BTW identificatienummer (tax): BE06314910888
Ondernemingsnummer: 2552917480
Hoofdstad (capital): 226,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in KAREL BROUNS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAREL BROUNS
(Get full report from official database of BE for KAREL BROUNS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAREL BROUNS
Addition kinds of activities for KAREL BROUNS

491199. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec
24110203. Piketten en eilanden: rond of gesplitst | Pickets and paling: round or split
28920209. Buskruit | Gunpowder
32219905. Packers 'ware (containers), glas | Packers' ware (containers), glass
45220103. Bezienswaardigheden vliegtuig service | Sightseeing airplane service

Werken bij KAREL BROUNS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAREL BROUNS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAREL BROUNS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAREL BROUNS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider Staalafdeling M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket: - Voorbereiding van wapeningsstaal voor de productie van betonnen vloerplaten. - Knippen van staal (d.m.v. luchtscharen) voor uitsparingen/correcties/ ... . - Aanbinden (d.m.v. accu-bindmachines) van bijkomende staalwapening. - Stapelen en afvoeren van afgewerkte wapeningsnetten.

  • Technisch Bediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Kinrooi, regio Bree is opzoek naar een technische bediende.  Je zal instaan voor het verwerken, uitwerken en bestellen van binnendeuren.  Je helpt ook met de calculatie indien nodig. 

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • Financieel bediende (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als financieel bediende ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verleent assistentie bij de maandelijkse en kwartaalrapportering Je analyseert de balans en resultaatrekeningen aangeleverd door accounting Je maakt variantieanalyses op op basis van actuals, budgetten en forecasts Je beheert en verfijnt de kosten verdeelsleutels over de verschillende business units Je werkt mee aan een continue verbetering van de huidige processen en systemen Je zal worden ingeschakeld bij diverse ad-hoc finance projecten

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WINGENE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wingene zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

  • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

  • Zelfstandig kantoorhouder arrondissement Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor?een kantoor in arrondissement Veurne Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van KAREL BROUNS in sociale netwerken
Look for responds of KAREL BROUNS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAREL BROUNS. Laat een reactie achter voor KAREL BROUNS. KAREL BROUNS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAREL BROUNS. Leave a respond for KAREL BROUNS. KAREL BROUNS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAREL BROUNS op de google maps. Adres en contacten KAREL BROUNS
Location of KAREL BROUNS on the google maps. Address and contacts of KAREL BROUNS

Andere gerelateerde bedrijven als come KAREL BROUNS KAREL BROUNS: CENTEA | SONNEVILLE PHILIP | HOTEL-RESTAURANT BEVEREN | RESIDENTIE STEYNENHOF | KEUKENS MORGANA

Other related companies as KAREL BROUNS: CENTEA | SONNEVILLE PHILIP | HOTEL-RESTAURANT BEVEREN | RESIDENTIE STEYNENHOF | KEUKENS MORGANA

KAREL BROUNS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAREL BROUNS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06314910888. Het bedrijf KAREL BROUNS bevindt zich op het adres: SINT-JANSWEG 3; 3650; DILSEN-STOKKEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 226,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 163,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in KAREL BROUNS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAREL BROUNS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAREL BROUNS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAREL BROUNS, openstaande posities, locatie van KAREL BROUNS op de kaart.

KAREL BROUNS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAREL BROUNS, company assigned to the tax number BE06314910888. The company KAREL BROUNS is located at the address: SINT-JANSWEG 3; 3650; DILSEN-STOKKEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 226,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 163,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Opticiens. Products created in KAREL BROUNS were not found.
The main activity of KAREL BROUNS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KAREL BROUNS is not available. You also can look at reviews of KAREL BROUNS, open positions, location of KAREL BROUNS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAREL BROUNS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAREL BROUNS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAREL BROUNS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAREL BROUNS, employees, financial statistics.