Octopus

Contactgegevens Octopus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Octopus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Octopus

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ronselarestraat 25; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 34 87 (+32-050 33 34 87) 050 33 34 87 (+32-050 33 34 87)

Fax (fax): 050 33 34 87 (+32-050 33 34 87) 050 33 34 87 (+32-050 33 34 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Octopus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Octopus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Octopus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Octopus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Octopus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Octopus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Octopus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Octopus
Products information Octopus

BTW identificatienummer (tax): BE07634368896
Ondernemingsnummer: 8411926269
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 132,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Octopus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Youth clubs and youth centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Octopus
(Get full report from official database of BE for Octopus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Octopus
Addition kinds of activities for Octopus

22820200. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
34940106. Goed adapters | Well adapters
36740110. Zener diodes | Zener diodes
51549904. Hogs | Hogs
57149900. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec

Werken bij Octopus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Octopus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Octopus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Octopus. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • Metser (M/V) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

  • Customer Service Medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Huishoudhulp regio Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Galmaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

    Regio: BROECHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MC BRIDE

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KIDDY DREAMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

Zoek naar antwoorden van Octopus in sociale netwerken
Look for responds of Octopus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Octopus. Laat een reactie achter voor Octopus. Octopus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Octopus. Leave a respond for Octopus. Octopus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Octopus op de google maps. Adres en contacten Octopus
Location of Octopus on the google maps. Address and contacts of Octopus

Andere gerelateerde bedrijven als come Octopus Octopus: FLESSERS HENRI EN ZONEN - INTERNATIONAAL TRANSPORT NV | Agence Unico | MARCELLE ROBIJNS | MENUISERIE MEGEBAT | Clef d'Or (A la)

Other related companies as Octopus: FLESSERS HENRI EN ZONEN - INTERNATIONAAL TRANSPORT NV | Agence Unico | MARCELLE ROBIJNS | MENUISERIE MEGEBAT | Clef d'Or (A la)

Octopus is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Octopus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07634368896. Het bedrijf Octopus bevindt zich op het adres: Ronselarestraat 25; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 132,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Youth clubs and youth centres. Producten gemaakt in Octopus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Octopus is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Octopus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Octopus, openstaande posities, locatie van Octopus op de kaart.

Octopus is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Octopus, company assigned to the tax number BE07634368896. The company Octopus is located at the address: Ronselarestraat 25; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 132,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Youth clubs and youth centres. Products created in Octopus were not found.
The main activity of Octopus is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Octopus is not available. You also can look at reviews of Octopus, open positions, location of Octopus on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Octopus, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Octopus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Octopus, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Octopus, employees, financial statistics.