CHRISTIAN PIRON OPTICIEN

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • CHRISTIAN PIRON OPTICIEN
Private companiesDepository Institutions • CHRISTIAN PIRON OPTICIEN

Contactgegevens CHRISTIAN PIRON OPTICIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN PIRON OPTICIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN PIRON OPTICIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PAUL-JOSEPH CARPAY 19; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43430630 (+32-43430630) 43430630 (+32-43430630)

Fax (fax): +32 (87) 650-40-21 +32 (87) 650-40-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN PIRON OPTICIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN PIRON OPTICIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN PIRON OPTICIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN PIRON OPTICIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN PIRON OPTICIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN PIRON OPTICIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN PIRON OPTICIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN PIRON OPTICIEN
Products information CHRISTIAN PIRON OPTICIEN

BTW identificatienummer (tax): BE06879882812
Ondernemingsnummer: 1326019287
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in CHRISTIAN PIRON OPTICIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN PIRON OPTICIEN
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN PIRON OPTICIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN PIRON OPTICIEN
Addition kinds of activities for CHRISTIAN PIRON OPTICIEN

3545. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
354205. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
30520103. Katoenen stof, rubber gevoerde slang | Cotton fabric, rubber lined hose
51719902. Petroleum terminals | Petroleum terminals
56320203. Lingerie (buitenkleding) | Lingerie (outerwear)
79480104. Stock car racing | Stock car racing

Werken bij CHRISTIAN PIRON OPTICIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN PIRON OPTICIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN PIRON OPTICIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN PIRON OPTICIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • BANKETBAKKER (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: 'T KRAMIKSKE

    Type: Vervanging brugpensioen

    In onze bakkerij zal je instaan voor volgende taken: maken van patisserie bakken van broden afwerken van producten nejtes en ordelijk houden van de werkplek ...

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • Schadebeheerder BRAND (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt als schadebeheerder terecht in het team BRAND. In deze functie bent je verantwoordelijk voor het beheer van schadedossiers van A tot Z Jouw taken; Je beheert de toegewezen schadedossiers en staat in voor een snelle, correcte en kwalitatieve afhandeling. Je bent een aanspreekpunt voor makelaars, klanten en slachtoffers en zorgt voor een duidelijke en correcte communicatie aan alle partijen. Binnen jouw regelingsvolmacht neem je juridisch onderbouwde en geargumenteerde standpunten in en werk je zelfstandig en op proactieve wijze je dossiers af. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen en beheert autonoom je dossiers. Je past onze schadeprocessen toe en hebt een signaalfunctie i.v.m. mogelijke verbeteringen van procedures, werkwijzen en samenwerking met externe medewerkers. Desgevallend neem je deel aan projecten die bijdragen tot de implementatie van vernieuwings- en verbeteringstrajecten.

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • Werken als huishoudhulp Westmeerbeek (WESTMEERBEEK)

    Regio: WESTMEERBEEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Medewerker lingerieoutlet 2, 3, 4 en 5 nov (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar medewerkers om te werken op een lingerie outlet in Kuurne. Je verwelkomt de klanten en zorgt ervoor dat het magazijn netjes blijft. De outlet zelf gaat door in het weekend van vrijdag 2/11 tot en met maandag 5/11 We zoeken nog medewerkers om te werken op: - vrijdag 2/11 : 10u-18u, met halfuur pauze - zaterdag 3/11 : 10u-18u met halfuur pauze - zondag 4/11: 11u-18u met halfuur pauze +18 jaar - maandag 5/11: 13u-18u met halfuur pauze

  • Bijlesgever chemie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: TUINEN DE BECKER

    Type: Vaste Job

    U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

  • IT-Planet - Webmaster (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene info Startdatum: Zo snel mogelijk Duurtijd: 12 maand (+ mogelijks verlenging) Tijdsbesteding: Fulltime Locatie: Brussel centrum - nabij station Noord Zowel freelance- als bediende-contract mogelijk   Functieomschrijving Je bouwt functionele en gebruiksvriendelijke websites Je optimaliseert snelheid en capaciteit Je haalt bugs uit de pagina('s) en herstelt verbroken links of afbeeldingen Je update de content van de website en herziet SEO Je monitort en analyseert de website performantie    Jouw profiel Je behaalde een Bachelor of Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) Je beheerst zowel de Franse, Nederlandse als Engelse taal Je hebt een goede kennis van Web analytics en SEO Je hebt ervaring met Web standards Je hebt ervaring met website management tools Met een kennis van HTML/CSS, XML heb je alvast een streepje voor Je bent communicatief Kan out-of-the-box denken en komt met creatieve ideeën   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar...   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!     Interesse?   Staat deze opdracht je op het lijf geschreven? Aarzel dan zeker niet langer en solliciteer via de knop hieronder.

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN PIRON OPTICIEN in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN PIRON OPTICIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN PIRON OPTICIEN. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN PIRON OPTICIEN. CHRISTIAN PIRON OPTICIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN PIRON OPTICIEN. Leave a respond for CHRISTIAN PIRON OPTICIEN. CHRISTIAN PIRON OPTICIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN PIRON OPTICIEN op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN PIRON OPTICIEN
Location of CHRISTIAN PIRON OPTICIEN on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN PIRON OPTICIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN PIRON OPTICIEN CHRISTIAN PIRON OPTICIEN: AUTOGAS MARTING | Verplanken Marc | GARAGE DEBEY | RADOREIZEN | B. VEECKMANS

Other related companies as CHRISTIAN PIRON OPTICIEN: AUTOGAS MARTING | Verplanken Marc | GARAGE DEBEY | RADOREIZEN | B. VEECKMANS

CHRISTIAN PIRON OPTICIEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN PIRON OPTICIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06879882812. Het bedrijf CHRISTIAN PIRON OPTICIEN bevindt zich op het adres: RUE PAUL-JOSEPH CARPAY 19; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 161,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in CHRISTIAN PIRON OPTICIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN PIRON OPTICIEN is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN PIRON OPTICIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN PIRON OPTICIEN, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN PIRON OPTICIEN op de kaart.

CHRISTIAN PIRON OPTICIEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN PIRON OPTICIEN, company assigned to the tax number BE06879882812. The company CHRISTIAN PIRON OPTICIEN is located at the address: RUE PAUL-JOSEPH CARPAY 19; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 161,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Opticiens. Products created in CHRISTIAN PIRON OPTICIEN were not found.
The main activity of CHRISTIAN PIRON OPTICIEN is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN PIRON OPTICIEN is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN PIRON OPTICIEN, open positions, location of CHRISTIAN PIRON OPTICIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN PIRON OPTICIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN PIRON OPTICIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN PIRON OPTICIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN PIRON OPTICIEN, employees, financial statistics.