MAISON ROBY

Contactgegevens MAISON ROBY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON ROBY: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON ROBY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERKENLAAN 2; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26726533 (+32-26726533) 26726533 (+32-26726533)

Fax (fax): +32 (13) 827-88-24 +32 (13) 827-88-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON ROBY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON ROBY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON ROBY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON ROBY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON ROBY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON ROBY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON ROBY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON ROBY
Products information MAISON ROBY

BTW identificatienummer (tax): BE05986419677
Ondernemingsnummer: 7344055175
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MAISON ROBY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON ROBY
(Get full report from official database of BE for MAISON ROBY)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON ROBY
Addition kinds of activities for MAISON ROBY

483399. Televisie-omroepzenders, nec | Television broadcasting stations, nec
792901. Muzikale entertainers | Musical entertainers
14990405. Steengroeven | Rubbing stone quarrying
20139913. Puddingen, vlees, van gekocht vlees | Puddings, meat, from purchased meat
23690402. Coat en legging sets: meisjes en kinderen | Coat and legging sets: girls' and children's
31619901. Attache 'gevallen | Attache' cases
33390101. Antifrictie dragende metalen, loodbasis | Antifriction bearing metals, lead-base
35630200. Spuit- en stofuitrusting | Spraying and dusting equipment
39990809. Miniaturen | Miniatures
95320101. Communautaire planning en ontwikkelingsagentschap, overheid | Community planning and development agency, government

Werken bij MAISON ROBY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON ROBY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON ROBY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON ROBY. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur CE afzetcontainers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes. Je levert containers bij zowel particulieren als bedrijven Je haalt volle containers weer op alsook laat je deze leeg maken eenmaal op het bedrijf. Je bent elke avond thuis Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. De vrachtwagen kan niet mee naar huis.

  • Automation Engineer (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Project analyse & opvolging. Aanpassingen uitvoeren & validatie (PLC/Scada). Storingen zoeken & uitwerken van oplossingen. Aanleggen technische documentatie (proces + installatie).

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: t-interim Hoogstraten

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met eengroot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling.   Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele,persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulpmet huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk:   Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen     Bedrijfsprofiel:

  • strijkmedewerker strijkshop (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker sctrijkshop bij Partena Hulp in huis ga je ons team versterken in strijkshop Merelbeke.Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. We zoeken een nieuwe collega om minstens woensdag en vrijdag versterking te bieden. wil je graag meer uren doen, geen probleem. We bekijken samen met jou de mogelijkheden. Werk je graag extra in combinatie met functie huishoudhulp? dit kunnen we ook bekijken. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. We zoeken iemand die adminstratief (op computer)ook zeer sterk is.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • HULPVERKOPER/STUDENT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHOCOLATERIE DE BURG

    Type: Studentenjob

    Je helpt bij het verkopen van pralines en chocoladetoebehoren, confiserie en biscuiterie. Je maakt ballotins met pralines voor onze klanten. Je staat niet in voor de kassa. Je helpt af en toe bij het aanvullen van de winkel en bij het inpakken van producten en geschenken.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

Zoek naar antwoorden van MAISON ROBY in sociale netwerken
Look for responds of MAISON ROBY in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON ROBY. Laat een reactie achter voor MAISON ROBY. MAISON ROBY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON ROBY. Leave a respond for MAISON ROBY. MAISON ROBY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON ROBY op de google maps. Adres en contacten MAISON ROBY
Location of MAISON ROBY on the google maps. Address and contacts of MAISON ROBY

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON ROBY MAISON ROBY: DE VADERLANDSCHE | DE VOORZORG | CASSIS | Schuurmans Ilse | POLICE F?D?RALE

Other related companies as MAISON ROBY: DE VADERLANDSCHE | DE VOORZORG | CASSIS | Schuurmans Ilse | POLICE F?D?RALE

MAISON ROBY is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON ROBY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05986419677. Het bedrijf MAISON ROBY bevindt zich op het adres: BERKENLAAN 2; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 743,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in MAISON ROBY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON ROBY is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON ROBY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON ROBY, openstaande posities, locatie van MAISON ROBY op de kaart.

MAISON ROBY is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON ROBY, company assigned to the tax number BE05986419677. The company MAISON ROBY is located at the address: BERKENLAAN 2; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 743,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in MAISON ROBY were not found.
The main activity of MAISON ROBY is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON ROBY is not available. You also can look at reviews of MAISON ROBY, open positions, location of MAISON ROBY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON ROBY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON ROBY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON ROBY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON ROBY, employees, financial statistics.