Vleeracker Optiek BVBA

Contactgegevens Vleeracker Optiek BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vleeracker Optiek BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vleeracker Optiek BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vijfhoek 12; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 41 45 67 (+32-015 41 45 67) 015 41 45 67 (+32-015 41 45 67)

Fax (fax): 015 41 68 06 (+32-015 41 68 06) 015 41 68 06 (+32-015 41 68 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vleeracker Optiek BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vleeracker Optiek BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vleeracker Optiek BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vleeracker Optiek BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vleeracker Optiek BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vleeracker Optiek BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vleeracker Optiek BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vleeracker Optiek BVBA
Products information Vleeracker Optiek BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01215881347
Ondernemingsnummer: 7933746337
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 490,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Eyes (Artificial); Contact lenses

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vleeracker Optiek BVBA
(Get full report from official database of BE for Vleeracker Optiek BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vleeracker Optiek BVBA
Addition kinds of activities for Vleeracker Optiek BVBA

478502. Transport inspectie diensten | Transportation inspection services
513705. Kinderartikelen | Children's goods
24310605. Houtwerk, interieur- en sierkunst, nec | Woodwork, interior and ornamental, nec
35699905. Bridge of gate machines, hydraulisch | Bridge or gate machinery, hydraulic
35850103. Room koelers, draagbaar | Room coolers, portable
38610313. Bereikzoekers, fotografisch | Range finders, photographic
79480400. Hond- en paardenrennen, en bestuurders | Dog and horse racing, and drivers

Werken bij Vleeracker Optiek BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vleeracker Optiek BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vleeracker Optiek BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vleeracker Optiek BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • SHOPMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent commercieel ingesteld dynamisch en probeert de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je bent stressbestendig en kan multifunctioneel te werk gaan. Je bent bereid om één keer in de week vroeg en laat te beginnen (5u15 - 14u30; 15u - 22u00) .Je bent bereid om een aantal weekends per maand zowel zaterdag als zondag te werken. Je bent direct beschikbaar.

  • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kaggevinne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAGGEVINNE)

    Regio: KAGGEVINNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student verkoop charcuterie (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken studenten (m/v) die op zaterdag willen werken in een beenhouwering in Kortemark. Je werkt een halve dag. De planning wordt samen besproken. Taken: bedienen van klanten aan de verstoonbank vlees, kaas,...snijden en afwegen afrekenen toonbank aanvullen schoonmaken helpen bij bereidingen

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • TECHNICUS CORDIST (HERINNES-LEZ-PECQ)

    Regio: HERINNES-LEZ-PECQ

    Bedrijf: Belgique Travaux en Hauteur

    Type: Vaste Job

    BTH is gespecialiseerd in moeilijke toegangswerkzaamheden, werkzaamheden op hoogte en/of in krappe ruimtes. Je grijpt overal in op touwen, motorgondels of steigers om te kunnen antwoorden op de verzoeken van de bedrijven, ongeacht hun sector van activiteit. Jouw taak is: Exterieuronderhoud van gebouwen op industrieterrein. Onderhoud aan de productietool van een site. Capaciteit/containment onderhoud: alle capaciteiten, silo's, tanks, putten, boilers, ovens, ...). Onderhoudsinspectie (visuele inspectie, video, hulp aan controlekantoren, ...). Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd en bevat verschillende interventiegebieden: waterdicht maken, dakbedekking, metselwerk, schilderen, elektriciteit, schoonmaken, anti-vluchtige stoffen,...

  • Bewakingsagenten met EXE14 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar ervaren bewakingsagenten. Je zal o.a. instaan voor controlerondes, controlekamer, loket in-uit schrijvingen,... Je zal tewerkgesteld worden op een bedrijf te Linkeroever

Zoek naar antwoorden van Vleeracker Optiek BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vleeracker Optiek BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vleeracker Optiek BVBA. Laat een reactie achter voor Vleeracker Optiek BVBA. Vleeracker Optiek BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vleeracker Optiek BVBA. Leave a respond for Vleeracker Optiek BVBA. Vleeracker Optiek BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vleeracker Optiek BVBA op de google maps. Adres en contacten Vleeracker Optiek BVBA
Location of Vleeracker Optiek BVBA on the google maps. Address and contacts of Vleeracker Optiek BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vleeracker Optiek BVBA Vleeracker Optiek BVBA: AUTO-STOP | ETS DETRY HONORE SA | FORTIS | Vandenbosch L | ANDRE HENDRICKX

Other related companies as Vleeracker Optiek BVBA: AUTO-STOP | ETS DETRY HONORE SA | FORTIS | Vandenbosch L | ANDRE HENDRICKX

Vleeracker Optiek BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vleeracker Optiek BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01215881347. Het bedrijf Vleeracker Optiek BVBA bevindt zich op het adres: Vijfhoek 12; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 490,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticians - Retail. Lijst met producten zijn Eyes (Artificial); Contact lenses.
De hoofdactiviteit van Vleeracker Optiek BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vleeracker Optiek BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vleeracker Optiek BVBA, openstaande posities, locatie van Vleeracker Optiek BVBA op de kaart.

Vleeracker Optiek BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vleeracker Optiek BVBA, company assigned to the tax number BE01215881347. The company Vleeracker Optiek BVBA is located at the address: Vijfhoek 12; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 490,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticians - Retail. List of products are Eyes (Artificial); Contact lenses.
The main activity of Vleeracker Optiek BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vleeracker Optiek BVBA is not available. You also can look at reviews of Vleeracker Optiek BVBA, open positions, location of Vleeracker Optiek BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vleeracker Optiek BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vleeracker Optiek BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vleeracker Optiek BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vleeracker Optiek BVBA, employees, financial statistics.