FLINDUSTEEL BENELUX NV

Contactgegevens FLINDUSTEEL BENELUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLINDUSTEEL BENELUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLINDUSTEEL BENELUX NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Leopoldstr. 97 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-45-15-50 32-15-45-15-50

Fax (fax): 32-15-43-28-19 32-15-43-28-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLINDUSTEEL BENELUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLINDUSTEEL BENELUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLINDUSTEEL BENELUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLINDUSTEEL BENELUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLINDUSTEEL BENELUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLINDUSTEEL BENELUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLINDUSTEEL BENELUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLINDUSTEEL BENELUX NV
Products information FLINDUSTEEL BENELUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE05311859130
Ondernemingsnummer: 1650939941
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLINDUSTEEL BENELUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Steel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLINDUSTEEL BENELUX NV
(Get full report from official database of BE for FLINDUSTEEL BENELUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLINDUSTEEL BENELUX NV
Addition kinds of activities for FLINDUSTEEL BENELUX NV

7359. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec
025399. Kalkoenen en Kalkoen eieren, Nect | Turkeys and turkey eggs, nec
251402. Metalen keuken en eetkamer meubels | Metal kitchen and dining room furniture
513603. Mannen en jongens 'outerwear | Men's and boys' outerwear
28190301. Aluminiumchloride | Aluminum chloride
37519902. Gears, motorfiets en fiets | Gears, motorcycle and bicycle
50999916. Vlagpalen | Flag poles
60219900. Nationale handelsbanken, nv | National commercial banks, nec
75380103. Motor reparatie, behalve diesel: auto | Engine repair, except diesel: automotive

Werken bij FLINDUSTEEL BENELUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLINDUSTEEL BENELUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLINDUSTEEL BENELUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLINDUSTEEL BENELUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio St-Lambrechts-Herk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst op vrijdag), voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en eventueel boodschappen . Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kallo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Sales Representative Medische Sector (THINES)

    Regio: THINES

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je belangrijkste doel is de loyaliteit en ontwikkeling van de klantenportefeuille Je bent verantwoordelijk voor het promoten van het bedrijf en zijn producten en het vergroten van marktaandeel in de bovengenoemde regio Om dit te doen, steun je de prospectie van nieuwe klanten en volg je bestaande klanten op. Je beheert de commerciële onderhandelingen en bent verantwoordelijk voor de contracten en de distributie van de producten Bovenop je commerciële taken, komt er een klein deel administratie bij te pas (facturen, bestellingen, ...) en een correct voorraadbeheer (10% van je werktijd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is specialist in het leveren van producten voor eerstehulpverlening, verzorging en hygiëne. De producten zijn zowel bestemd voor de medische wereld als voor de industrie, de gemeenten en steden, arbeiders, scholen, sportcentra enz.

  • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Javemat

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van FLINDUSTEEL BENELUX NV in sociale netwerken
Look for responds of FLINDUSTEEL BENELUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLINDUSTEEL BENELUX NV. Laat een reactie achter voor FLINDUSTEEL BENELUX NV. FLINDUSTEEL BENELUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLINDUSTEEL BENELUX NV. Leave a respond for FLINDUSTEEL BENELUX NV. FLINDUSTEEL BENELUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLINDUSTEEL BENELUX NV op de google maps. Adres en contacten FLINDUSTEEL BENELUX NV
Location of FLINDUSTEEL BENELUX NV on the google maps. Address and contacts of FLINDUSTEEL BENELUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLINDUSTEEL BENELUX NV FLINDUSTEEL BENELUX NV: IBL-Digicon | Marganne Nicolas | Brainstorm BVBA | JOHAN MEERT | HYCLONE EUROPE

Other related companies as FLINDUSTEEL BENELUX NV: IBL-Digicon | Marganne Nicolas | Brainstorm BVBA | JOHAN MEERT | HYCLONE EUROPE

FLINDUSTEEL BENELUX NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLINDUSTEEL BENELUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05311859130. Het bedrijf FLINDUSTEEL BENELUX NV bevindt zich op het adres: Leopoldstr. 97 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 673,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Steel. Producten gemaakt in FLINDUSTEEL BENELUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLINDUSTEEL BENELUX NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLINDUSTEEL BENELUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLINDUSTEEL BENELUX NV, openstaande posities, locatie van FLINDUSTEEL BENELUX NV op de kaart.

FLINDUSTEEL BENELUX NV is a company, that was registered 2013 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is FLINDUSTEEL BENELUX NV, company assigned to the tax number BE05311859130. The company FLINDUSTEEL BENELUX NV is located at the address: Leopoldstr. 97 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 673,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Steel. Products created in FLINDUSTEEL BENELUX NV were not found.
The main activity of FLINDUSTEEL BENELUX NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLINDUSTEEL BENELUX NV is not available. You also can look at reviews of FLINDUSTEEL BENELUX NV, open positions, location of FLINDUSTEEL BENELUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLINDUSTEEL BENELUX NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLINDUSTEEL BENELUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLINDUSTEEL BENELUX NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLINDUSTEEL BENELUX NV, employees, financial statistics.