De Troch-Van Den Abbeele BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • De Troch-Van Den Abbeele BVBA
Private companiesTransportation by Air • De Troch-Van Den Abbeele BVBA

Contactgegevens De Troch-Van Den Abbeele BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Troch-Van Den Abbeele BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Troch-Van Den Abbeele BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dijkstraat 15; 9200; Dendermonde, België

Telefoon (phone): 052 21 51 57 (+32-052 21 51 57) 052 21 51 57 (+32-052 21 51 57)

Fax (fax): 052 21 61 67 (+32-052 21 61 67) 052 21 61 67 (+32-052 21 61 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Troch-Van Den Abbeele BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Troch-Van Den Abbeele BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Troch-Van Den Abbeele BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Troch-Van Den Abbeele BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Troch-Van Den Abbeele BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Troch-Van Den Abbeele BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Troch-Van Den Abbeele BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Troch-Van Den Abbeele BVBA
Products information De Troch-Van Den Abbeele BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04649932861
Ondernemingsnummer: 1312011718
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 335,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Contact lenses

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Troch-Van Den Abbeele BVBA
(Get full report from official database of BE for De Troch-Van Den Abbeele BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Troch-Van Den Abbeele BVBA
Addition kinds of activities for De Troch-Van Den Abbeele BVBA

2541. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
228101. Naald- en handwerkgarens, gesponnen | Needle and handicraft yarns, spun
364800. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
806902. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital
51829900. Wijn en gedistilleerde dranken, nec | Wine and distilled beverages, nec
63990102. Federale deposito verzekeringsmaatschappij (fdic) | Federal deposit insurance corporation (fdic)
73610203. Modelregister | Model registry

Werken bij De Troch-Van Den Abbeele BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Troch-Van Den Abbeele BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Troch-Van Den Abbeele BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Troch-Van Den Abbeele BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • Magazijnier | Farmaceutisch bedrijf | Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van een farmaceutisch bedrijf in Bornem zoeken wij magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Magazijnier/heftruckchauffeur te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij dringed op zoek naar ervaren magazijniers die in het bezit zijn van een heftruck-en/of reachtruckattest of hierin enige ervaring hebben. Je zal voor een bedrijf werken die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditinioning.Je zal als allround magazijnier vrachtwagens laden en lossen, de zwaardere stukken vervoeren met de heftruck...

  • Winkelverantwoordelijke Ramen en deuren m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: Je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers & volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten. Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers. Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven. Je zal ook mbv een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen. Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • huishoudhulp Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • Cafémedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: EVED

    Type: Flexijob

    We zijn dringend op zoek naar enkele flexijobbers om ons team te versterken. Voor ons druk, gezellig dorpscafé zijn we op zoek naar medewerkers die allround ingezet zullen worden: Het opnemen van bestellingen; Bereiden van dranken, tappen en aan de tafel brengen; Afrekenen; Onderhouden van de tafels, assenbakken legen, terras onderhouden. ...

Zoek naar antwoorden van De Troch-Van Den Abbeele BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Troch-Van Den Abbeele BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Troch-Van Den Abbeele BVBA. Laat een reactie achter voor De Troch-Van Den Abbeele BVBA. De Troch-Van Den Abbeele BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Troch-Van Den Abbeele BVBA. Leave a respond for De Troch-Van Den Abbeele BVBA. De Troch-Van Den Abbeele BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Troch-Van Den Abbeele BVBA op de google maps. Adres en contacten De Troch-Van Den Abbeele BVBA
Location of De Troch-Van Den Abbeele BVBA on the google maps. Address and contacts of De Troch-Van Den Abbeele BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Troch-Van Den Abbeele BVBA De Troch-Van Den Abbeele BVBA: Hengels M | J.C. KOSHI WAZA WEVELGEM | BPMN | M. PONTHIERE | P. FONTAINE

Other related companies as De Troch-Van Den Abbeele BVBA: Hengels M | J.C. KOSHI WAZA WEVELGEM | BPMN | M. PONTHIERE | P. FONTAINE

De Troch-Van Den Abbeele BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Troch-Van Den Abbeele BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04649932861. Het bedrijf De Troch-Van Den Abbeele BVBA bevindt zich op het adres: Dijkstraat 15; 9200; Dendermonde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 335,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Opticians - Retail. Lijst met producten zijn Contact lenses.
De hoofdactiviteit van De Troch-Van Den Abbeele BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Troch-Van Den Abbeele BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Troch-Van Den Abbeele BVBA, openstaande posities, locatie van De Troch-Van Den Abbeele BVBA op de kaart.

De Troch-Van Den Abbeele BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Troch-Van Den Abbeele BVBA, company assigned to the tax number BE04649932861. The company De Troch-Van Den Abbeele BVBA is located at the address: Dijkstraat 15; 9200; Dendermonde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 335,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Opticians - Retail. List of products are Contact lenses.
The main activity of De Troch-Van Den Abbeele BVBA is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Troch-Van Den Abbeele BVBA is not available. You also can look at reviews of De Troch-Van Den Abbeele BVBA, open positions, location of De Troch-Van Den Abbeele BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Troch-Van Den Abbeele BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Troch-Van Den Abbeele BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Troch-Van Den Abbeele BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Troch-Van Den Abbeele BVBA, employees, financial statistics.