JACQUES SAMAIN

Contactgegevens JACQUES SAMAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES SAMAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES SAMAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE CHAMP DE BATAILLE 522; 7012; MONS, België

Telefoon (phone): 65825877 (+32-65825877) 65825877 (+32-65825877)

Fax (fax): +32 (64) 799-89-44 +32 (64) 799-89-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES SAMAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES SAMAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES SAMAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES SAMAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES SAMAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES SAMAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES SAMAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES SAMAIN
Products information JACQUES SAMAIN

BTW identificatienummer (tax): BE03883911132
Ondernemingsnummer: 1076629638
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in JACQUES SAMAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES SAMAIN
(Get full report from official database of BE for JACQUES SAMAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES SAMAIN
Addition kinds of activities for JACQUES SAMAIN

12410101. Exploratie, antracietwinning | Exploration, anthracite mining
20769903. Lijnolie, taart en maaltijd | Linseed oil, cake and meal
28191004. cyanides | Cyanides
28191011. Fosfaten, behalve meststoffen: ontlucht en ammoniair | Phosphates, except fertilizers: defluorinated and ammoniated
32720713. Steen, betonbeton | Stone, cast concrete
59899901. Steenkool | Coal
92239908. Reformatorische, overheid | Reformatory, government

Werken bij JACQUES SAMAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES SAMAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES SAMAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES SAMAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

  • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Lambrechts-Herk, 12 uur per week. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Sint-Lambrechts-Herk. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: KP DECO

    Type: Vaste Job

    Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Teamleader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

    Type: Werfreserve

    Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

Zoek naar antwoorden van JACQUES SAMAIN in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES SAMAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES SAMAIN. Laat een reactie achter voor JACQUES SAMAIN. JACQUES SAMAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES SAMAIN. Leave a respond for JACQUES SAMAIN. JACQUES SAMAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES SAMAIN op de google maps. Adres en contacten JACQUES SAMAIN
Location of JACQUES SAMAIN on the google maps. Address and contacts of JACQUES SAMAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES SAMAIN JACQUES SAMAIN: LOW COST MANUFACTURING COMPANY NV | JOSEPH VANDENBROUCKE | Coiff'Elles | JEAN-LUC BODART | Cleyne Genoeghe ('t)

Other related companies as JACQUES SAMAIN: LOW COST MANUFACTURING COMPANY NV | JOSEPH VANDENBROUCKE | Coiff'Elles | JEAN-LUC BODART | Cleyne Genoeghe ('t)

JACQUES SAMAIN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES SAMAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03883911132. Het bedrijf JACQUES SAMAIN bevindt zich op het adres: AVENUE CHAMP DE BATAILLE 522; 7012; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Zuivelproducten. Producten gemaakt in JACQUES SAMAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUES SAMAIN is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES SAMAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES SAMAIN, openstaande posities, locatie van JACQUES SAMAIN op de kaart.

JACQUES SAMAIN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES SAMAIN, company assigned to the tax number BE03883911132. The company JACQUES SAMAIN is located at the address: AVENUE CHAMP DE BATAILLE 522; 7012; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Zuivelproducten. Products created in JACQUES SAMAIN were not found.
The main activity of JACQUES SAMAIN is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES SAMAIN is not available. You also can look at reviews of JACQUES SAMAIN, open positions, location of JACQUES SAMAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES SAMAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES SAMAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES SAMAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES SAMAIN, employees, financial statistics.