HANS ANDERS OPTIEK

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • HANS ANDERS OPTIEK
Private companiesTransportation by Air • HANS ANDERS OPTIEK

Contactgegevens HANS ANDERS OPTIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANS ANDERS OPTIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANS ANDERS OPTIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ABDIJSTRAAT 214; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32376099 32376099

Fax (fax): +32 (63) 418-74-63 +32 (63) 418-74-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANS ANDERS OPTIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANS ANDERS OPTIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANS ANDERS OPTIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANS ANDERS OPTIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANS ANDERS OPTIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANS ANDERS OPTIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANS ANDERS OPTIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANS ANDERS OPTIEK
Products information HANS ANDERS OPTIEK

BTW identificatienummer (tax): BE02434265136
Ondernemingsnummer: 6959259033
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 206,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in HANS ANDERS OPTIEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANS ANDERS OPTIEK
(Get full report from official database of BE for HANS ANDERS OPTIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANS ANDERS OPTIEK
Addition kinds of activities for HANS ANDERS OPTIEK

233199. Dames en mama's blouses en shirts, nec | Women's and misses' blouses and shirts, nec
323102. Spiegelglas | Mirrored glass
382300. Process controle instrumenten | Process control instruments
22210802. Stapelweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Pile fabrics, manmade fiber and silk
28990103. Citronella olie | Citronella oil
38240104. Integratie van meters, niet-elektrisch | Integrating meters, nonelectric
38610104. Film, gevoelige film, röntgenfoto, still camera, enz. | Film, sensitized motion picture, x-ray, still camera, etc.
51691000. Noncorrosive producten en materialen | Noncorrosive products and materials

Werken bij HANS ANDERS OPTIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANS ANDERS OPTIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANS ANDERS OPTIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANS ANDERS OPTIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • Sales Representative m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Commercieel Medewerker bezoek je bestaande en potentiële klanten binnen jouw toegekend gebied om jouw Sales Target te halen. Daarnaast verwachten wij dat je nieuwe markten verkent, offertes stuurt en opvolgt. Je bent in staat om de (technische) eisen, wensen, behoeftes en problemen van (potentiële) klanten te inventariseren. Daarna verzorg jij de commerciële onderhandelingen tot je de deal kan sluiten. Onze Commercieel Medewerker rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

  • Maritiem Dossierbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Administratieve verwerking van transportdocumenten - Verzamelen van offertes van onderaannemers - Overleg en rapportering met de klanten

  • Produktiearbeider voeding (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in 2 ploegen in de productie aan de lijn (bandwerk). Je start met dagcontracten in een oproepsysteem. Na verloop van tijd kunnen dit weekcontracten worden. Je beheerst de Nederlands taal. Alvorens de start krijg je een uitgebreide infosessie omtrent het werken in de firma. Je staat in voor het inpakken en sorteren van de onderdelen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Wezembeek-Oppem en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: EXTRANET

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • student (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar studenten die graag een centje willen bijverdienen. Je begeeft je in regio Leuven naar een of meerdere posten om schoon te maken het betreft de schoonmaak van kantoorruimtes, sanitair, keuken,...

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van HANS ANDERS OPTIEK in sociale netwerken
Look for responds of HANS ANDERS OPTIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANS ANDERS OPTIEK. Laat een reactie achter voor HANS ANDERS OPTIEK. HANS ANDERS OPTIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANS ANDERS OPTIEK. Leave a respond for HANS ANDERS OPTIEK. HANS ANDERS OPTIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANS ANDERS OPTIEK op de google maps. Adres en contacten HANS ANDERS OPTIEK
Location of HANS ANDERS OPTIEK on the google maps. Address and contacts of HANS ANDERS OPTIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come HANS ANDERS OPTIEK HANS ANDERS OPTIEK: SNACK-BAR LE FUN | SANTENS SPORT | De Lange Dirk | Rosselli Ileana | J. DE NIL

Other related companies as HANS ANDERS OPTIEK: SNACK-BAR LE FUN | SANTENS SPORT | De Lange Dirk | Rosselli Ileana | J. DE NIL

HANS ANDERS OPTIEK is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HANS ANDERS OPTIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02434265136. Het bedrijf HANS ANDERS OPTIEK bevindt zich op het adres: ABDIJSTRAAT 214; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 206,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in HANS ANDERS OPTIEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HANS ANDERS OPTIEK is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANS ANDERS OPTIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANS ANDERS OPTIEK, openstaande posities, locatie van HANS ANDERS OPTIEK op de kaart.

HANS ANDERS OPTIEK is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is HANS ANDERS OPTIEK, company assigned to the tax number BE02434265136. The company HANS ANDERS OPTIEK is located at the address: ABDIJSTRAAT 214; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 206,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Opticiens. Products created in HANS ANDERS OPTIEK were not found.
The main activity of HANS ANDERS OPTIEK is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HANS ANDERS OPTIEK is not available. You also can look at reviews of HANS ANDERS OPTIEK, open positions, location of HANS ANDERS OPTIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANS ANDERS OPTIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANS ANDERS OPTIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANS ANDERS OPTIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANS ANDERS OPTIEK, employees, financial statistics.