KESTERMANS OPTIQUE SC

Contactgegevens KESTERMANS OPTIQUE SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KESTERMANS OPTIQUE SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

KESTERMANS OPTIQUE SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centre Commercial Cora; 7301; Boussu (Hornu), België

Telefoon (phone): 065 79 38 30 (+32-065 79 38 30) 065 79 38 30 (+32-065 79 38 30)

Fax (fax): 065 79 38 30 (+32-065 79 38 30) 065 79 38 30 (+32-065 79 38 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KESTERMANS OPTIQUE SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KESTERMANS OPTIQUE SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KESTERMANS OPTIQUE SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KESTERMANS OPTIQUE SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KESTERMANS OPTIQUE SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KESTERMANS OPTIQUE SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KESTERMANS OPTIQUE SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KESTERMANS OPTIQUE SC
Products information KESTERMANS OPTIQUE SC

BTW identificatienummer (tax): BE02216461181
Ondernemingsnummer: 3875122070
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 833,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in KESTERMANS OPTIQUE SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KESTERMANS OPTIQUE SC
(Get full report from official database of BE for KESTERMANS OPTIQUE SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor KESTERMANS OPTIQUE SC
Addition kinds of activities for KESTERMANS OPTIQUE SC

01150000. Maïs | Corn
22530501. Baskische shirts, breien | Basque shirts, knit
30890320. Raamkaders en sash, kunststoffen | Window frames and sash, plastics
38260605. Magnetische resonantiebeeldapparatuur | Magnetic resonance imaging apparatus
54119901. Coöperatieve levensmiddelenwinkels | Cooperative food stores

Werken bij KESTERMANS OPTIQUE SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KESTERMANS OPTIQUE SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KESTERMANS OPTIQUE SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KESTERMANS OPTIQUE SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • Productieoperator (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je taken bestaan uit: het besturen van een modern computergestuurd machinepark je zorgt voor correcte uitvoering van technische richtlijnen je controleerd in samenspraak met de verantwoordelijke de kwaliteit van het product

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • ERP-administrator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4jobs Meetjesland

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een ERP-administrator. Ze werken met een ERP-pakket voor het opmaken van offertes én het produceren van ramen en deuren in PVC & Aluminium. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling en de goede werking van het pakket om zo een maximale ondersteuning te kunnen bieden aan medewerkers en klanten. Je analyseert hierbij verschillende noden en je bedenkt structurele oplossingen. Je ontwikkelt waar nodig zelf maatwerk en je werkt hierbij nauw samen met de leverancier die het programma ontwikkeld heeft. Deze samenwerking gebeurd in het Duits of Engels.

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student tolk Nederlands - Frans / 60u werken, verspreid tussen september en december / regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Studeer jij momenteel nog verder? En heb jij tijd over om een extra centjes te verdienen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou ! Voor onze klant in de regio van Menen zoeken wij een student tolk Nederlands - Frans. Je zal helpen bij het vertalen van de onthaalbrochure (40-tal pagina's) en de nieuwe website.

  • Gemotiveerde jobstudenten - Onthaal, ontbijt, ... (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Jobstudent die ons jeugdig & enthousiaste team kan komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit: • Check-in & check-out • Aanmaken van reservaties • Beantwoorden van telefoontjes + e-mails • Verstrekken van toeristische informatie • Verzorgen van het ontbijt • ... Zeer leerzaam!

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van KESTERMANS OPTIQUE SC in sociale netwerken
Look for responds of KESTERMANS OPTIQUE SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor KESTERMANS OPTIQUE SC. Laat een reactie achter voor KESTERMANS OPTIQUE SC. KESTERMANS OPTIQUE SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KESTERMANS OPTIQUE SC. Leave a respond for KESTERMANS OPTIQUE SC. KESTERMANS OPTIQUE SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KESTERMANS OPTIQUE SC op de google maps. Adres en contacten KESTERMANS OPTIQUE SC
Location of KESTERMANS OPTIQUE SC on the google maps. Address and contacts of KESTERMANS OPTIQUE SC

Andere gerelateerde bedrijven als come KESTERMANS OPTIQUE SC KESTERMANS OPTIQUE SC: Decathlon | Vercruysse D | BP | OUD STADHUIS | HUIS DE BLADWIJZER

Other related companies as KESTERMANS OPTIQUE SC: Decathlon | Vercruysse D | BP | OUD STADHUIS | HUIS DE BLADWIJZER

KESTERMANS OPTIQUE SC is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KESTERMANS OPTIQUE SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02216461181. Het bedrijf KESTERMANS OPTIQUE SC bevindt zich op het adres: Centre Commercial Cora; 7301; Boussu (Hornu). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 833,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticians - Retail. Producten gemaakt in KESTERMANS OPTIQUE SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KESTERMANS OPTIQUE SC is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KESTERMANS OPTIQUE SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KESTERMANS OPTIQUE SC, openstaande posities, locatie van KESTERMANS OPTIQUE SC op de kaart.

KESTERMANS OPTIQUE SC is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is KESTERMANS OPTIQUE SC, company assigned to the tax number BE02216461181. The company KESTERMANS OPTIQUE SC is located at the address: Centre Commercial Cora; 7301; Boussu (Hornu). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 833,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticians - Retail. Products created in KESTERMANS OPTIQUE SC were not found.
The main activity of KESTERMANS OPTIQUE SC is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KESTERMANS OPTIQUE SC is not available. You also can look at reviews of KESTERMANS OPTIQUE SC, open positions, location of KESTERMANS OPTIQUE SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KESTERMANS OPTIQUE SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KESTERMANS OPTIQUE SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KESTERMANS OPTIQUE SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KESTERMANS OPTIQUE SC, employees, financial statistics.