HUIS INTER-VISIE

Contactgegevens HUIS INTER-VISIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS INTER-VISIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS INTER-VISIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOORNIKSEWIJK 104; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56225272 (+32-56225272) 56225272 (+32-56225272)

Fax (fax): +32 (57) 777-16-81 +32 (57) 777-16-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS INTER-VISIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS INTER-VISIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS INTER-VISIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS INTER-VISIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS INTER-VISIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS INTER-VISIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS INTER-VISIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS INTER-VISIE
Products information HUIS INTER-VISIE

BTW identificatienummer (tax): BE09951660156
Ondernemingsnummer: 6700531005
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in HUIS INTER-VISIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS INTER-VISIE
(Get full report from official database of BE for HUIS INTER-VISIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS INTER-VISIE
Addition kinds of activities for HUIS INTER-VISIE

23950101. Gewatteerde stoffen of doek | Quilted fabrics or cloth
31110105. Riemleer | Strap leather
35370208. Heftrucks | Forklift trucks
36340202. Kan openers, elektrisch | Can openers, electric
75320300. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis

Werken bij HUIS INTER-VISIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS INTER-VISIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS INTER-VISIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS INTER-VISIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines Je voert opdrachten uit volgens de aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWEVEZELE (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevezele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Erpe-Mere deze week reeds starten-Solliciteer via SMS!!! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

  • Etudiant disponible en semaine (h/f) (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Nous sommes à la recherche d'étudiants ayant des disponibilités en semaine (journée complète ou demi-journée) pour un magasin situé à Estaimpuis. Vous êtes amenés à travailler en caisse mais également dans les rayons. Une première expérience est un atout mais n'est pas obligatoire.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) DENDERMONDE (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • WERVINGRESERVE: DEELTIJDS KLANTENDIENSTMEDEWERKER NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL (20U - 30U/WEEK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van HUIS INTER-VISIE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS INTER-VISIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS INTER-VISIE. Laat een reactie achter voor HUIS INTER-VISIE. HUIS INTER-VISIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS INTER-VISIE. Leave a respond for HUIS INTER-VISIE. HUIS INTER-VISIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS INTER-VISIE op de google maps. Adres en contacten HUIS INTER-VISIE
Location of HUIS INTER-VISIE on the google maps. Address and contacts of HUIS INTER-VISIE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS INTER-VISIE HUIS INTER-VISIE: Nannan | FIDEA NV | Gabrys J-M | Verfaillie H | Zen-Huang-Do Li猫ge

Other related companies as HUIS INTER-VISIE: Nannan | FIDEA NV | Gabrys J-M | Verfaillie H | Zen-Huang-Do Li猫ge

HUIS INTER-VISIE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS INTER-VISIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09951660156. Het bedrijf HUIS INTER-VISIE bevindt zich op het adres: DOORNIKSEWIJK 104; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 503,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in HUIS INTER-VISIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS INTER-VISIE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS INTER-VISIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS INTER-VISIE, openstaande posities, locatie van HUIS INTER-VISIE op de kaart.

HUIS INTER-VISIE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS INTER-VISIE, company assigned to the tax number BE09951660156. The company HUIS INTER-VISIE is located at the address: DOORNIKSEWIJK 104; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 503,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Opticiens. Products created in HUIS INTER-VISIE were not found.
The main activity of HUIS INTER-VISIE is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS INTER-VISIE is not available. You also can look at reviews of HUIS INTER-VISIE, open positions, location of HUIS INTER-VISIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS INTER-VISIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS INTER-VISIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS INTER-VISIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS INTER-VISIE, employees, financial statistics.