Praet Optiek

Contactgegevens Praet Optiek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Praet Optiek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Praet Optiek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Zoutstraat 8; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 77 43 04 (+32-053 77 43 04) 053 77 43 04 (+32-053 77 43 04)

Fax (fax): 053 77 43 04 (+32-053 77 43 04) 053 77 43 04 (+32-053 77 43 04)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Praet Optiek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Praet Optiek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Praet Optiek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Praet Optiek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Praet Optiek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Praet Optiek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Praet Optiek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Praet Optiek
Products information Praet Optiek

BTW identificatienummer (tax): BE04555450439
Ondernemingsnummer: 4706787109
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Praet Optiek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Praet Optiek
(Get full report from official database of BE for Praet Optiek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Praet Optiek
Addition kinds of activities for Praet Optiek

02719902. Fox Farm | Fox farm
14110100. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
20119900. Vleesverpakkingsinstallaties, nec | Meat packing plants, nec
32810202. Desk set bases, onyx | Desk set bases, onyx
34830100. Ammunitie componenten | Ammunition components
35770402. Verifiers, punch card | Verifiers, punch card
36489901. Arc verlichting armaturen | Arc lighting fixtures
38420103. Oordopjes | Ear plugs
50510401. Anode metaal | Anode metal

Werken bij Praet Optiek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Praet Optiek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Praet Optiek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Praet Optiek. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround elektrotechnieker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een allround elektrotechnieker. Ben je op zoek naar een uitdagende job in 3 ploegen? Heb je een goede technische kennis? Heb je ervaring met een heftruck (attest = pluspunt?) Dan is deze job misschien iets voor jou! Als allround elektrotechnieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische problemen. - Machines en installaties onderhouden. - Herstellen van mankementen - ...

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar operators metaal voor het vernikkelen van metaal. Je werkt in dagpost en hebt bij voorkeur al een eerste ervaring als operator achter de rug

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent schoonmaak bussen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij studenten die 1 à 2 weekdagen beschikbaar zijn voor het schoonmaken van bussen.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • Chauffeur C regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C regio Genk om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • Zelfstandig consulent voor een relatiebureau. Regio Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Social Connect

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie Brussel/Vlaams-Brabant. U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Praet Optiek in sociale netwerken
Look for responds of Praet Optiek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Praet Optiek. Laat een reactie achter voor Praet Optiek. Praet Optiek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Praet Optiek. Leave a respond for Praet Optiek. Praet Optiek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Praet Optiek op de google maps. Adres en contacten Praet Optiek
Location of Praet Optiek on the google maps. Address and contacts of Praet Optiek

Andere gerelateerde bedrijven als come Praet Optiek Praet Optiek: POORTLAND NV | JOZSEF TOTH | HAEDENS L. | DUMOULIN | VARKENSBEDRIJF VUYLSTEKE

Other related companies as Praet Optiek: POORTLAND NV | JOZSEF TOTH | HAEDENS L. | DUMOULIN | VARKENSBEDRIJF VUYLSTEKE

Praet Optiek is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Praet Optiek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04555450439. Het bedrijf Praet Optiek bevindt zich op het adres: Lange Zoutstraat 8; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 743,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Opticians - Retail. Producten gemaakt in Praet Optiek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Praet Optiek is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Praet Optiek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Praet Optiek, openstaande posities, locatie van Praet Optiek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Praet Optiek is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Praet Optiek, company assigned to the tax number BE04555450439. The company Praet Optiek is located at the address: Lange Zoutstraat 8; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 743,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Opticians - Retail. Products created in Praet Optiek were not found.
The main activity of Praet Optiek is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Praet Optiek is not available. You also can look at reviews of Praet Optiek, open positions, location of Praet Optiek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Praet Optiek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Praet Optiek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Praet Optiek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Praet Optiek, employees, financial statistics.