JAN SCHELFHOUT

Contactgegevens JAN SCHELFHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN SCHELFHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN SCHELFHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEUKELBAAN 16; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38897347 (+32-38897347) 38897347 (+32-38897347)

Fax (fax): +32 (87) 731-96-61 +32 (87) 731-96-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN SCHELFHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN SCHELFHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN SCHELFHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN SCHELFHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN SCHELFHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN SCHELFHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN SCHELFHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN SCHELFHOUT
Products information JAN SCHELFHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE01514709472
Ondernemingsnummer: 6615386962
Hoofdstad (capital): 813,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 541,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in JAN SCHELFHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN SCHELFHOUT
(Get full report from official database of BE for JAN SCHELFHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN SCHELFHOUT
Addition kinds of activities for JAN SCHELFHOUT

763101. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services
24219903. Snij voorraad, naaldhout | Cut stock, softwood
57190109. Blikwaren | Tinware
67949902. Franchises, verkopen of licenties | Franchises, selling or licensing
83220000. Individuele en familiale diensten | Individual and family services

Werken bij JAN SCHELFHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN SCHELFHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN SCHELFHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN SCHELFHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bobijnopzetter 2-ploegen tijdelijke opdracht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient bobijnen in het scheerrek op te zetten.

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • Plaatslager (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van ons carrosserie-team. Je voert herstellingen professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit volgens je bekwaamheden

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT: Inpakker webshop (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: APOTHEEK VAN HOOF

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een inpakker dewelke vanaf 24/09 wekelijks op maandag,dinsdag en donderdag kan komen inpakken.

  • Jobstudent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

Zoek naar antwoorden van JAN SCHELFHOUT in sociale netwerken
Look for responds of JAN SCHELFHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN SCHELFHOUT. Laat een reactie achter voor JAN SCHELFHOUT. JAN SCHELFHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN SCHELFHOUT. Leave a respond for JAN SCHELFHOUT. JAN SCHELFHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN SCHELFHOUT op de google maps. Adres en contacten JAN SCHELFHOUT
Location of JAN SCHELFHOUT on the google maps. Address and contacts of JAN SCHELFHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN SCHELFHOUT JAN SCHELFHOUT: ASLK-CGER Bank | REMY SALAISONS | B.C. CARDINAL MERCIER | DABELUX | MARC VAN SCHEPDAEL

Other related companies as JAN SCHELFHOUT: ASLK-CGER Bank | REMY SALAISONS | B.C. CARDINAL MERCIER | DABELUX | MARC VAN SCHEPDAEL

JAN SCHELFHOUT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN SCHELFHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01514709472. Het bedrijf JAN SCHELFHOUT bevindt zich op het adres: BEUKELBAAN 16; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 813,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 541,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in JAN SCHELFHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAN SCHELFHOUT is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN SCHELFHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN SCHELFHOUT, openstaande posities, locatie van JAN SCHELFHOUT op de kaart.

JAN SCHELFHOUT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN SCHELFHOUT, company assigned to the tax number BE01514709472. The company JAN SCHELFHOUT is located at the address: BEUKELBAAN 16; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 813,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 541,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Groententeelt. Products created in JAN SCHELFHOUT were not found.
The main activity of JAN SCHELFHOUT is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN SCHELFHOUT is not available. You also can look at reviews of JAN SCHELFHOUT, open positions, location of JAN SCHELFHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN SCHELFHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN SCHELFHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN SCHELFHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN SCHELFHOUT, employees, financial statistics.