FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV
Private companiesLeather and Leather Products • FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV

Contactgegevens FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ind Terr Peerterbaan 1310 3960 Bree - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-46-36-36 32-89-46-36-36

Fax (fax): 32-89-47-12-20 32-89-47-12-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV
Products information FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV

BTW identificatienummer (tax): BE04378295898
Ondernemingsnummer: 3196990966
Hoofdstad (capital): 844,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 506,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Steels and metals - forming and cutting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV
(Get full report from official database of BE for FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV
Addition kinds of activities for FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV

421300. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
753800. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
14469904. Filtration sand mining | Filtration sand mining
27910104. Typografische samenstelling, voor de drukkerij | Typographic composition, for the printing trade
32720501. Areaways, keldervenster: beton | Areaways, basement window: concrete
39910202. Verf kwasten | Paintbrushes
50650203. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
50780200. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers

Werken bij FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

  • Arbeider spuiterij/montage (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je schuurt stoelen machinaal of manueel.  Je staat in voor de montage van de stoelen.  Je staat in voor het maken van kartonnen dozen.  Je pakt stoelen in.  Ten slotte zet je de leveringen klaar en laadt je alles op de vrachtwagen.  Bij minder werk kunnen andere taken toegewezen worden. 

  • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

  • Huishoudhulp Gits (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 provincie Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Oost-Vlaanderen.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

  • Hovenier tuinonderhoud (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: TUINEN DHAENENS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor volgende taken, zowel bij bedrijven als particulieren: Algemeen tuinonderhoud zoals het maaien van gras, snoeien (struiken, hagen, bomen); Onkruidbehandeling, ziektbestrijdingen,... Scheren van hagen (belangrijk deel van het werk, dat effecient en net uitgevoerd wordt) Plantwerken uitvoeren,assisteren in de aanleg in de winterperiode. Een uitgebreide functiebeschrijving van de job en de verloning vinden jullie op onze website www.tuinen-dhaenens.be link naar vacature : www.tuinen-dhaenens.be/vacature-hovenier

  • Junior Front-end Superman (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd, enthousiast en ambitieus? Kom ons team versterken! aariXa mikt naar de sterren en we hebben jou nodig om ons daar te krijgen! Je werkt supermangewijs als consultant voor de top 500 bedrijven van België. Je klant tevreden houden, dat is je doel. Je missie? Het team van front-end developers inspireren en hen naar een hoger niveau tillen. aariXa is jouw JOR-EL Opgestart in 2005 is aariXa ondertussen een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Met als focus front-end, .NET en Java technologieën, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. “ Je bent niet gewoon een nummer” is onze belangrijkste waarde. “Niet enkel mooi, maar praktisch.” Een responsive ontwerp is uiterst belangrijk. Ervaring met cross-browser en cross-platform zijn daarom je basis skills.

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV in sociale netwerken
Look for responds of FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV. Laat een reactie achter voor FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV. FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV. Leave a respond for FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV. FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV op de google maps. Adres en contacten FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV
Location of FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV on the google maps. Address and contacts of FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV: BOND MOYSON | Autohandel Taels | ALAIN CHARLES | Fern | W. FOSTER DENYS

Other related companies as FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV: BOND MOYSON | Autohandel Taels | ALAIN CHARLES | Fern | W. FOSTER DENYS

FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04378295898. Het bedrijf FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV bevindt zich op het adres: Ind Terr Peerterbaan 1310 3960 Bree - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 844,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 506,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Steels and metals - forming and cutting. Producten gemaakt in FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV, openstaande posities, locatie van FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV op de kaart.

FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV, company assigned to the tax number BE04378295898. The company FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV is located at the address: Ind Terr Peerterbaan 1310 3960 Bree - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 844,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 506,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Steels and metals - forming and cutting. Products created in FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV were not found.
The main activity of FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV is not available. You also can look at reviews of FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV, open positions, location of FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHEKA METALLBEARBEITUNG NV, employees, financial statistics.