ALAIN MICHEL OPTICIEN

Contactgegevens ALAIN MICHEL OPTICIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAIN MICHEL OPTICIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAIN MICHEL OPTICIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHARLES ZOUDE 1- 3 - 5; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81735912 (+32-81735912) 81735912 (+32-81735912)

Fax (fax): +32 (81) 138-61-58 +32 (81) 138-61-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAIN MICHEL OPTICIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAIN MICHEL OPTICIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAIN MICHEL OPTICIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAIN MICHEL OPTICIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAIN MICHEL OPTICIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAIN MICHEL OPTICIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAIN MICHEL OPTICIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAIN MICHEL OPTICIEN
Products information ALAIN MICHEL OPTICIEN

BTW identificatienummer (tax): BE06618133544
Ondernemingsnummer: 5053405761
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits & Services: Lentilles de Contact,Test de l'Ou?e,Montures de Marque,Lunettes,Montage des Verres en 1 Jour,Lunettes de Soleil.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAIN MICHEL OPTICIEN
(Get full report from official database of BE for ALAIN MICHEL OPTICIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAIN MICHEL OPTICIEN
Addition kinds of activities for ALAIN MICHEL OPTICIEN

372199. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
566100. Schoenenwinkels | Shoe stores
799903. Binnenhofclubs | Indoor court clubs
28359909. Microbiologie en virologie diagnostische producten | Microbiology and virology diagnostic products
33550200. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
34490200. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
50139903. Aanhangwagen onderdelen en accessoires | Trailer parts and accessories
79991305. Loterij tickets, verkoop van | Lottery tickets, sale of

Werken bij ALAIN MICHEL OPTICIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAIN MICHEL OPTICIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAIN MICHEL OPTICIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAIN MICHEL OPTICIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaat lasser (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een metaalbewerkend engineeringbedrijf gelegen te Genk, zijn wij op zoek naar ervaren halfautomaat lassers.

  • Monteur - Assemblage m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het monteren op verplaatsing bij klanten.

  • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen gezocht te regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: TRIXXO HOME BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral instaan van de schoonmaken van privé woningen, waarbij je mogelijks ook strijkwerk kan verrichten. Dienstencheques Zowel deeltijds als voltijds contract mogelijk

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

  • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • Zelfstandig bankagent Regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Flexijob - chef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van ALAIN MICHEL OPTICIEN in sociale netwerken
Look for responds of ALAIN MICHEL OPTICIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAIN MICHEL OPTICIEN. Laat een reactie achter voor ALAIN MICHEL OPTICIEN. ALAIN MICHEL OPTICIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAIN MICHEL OPTICIEN. Leave a respond for ALAIN MICHEL OPTICIEN. ALAIN MICHEL OPTICIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAIN MICHEL OPTICIEN op de google maps. Adres en contacten ALAIN MICHEL OPTICIEN
Location of ALAIN MICHEL OPTICIEN on the google maps. Address and contacts of ALAIN MICHEL OPTICIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAIN MICHEL OPTICIEN ALAIN MICHEL OPTICIEN: NANCY MOTMANS | L P Assurances | Thant Hubert NV | Mollers A sprl Société Fiduciaire | HUBO V OPTIEK

Other related companies as ALAIN MICHEL OPTICIEN: NANCY MOTMANS | L P Assurances | Thant Hubert NV | Mollers A sprl Société Fiduciaire | HUBO V OPTIEK

ALAIN MICHEL OPTICIEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALAIN MICHEL OPTICIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06618133544. Het bedrijf ALAIN MICHEL OPTICIEN bevindt zich op het adres: RUE CHARLES ZOUDE 1- 3 - 5; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Opticiens. Lijst met producten zijn Produits & Services: Lentilles de Contact,Test de l'Ou?e,Montures de Marque,Lunettes,Montage des Verres en 1 Jour,Lunettes de Soleil..
De hoofdactiviteit van ALAIN MICHEL OPTICIEN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAIN MICHEL OPTICIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAIN MICHEL OPTICIEN, openstaande posities, locatie van ALAIN MICHEL OPTICIEN op de kaart.

ALAIN MICHEL OPTICIEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALAIN MICHEL OPTICIEN, company assigned to the tax number BE06618133544. The company ALAIN MICHEL OPTICIEN is located at the address: RUE CHARLES ZOUDE 1- 3 - 5; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Opticiens. List of products are Produits & Services: Lentilles de Contact,Test de l'Ou?e,Montures de Marque,Lunettes,Montage des Verres en 1 Jour,Lunettes de Soleil..
The main activity of ALAIN MICHEL OPTICIEN is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAIN MICHEL OPTICIEN is not available. You also can look at reviews of ALAIN MICHEL OPTICIEN, open positions, location of ALAIN MICHEL OPTICIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAIN MICHEL OPTICIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAIN MICHEL OPTICIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAIN MICHEL OPTICIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAIN MICHEL OPTICIEN, employees, financial statistics.