3TIME COMMUNICATIONS

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • 3TIME COMMUNICATIONS
Private companiesPersonal Services • 3TIME COMMUNICATIONS

Contactgegevens 3TIME COMMUNICATIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 3TIME COMMUNICATIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

3TIME COMMUNICATIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RINGLAAN 20; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56374346 (+32-56374346) 56374346 (+32-56374346)

Fax (fax): +32 (83) 278-27-14 +32 (83) 278-27-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 3TIME COMMUNICATIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "3TIME COMMUNICATIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "3TIME COMMUNICATIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 3TIME COMMUNICATIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 3TIME COMMUNICATIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 3TIME COMMUNICATIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 3TIME COMMUNICATIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 3TIME COMMUNICATIONS
Products information 3TIME COMMUNICATIONS

BTW identificatienummer (tax): BE09593231201
Ondernemingsnummer: 7413269042
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 117,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in 3TIME COMMUNICATIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opinieonderzoekbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 3TIME COMMUNICATIONS
(Get full report from official database of BE for 3TIME COMMUNICATIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor 3TIME COMMUNICATIONS
Addition kinds of activities for 3TIME COMMUNICATIONS

242104. Buiten hout structurele producten | Outdoor wood structural products
737600. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
20910300. Vis, ingeblikt en genezen | Fish, canned and cured
34899900. Ordnance en accessoires, nec, nec | Ordnance and accessories, nec, nec
64110300. Verzekeringsagenten en makelaars | Insurance agents and brokers
79991102. Baseball instructie school | Baseball instruction school
80110506. Ogen-, oren-, neus- en keelspecialist: arts / chirurg | Eyes, ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon

Werken bij 3TIME COMMUNICATIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 3TIME COMMUNICATIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 3TIME COMMUNICATIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 3TIME COMMUNICATIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (BRUSSEL) (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

  • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Jobstudent (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DAWINI

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een psychotherapeut (psycholoog) (m/v) die als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) wil helpen praktijk en zorg in de streek verder uit te bouwen. Als aanvulling op het bestaande therapeutisch aanbod zoeken wij verder nog naar bijkomende gemotiveerde psycholoog/psychotherapeut (M/V) met specialisatie in de gedragstherapie.

Zoek naar antwoorden van 3TIME COMMUNICATIONS in sociale netwerken
Look for responds of 3TIME COMMUNICATIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor 3TIME COMMUNICATIONS. Laat een reactie achter voor 3TIME COMMUNICATIONS. 3TIME COMMUNICATIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 3TIME COMMUNICATIONS. Leave a respond for 3TIME COMMUNICATIONS. 3TIME COMMUNICATIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 3TIME COMMUNICATIONS op de google maps. Adres en contacten 3TIME COMMUNICATIONS
Location of 3TIME COMMUNICATIONS on the google maps. Address and contacts of 3TIME COMMUNICATIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come 3TIME COMMUNICATIONS 3TIME COMMUNICATIONS: PHILOGON DOOGHE | F.W. CARS | GARAGE DE WEWEIRE | PROBATI | BEL. TEC INTERNATIONAL

Other related companies as 3TIME COMMUNICATIONS: PHILOGON DOOGHE | F.W. CARS | GARAGE DE WEWEIRE | PROBATI | BEL. TEC INTERNATIONAL

3TIME COMMUNICATIONS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 3TIME COMMUNICATIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09593231201. Het bedrijf 3TIME COMMUNICATIONS bevindt zich op het adres: RINGLAAN 20; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 117,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Opinieonderzoekbureaus. Producten gemaakt in 3TIME COMMUNICATIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 3TIME COMMUNICATIONS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 3TIME COMMUNICATIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 3TIME COMMUNICATIONS, openstaande posities, locatie van 3TIME COMMUNICATIONS op de kaart.

3TIME COMMUNICATIONS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is 3TIME COMMUNICATIONS, company assigned to the tax number BE09593231201. The company 3TIME COMMUNICATIONS is located at the address: RINGLAAN 20; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 117,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Opinieonderzoekbureaus. Products created in 3TIME COMMUNICATIONS were not found.
The main activity of 3TIME COMMUNICATIONS is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 3TIME COMMUNICATIONS is not available. You also can look at reviews of 3TIME COMMUNICATIONS, open positions, location of 3TIME COMMUNICATIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 3TIME COMMUNICATIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 3TIME COMMUNICATIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 3TIME COMMUNICATIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 3TIME COMMUNICATIONS, employees, financial statistics.