OPTIK WILLEMS SPRL

Contactgegevens OPTIK WILLEMS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIK WILLEMS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIK WILLEMS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergstrasse 4-6; 4700; Eupen, België

Telefoon (phone): 087 74 31 35 (+32-087 74 31 35) 087 74 31 35 (+32-087 74 31 35)

Fax (fax): 087 74 31 35 (+32-087 74 31 35) 087 74 31 35 (+32-087 74 31 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIK WILLEMS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIK WILLEMS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIK WILLEMS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIK WILLEMS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIK WILLEMS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIK WILLEMS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIK WILLEMS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIK WILLEMS SPRL
Products information OPTIK WILLEMS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01682250976
Ondernemingsnummer: 4833953857
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in OPTIK WILLEMS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIK WILLEMS SPRL
(Get full report from official database of BE for OPTIK WILLEMS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIK WILLEMS SPRL
Addition kinds of activities for OPTIK WILLEMS SPRL

324100. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
22530000. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
34979900. Metalen folie en blad, nec | Metal foil and leaf, nec
36440200. Elektrische leidingen en toebehoren | Electric conduits and fittings
50830202. Landscaping apparatuur | Landscaping equipment
76999910. Textiel rolbekleding | Textile roll covering

Werken bij OPTIK WILLEMS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIK WILLEMS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIK WILLEMS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIK WILLEMS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

  • HUISHOUDHULP regio ZWEVEZELE (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • Weekendhulp MD Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI

    Type: Studentenjob

    Als weekendhelper(ster) werk je als fashion advisor en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • jobstudent The Coffee Club station Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Panos Rail Leuven 1

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de The Coffee Club in het station van Leuven op het Martelaerenplein. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je bent inzetbaar op zaterdag en 1 dag in de week

  • chauffeurs B (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: HYK

    Type: Vaste Job

    koerier van pakketten

  • Stikster (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

  • Zelfstandig Logopedist (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega met een bijzondere interesse in leer, articulatie- en taalstoornissen. Waarbij kinderen terecht kunnen voor leer-, taal-, articulatie- en vloeiendheids stoornissen. Daarnaast kunnen ook andere stoornissen aan bod komen of uitgebouwd worden. Het gaat om dag- en avonduren op de praktijk, eventueel verder uit te bouwen naar scholen. Ervaring is niet noodzakelijk als je gemotiveerd bent om bij te leren en je in het bezit bent van een professionele bachelor of master in de logopedie. Je krijgt administratieve ondersteuning en kan gebruik maken van de reeds aanwezige materialen in de kabinetten.

Zoek naar antwoorden van OPTIK WILLEMS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of OPTIK WILLEMS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIK WILLEMS SPRL. Laat een reactie achter voor OPTIK WILLEMS SPRL. OPTIK WILLEMS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIK WILLEMS SPRL. Leave a respond for OPTIK WILLEMS SPRL. OPTIK WILLEMS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIK WILLEMS SPRL op de google maps. Adres en contacten OPTIK WILLEMS SPRL
Location of OPTIK WILLEMS SPRL on the google maps. Address and contacts of OPTIK WILLEMS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIK WILLEMS SPRL OPTIK WILLEMS SPRL: HET NIEUWE ONKRUID | DEN TIPS | PRIMATIC | Delhaize AD | WALTER YDE

Other related companies as OPTIK WILLEMS SPRL: HET NIEUWE ONKRUID | DEN TIPS | PRIMATIC | Delhaize AD | WALTER YDE

OPTIK WILLEMS SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIK WILLEMS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01682250976. Het bedrijf OPTIK WILLEMS SPRL bevindt zich op het adres: Bergstrasse 4-6; 4700; Eupen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 182,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Opticians - Retail. Producten gemaakt in OPTIK WILLEMS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTIK WILLEMS SPRL is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIK WILLEMS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIK WILLEMS SPRL, openstaande posities, locatie van OPTIK WILLEMS SPRL op de kaart.

OPTIK WILLEMS SPRL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIK WILLEMS SPRL, company assigned to the tax number BE01682250976. The company OPTIK WILLEMS SPRL is located at the address: Bergstrasse 4-6; 4700; Eupen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 182,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Opticians - Retail. Products created in OPTIK WILLEMS SPRL were not found.
The main activity of OPTIK WILLEMS SPRL is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIK WILLEMS SPRL is not available. You also can look at reviews of OPTIK WILLEMS SPRL, open positions, location of OPTIK WILLEMS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIK WILLEMS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIK WILLEMS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIK WILLEMS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIK WILLEMS SPRL, employees, financial statistics.