Illusion d'Optique (l')

Contactgegevens Illusion d'Optique (l'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Illusion d'Optique (l'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Illusion d'Optique (l')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Linthout 238; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 734 34 91 (+32-02 734 34 91) 02 734 34 91 (+32-02 734 34 91)

Fax (fax): +32 (10) 341-84-20 +32 (10) 341-84-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Illusion d'Optique (l'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Illusion d'Optique (l')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Illusion d'Optique (l')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Illusion d'Optique (l'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Illusion d'Optique (l'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Illusion d'Optique (l'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Illusion d'Optique (l'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Illusion d'Optique (l')
Products information Illusion d'Optique (l')

BTW identificatienummer (tax): BE02910522460
Ondernemingsnummer: 5701873779
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 488,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Illusion d'Optique (l') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Illusion d'Optique (l')
(Get full report from official database of BE for Illusion d'Optique (l'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Illusion d'Optique (l')
Addition kinds of activities for Illusion d'Optique (l')

3562. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
12419903. Afvoeren of pompen van antracietmijnen | Draining or pumping of anthracite mines
22580300. Net- en nettingproducten | Net and netting products
37280406. Torens en turret aandrijvingen, vliegtuigen | Turrets and turret drives, aircraft
47259902. Bezienswaardigheden tournee bedrijven | Sightseeing tour companies
47319902. Vracht consolidatie | Freight consolidation
51490604. Specialiteiten gerechten | Specialty food items

Werken bij Illusion d'Optique (l'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Illusion d'Optique (l'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Illusion d'Optique (l'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Illusion d'Optique (l'). Looking for open vacancies in other companies

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • Recruitment Consultant (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio St. LIevens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Technieker E and I (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het wegnemen van storingen ivm elektriciteit, meet- en regeltechniek en automatisatie in gans het bedrijf. Tevens verleen je assistentie aan de ploegtechniekers voor de tweedelijnsinterventies. Deze functie wordt uitgevoerd in 3 ploegen.

  • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

  • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: LA BRASSERIE

    Type: Flexijob

    flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van Illusion d'Optique (l') in sociale netwerken
Look for responds of Illusion d'Optique (l') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Illusion d'Optique (l'). Laat een reactie achter voor Illusion d'Optique (l'). Illusion d'Optique (l') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Illusion d'Optique (l'). Leave a respond for Illusion d'Optique (l'). Illusion d'Optique (l') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Illusion d'Optique (l') op de google maps. Adres en contacten Illusion d'Optique (l')
Location of Illusion d'Optique (l') on the google maps. Address and contacts of Illusion d'Optique (l')

Andere gerelateerde bedrijven als come Illusion d'Optique (l') Illusion d'Optique (l'): Etrier de Faulx SA | VR Diamond Manufacturers NV | HONDENKAPSALON BEAUTY | JEAN-LUC HACHEZ | Van Hout S

Other related companies as Illusion d'Optique (l'): Etrier de Faulx SA | VR Diamond Manufacturers NV | HONDENKAPSALON BEAUTY | JEAN-LUC HACHEZ | Van Hout S

Illusion d'Optique (l') is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Illusion d'Optique (l'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02910522460. Het bedrijf Illusion d'Optique (l') bevindt zich op het adres: Rue de Linthout 238; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 488,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Opticians - Retail. Producten gemaakt in Illusion d'Optique (l') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Illusion d'Optique (l') is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Illusion d'Optique (l') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Illusion d'Optique (l'), openstaande posities, locatie van Illusion d'Optique (l') op de kaart.

Illusion d'Optique (l') is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Illusion d'Optique (l'), company assigned to the tax number BE02910522460. The company Illusion d'Optique (l') is located at the address: Rue de Linthout 238; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 488,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Opticians - Retail. Products created in Illusion d'Optique (l') were not found.
The main activity of Illusion d'Optique (l') is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Illusion d'Optique (l') is not available. You also can look at reviews of Illusion d'Optique (l'), open positions, location of Illusion d'Optique (l') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Illusion d'Optique (l'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Illusion d'Optique (l'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Illusion d'Optique (l'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Illusion d'Optique (l'), employees, financial statistics.