HUMMER-OFF ROAD

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • HUMMER-OFF ROAD

Contactgegevens HUMMER-OFF ROAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUMMER-OFF ROAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUMMER-OFF ROAD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CLEF 15; 4633; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 87661532 (+32-87661532) 87661532 (+32-87661532)

Fax (fax): +32 (67) 732-52-48 +32 (67) 732-52-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUMMER-OFF ROAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUMMER-OFF ROAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUMMER-OFF ROAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUMMER-OFF ROAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUMMER-OFF ROAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUMMER-OFF ROAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUMMER-OFF ROAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUMMER-OFF ROAD
Products information HUMMER-OFF ROAD

BTW identificatienummer (tax): BE03329925537
Ondernemingsnummer: 7350646972
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 378,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in HUMMER-OFF ROAD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voor auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUMMER-OFF ROAD
(Get full report from official database of BE for HUMMER-OFF ROAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUMMER-OFF ROAD
Addition kinds of activities for HUMMER-OFF ROAD

22990204. Tapijtkussens, vilt | Carpet cushions, felt
35599900. Speciale industriële machines, nec, nec | Special industry machinery, nec, nec
45229901. Luchtvrachtvervoerders, onopgelost | Air cargo carriers, nonscheduled
51360201. Nachtkleding, mannen en jongens | Nightwear, men's and boys'
86110100. Vakverenigingen | Trade associations

Werken bij HUMMER-OFF ROAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUMMER-OFF ROAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUMMER-OFF ROAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUMMER-OFF ROAD. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

  • All Round Logistiek Medewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Goederen in ontvangst nemen en opslaan. - Indien noodzakelijke verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van heftruck. - Ontvangen van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Opmaken van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Goederen controleren op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking. - Sorteren en stickeren van goederen. - Verzendklaar maken van goederen/ orders. - Signaleren en herstellen van eventuele fouten of afwijkingen van inkomende of uitgaande orders. - Eventuele beschadiging van de goederen registreren en communiceren naar de verantwoordelijke. - Beheren van de voorraadadministratie en inventariseren van magazijnvoorraad. - Administratief verwerken van processen in het bedrijfsspecifiek computersysteem. - Dagelijks informeren naar de uit te voeren opdrachten. - Verzamelen en verwerken van verkooporders; registeren in het gangbare systeem. - Opvolgen productieplanning. - Onderhouden van contacten met externen (klanten, leveranciers). - Rapporteren aan collega’s en leidinggevenden. - Onze interne huisregels rond “Good Housekeeping” nauwgezet volgen. - Rapporteren en signaleren van onregelmatigheden, opslagplaats zowel buiten als binnen. - Signaleren en melding maken van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel. - Het eigen werk analyseren en beoordelen. - Naleven van de te nemen veiligheidsmaatregelen in het magazijn/ werkplaats. - Formuleren van eventuele verbeterprocessen en adviseren van het management. - Verantwoordelijke voor de afvalstroom. - Meewerken aan de beheersing van de afvalstroom, zorgen dat afval correct gescheiden wordt. - Zorgen voor tijdige afhaling door bevoegde instanties.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kermt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP regio ZWEVEZELE (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rotselaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Handige student herfstvakantie (ROESBRUGGE-HARINGE)

    Regio: ROESBRUGGE-HARINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Roesbrugge zoeken we naar een handige student. Deze klant zal een atelier inrichten en zoekt hierbij hulp. Je helpt bij het schilderen van de muren van het gebouw, plaatsen van rekken,...

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

  • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

Zoek naar antwoorden van HUMMER-OFF ROAD in sociale netwerken
Look for responds of HUMMER-OFF ROAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUMMER-OFF ROAD. Laat een reactie achter voor HUMMER-OFF ROAD. HUMMER-OFF ROAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUMMER-OFF ROAD. Leave a respond for HUMMER-OFF ROAD. HUMMER-OFF ROAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUMMER-OFF ROAD op de google maps. Adres en contacten HUMMER-OFF ROAD
Location of HUMMER-OFF ROAD on the google maps. Address and contacts of HUMMER-OFF ROAD

Andere gerelateerde bedrijven als come HUMMER-OFF ROAD HUMMER-OFF ROAD: FLSCHREIBER SA | VERSCHOOTEN GUIDO | DOUGLAS DICT SCOTT INTER. | COFINA | Central Auto

Other related companies as HUMMER-OFF ROAD: FLSCHREIBER SA | VERSCHOOTEN GUIDO | DOUGLAS DICT SCOTT INTER. | COFINA | Central Auto

HUMMER-OFF ROAD is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUMMER-OFF ROAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03329925537. Het bedrijf HUMMER-OFF ROAD bevindt zich op het adres: RUE DE LA CLEF 15; 4633; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 378,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voor auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in HUMMER-OFF ROAD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUMMER-OFF ROAD is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUMMER-OFF ROAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUMMER-OFF ROAD, openstaande posities, locatie van HUMMER-OFF ROAD op de kaart.

HUMMER-OFF ROAD is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUMMER-OFF ROAD, company assigned to the tax number BE03329925537. The company HUMMER-OFF ROAD is located at the address: RUE DE LA CLEF 15; 4633; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 378,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Onderdelen and accessoires voor auto's; Voertuigen. Products created in HUMMER-OFF ROAD were not found.
The main activity of HUMMER-OFF ROAD is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUMMER-OFF ROAD is not available. You also can look at reviews of HUMMER-OFF ROAD, open positions, location of HUMMER-OFF ROAD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUMMER-OFF ROAD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUMMER-OFF ROAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUMMER-OFF ROAD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUMMER-OFF ROAD, employees, financial statistics.