LIBRAIRIE BARTHOLOM?

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • LIBRAIRIE BARTHOLOM?
Private companiesEating and Drinking Places • LIBRAIRIE BARTHOLOM?

Contactgegevens LIBRAIRIE BARTHOLOM?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE BARTHOLOM?: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE BARTHOLOM?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EUG?NE HOUDRET 55; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42266444 (+32-42266444) 42266444 (+32-42266444)

Fax (fax): +32 (9) 342-92-87 +32 (9) 342-92-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE BARTHOLOM?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE BARTHOLOM?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE BARTHOLOM?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE BARTHOLOM?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE BARTHOLOM?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE BARTHOLOM?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE BARTHOLOM?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE BARTHOLOM?
Products information LIBRAIRIE BARTHOLOM?

BTW identificatienummer (tax): BE04549407958
Ondernemingsnummer: 9580871582
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 871,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in LIBRAIRIE BARTHOLOM? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE BARTHOLOM?
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE BARTHOLOM?)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE BARTHOLOM?
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE BARTHOLOM?

2869. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
344302. Warmtewisselaars, condensatoren en componenten | Heat exchangers, condensers, and components
07210300. Gewasbeschermende diensten | Crop protecting services
28340105. Schildklierpreparaten | Thyroid preparations
34329900. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec
35360101. Boot liften | Boat lifts
51990900. Schuim en rubber | Foams and rubber
59419907. Zadel- en ruiteruitrusting | Saddlery and equestrian equipment
59991203. Spa's en bubbelbaden | Spas and hot tubs
97219905. Immigratiediensten, overheid | Immigration services, government

Werken bij LIBRAIRIE BARTHOLOM?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE BARTHOLOM?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE BARTHOLOM?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE BARTHOLOM?. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker wekelijks 2x 4u - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oostende zijn we op zoek naar een schoonmaker die wekelijks 2 dagen 4u wil werken. Je poetst de toonzaal, ontvangstruimte en bureau's. Je uren kan je zelf bespreken met de zaakvoerder.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • Rupskraanmachinist (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

  • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

  • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NOMEO

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Brainbridge - Medior or Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description  Within the client there are multiple Agile teams. Some dedicated to single applications, others for multiple applications. This job description is meant for a person who will be able to join one of the Agile teams. These applications cover backend systems (WebServices) or user facing application (Spring MVC JavaScript + Twitterbootstrap + Oracle). You will be helping the team making the deadlines of these applications. It is END-2-END development, hence you have to work with all technologies described below. The perfect profile is a person who picks up tasks and makes sure he delivers what is asked. Who doesn't t take things for granted and is willing to challenge what is handed to him.    Technical skills  Core Accountabilities: Experience in Java (7+8) is mandatory Experience in Spring 3 & 4 (focus on data accessibility towards the database) is mandatory Experience in Maven is mandatory Experience in Hibernate is mandatory Experience in WebServices (WSDL, Rest+JSON/XML) is mandatory Experience of 5 year plus in all the above is mandatory.  Essential qualities: Experience in Agile Methodologies is very important Experience in Test Driven Development is very important Experience in working with multiple Terabytes of data is very important 5 years plus experience Team player Taking ownership Problem solving Good English language skills  Desirable qualities: Degree level or equivalent International transport / Postal industry/Telecom   Location: Brussels Job type: Development

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

  • Flexi-zaalmedewerker (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: VENNEPARK

    Type: Flexijob

    Je werkt in de bediening als barman of ober.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE BARTHOLOM? in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE BARTHOLOM? in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE BARTHOLOM?. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE BARTHOLOM?. LIBRAIRIE BARTHOLOM? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE BARTHOLOM?. Leave a respond for LIBRAIRIE BARTHOLOM?. LIBRAIRIE BARTHOLOM? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE BARTHOLOM? op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE BARTHOLOM?
Location of LIBRAIRIE BARTHOLOM? on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE BARTHOLOM?

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE BARTHOLOM? LIBRAIRIE BARTHOLOM?: S.D.S. SUCRES DECLERCQ SUIKERS NV | Biesemans H Optiek | PAUL MAERTENS | PASCALE LAHAYE | Broggi J

Other related companies as LIBRAIRIE BARTHOLOM?: S.D.S. SUCRES DECLERCQ SUIKERS NV | Biesemans H Optiek | PAUL MAERTENS | PASCALE LAHAYE | Broggi J

LIBRAIRIE BARTHOLOM? is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE BARTHOLOM?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04549407958. Het bedrijf LIBRAIRIE BARTHOLOM? bevindt zich op het adres: RUE EUG?NE HOUDRET 55; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 871,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Journaux. Producten gemaakt in LIBRAIRIE BARTHOLOM? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE BARTHOLOM? is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE BARTHOLOM? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE BARTHOLOM?, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE BARTHOLOM? op de kaart.

LIBRAIRIE BARTHOLOM? is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE BARTHOLOM?, company assigned to the tax number BE04549407958. The company LIBRAIRIE BARTHOLOM? is located at the address: RUE EUG?NE HOUDRET 55; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 871,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Journaux. Products created in LIBRAIRIE BARTHOLOM? were not found.
The main activity of LIBRAIRIE BARTHOLOM? is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE BARTHOLOM? is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE BARTHOLOM?, open positions, location of LIBRAIRIE BARTHOLOM? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE BARTHOLOM?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE BARTHOLOM?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE BARTHOLOM?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE BARTHOLOM?, employees, financial statistics.