GALVANOPLASTIE-M.GILSON

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • GALVANOPLASTIE-M.GILSON
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • GALVANOPLASTIE-M.GILSON

Contactgegevens GALVANOPLASTIE-M.GILSON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALVANOPLASTIE-M.GILSON: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALVANOPLASTIE-M.GILSON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Rochette 4; 4050; Chaudfontaine, België

Telefoon (phone): 04 365 12 42; 04 227 19 37 (+32-04 365 12 42; 04 227 19 37) 04 365 12 42; 04 227 19 37 (+32-04 365 12 42; 04 227 19 37)

Fax (fax): 04 227 83 59 (+32-04 227 83 59) 04 227 83 59 (+32-04 227 83 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALVANOPLASTIE-M.GILSON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALVANOPLASTIE-M.GILSON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALVANOPLASTIE-M.GILSON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALVANOPLASTIE-M.GILSON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALVANOPLASTIE-M.GILSON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALVANOPLASTIE-M.GILSON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALVANOPLASTIE-M.GILSON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALVANOPLASTIE-M.GILSON
Products information GALVANOPLASTIE-M.GILSON

BTW identificatienummer (tax): BE08746734619
Ondernemingsnummer: 8682739257
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Surface treatment

Product categorie (product category): Zinc plating

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALVANOPLASTIE-M.GILSON
(Get full report from official database of BE for GALVANOPLASTIE-M.GILSON)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALVANOPLASTIE-M.GILSON
Addition kinds of activities for GALVANOPLASTIE-M.GILSON

17990302. Installatie, onderhoud en reparatie van service stations | Service station equipment installation, maint., and repair
26760102. Gezichtsweefsels: gemaakt van gekocht papier | Facial tissues: made from purchased paper
35230409. Zuivelindustrie (boerderij), nec | Dairy equipment (farm), nec
35520204. Hosiery machines | Hosiery machines
38129902. Afstands meetapparatuur | Distance measuring equipment
73899917. Veldopslag | Field warehousing
80499900. Kantoren van gezondheidspraktijken, nec | Offices of health practitioners, nec

Werken bij GALVANOPLASTIE-M.GILSON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALVANOPLASTIE-M.GILSON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALVANOPLASTIE-M.GILSON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALVANOPLASTIE-M.GILSON. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdverpleegkundige Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb jij al ervaring als hoofdverpleegkundige of heb jij een diploma management op zak? Heb je altijd al aan het hoofd van een team willen staan? Ben je gebeten door de organisatorische kriebel? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde hoofdverpleegkundige voor een revalidatie-afdeling. Het betreft een voltijdse opdracht van minstens 2 maanden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn: Aansturen van de equipes. Dit gaat om teams van verplegend en verzorgend personeel Leiding geven en coördineren. Kwaliteitsuitvoering van de verplegende, verzorgende functies en taken. Indien vereist, kan je zelf worden ingeschakeld voor de verpleegkundige taken. ...

  • Preventieadviseur (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een textielbedrijf in de regio van Komen, zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur m/v: Functie: - Je bent verantwoordelijk dat al de activiteiten binnen de vestiging verlopen volgens het EHS beleid - Je bewaakt de naleving van veiligheids-, milieu- en gezondheidsprocedures, stelt beleidsondersteunende processen op - Je adviseert de leiding van de vestiging inzake problematieken, risico's en oplossingen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Blanden, 8 uur per week (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Blanden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • jobstudent (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent werk je voornamelijk aan de kassa en vul je de rekken.

  • Jobstudent poetser kerstvakantie te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen van verschillende ruimten; muren, plafonds, machines, ... Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de volledige productieruimte.

  • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

  • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: YM TRANS

    Type: Vaste Job

    Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

  • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van GALVANOPLASTIE-M.GILSON in sociale netwerken
Look for responds of GALVANOPLASTIE-M.GILSON in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALVANOPLASTIE-M.GILSON. Laat een reactie achter voor GALVANOPLASTIE-M.GILSON. GALVANOPLASTIE-M.GILSON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALVANOPLASTIE-M.GILSON. Leave a respond for GALVANOPLASTIE-M.GILSON. GALVANOPLASTIE-M.GILSON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALVANOPLASTIE-M.GILSON op de google maps. Adres en contacten GALVANOPLASTIE-M.GILSON
Location of GALVANOPLASTIE-M.GILSON on the google maps. Address and contacts of GALVANOPLASTIE-M.GILSON

Andere gerelateerde bedrijven als come GALVANOPLASTIE-M.GILSON GALVANOPLASTIE-M.GILSON: FORTIS | MARC CLAEYS | MALLENTJER-RUFFLETTE | Frank's Cosmetica BVBA | VAN DEN OORD & ZN

Other related companies as GALVANOPLASTIE-M.GILSON: FORTIS | MARC CLAEYS | MALLENTJER-RUFFLETTE | Frank's Cosmetica BVBA | VAN DEN OORD & ZN

GALVANOPLASTIE-M.GILSON is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GALVANOPLASTIE-M.GILSON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08746734619. Het bedrijf GALVANOPLASTIE-M.GILSON bevindt zich op het adres: Avenue de la Rochette 4; 4050; Chaudfontaine. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 501,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Zinc plating. Lijst met producten zijn Surface treatment.
De hoofdactiviteit van GALVANOPLASTIE-M.GILSON is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALVANOPLASTIE-M.GILSON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALVANOPLASTIE-M.GILSON, openstaande posities, locatie van GALVANOPLASTIE-M.GILSON op de kaart.

GALVANOPLASTIE-M.GILSON is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is GALVANOPLASTIE-M.GILSON, company assigned to the tax number BE08746734619. The company GALVANOPLASTIE-M.GILSON is located at the address: Avenue de la Rochette 4; 4050; Chaudfontaine. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 501,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Zinc plating. List of products are Surface treatment.
The main activity of GALVANOPLASTIE-M.GILSON is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GALVANOPLASTIE-M.GILSON is not available. You also can look at reviews of GALVANOPLASTIE-M.GILSON, open positions, location of GALVANOPLASTIE-M.GILSON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALVANOPLASTIE-M.GILSON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALVANOPLASTIE-M.GILSON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALVANOPLASTIE-M.GILSON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALVANOPLASTIE-M.GILSON, employees, financial statistics.