Rana Center (The) SPRL

Contactgegevens Rana Center (The) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rana Center (The) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rana Center (The) SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Boers 2; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 733 38 60 (+32-02 733 38 60) 02 733 38 60 (+32-02 733 38 60)

Fax (fax): +32 (68) 419-85-15 +32 (68) 419-85-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rana Center (The) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rana Center (The) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rana Center (The) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rana Center (The) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rana Center (The) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rana Center (The) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rana Center (The) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rana Center (The) SPRL
Products information Rana Center (The) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07703582763
Ondernemingsnummer: 3308776855
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 262,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Rana Center (The) SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rana Center (The) SPRL
(Get full report from official database of BE for Rana Center (The) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rana Center (The) SPRL
Addition kinds of activities for Rana Center (The) SPRL

26790600. Telegraaf, teletype, en het toevoegen van machinepapier | Telegraph, teletype, and adding machine paper
31720200. Lederen hoesjes | Leather cases
35790104. Forms handling equipment | Forms handling equipment
76990903. Kegelpennen, reparatie of reparatie | Bowling pins, refinishing or repair
78120103. Educatieve film productie, televisie | Educational motion picture production, television

Werken bij Rana Center (The) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rana Center (The) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rana Center (The) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rana Center (The) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • Proces operator - Regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf die acties is in de materiaaltechnologie, zijn we op zoek naar een proces operator. Taken: Bedienen van meerdere machines en reactoren en analyseren van stalen uit het productieproces, volgens de vooropgestelde werkinstructies, om de opgelegde productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. Bespreken en controleren van toegewezen productieorder, in afstemming met leidinggevende, Controleren en aanvoeren van de nodige hoeveelheden grondstoffen uit wachtzones Laden en bedienen van machine(s)/reactoren volgens voorgeschreven werkprocedures, in samenspraak met mede proces- en hoofdoperatoren UItvoeren van diverse fysische en chemische standaardtesten op stalen uit het productieproces Registreren van de gevraagde procesgegevens en opgemerkte afwijkingen

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • DRINGENDE POETSHULP TE MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Merelbeke. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Tuinarchitect (M/V) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Vaste Job

    Takenpakket · Het project van A tot Z begeleiden o Opmeten van projecten en opmaken van meetstaten o Communicatie met de klant (B2B & B2C) o Uittekenen van de projecten § Sketchup Pro § AutoCad o Opmaken van offertes o Project overdragen aan de werfleider o Bestellingen plaatsten van materialen in samenspraak met werfleider o Opvolging facturatie van projecten

  • Medewerker poederlakkerij dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereiding van de te lakken profielen. Je hangt de profielen correct op zodat de poederlakker ze kan lakken.

  • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team in Styling Lounge Geel zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Solliciteren : [email protected]

Zoek naar antwoorden van Rana Center (The) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Rana Center (The) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rana Center (The) SPRL. Laat een reactie achter voor Rana Center (The) SPRL. Rana Center (The) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rana Center (The) SPRL. Leave a respond for Rana Center (The) SPRL. Rana Center (The) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rana Center (The) SPRL op de google maps. Adres en contacten Rana Center (The) SPRL
Location of Rana Center (The) SPRL on the google maps. Address and contacts of Rana Center (The) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Rana Center (The) SPRL Rana Center (The) SPRL: DEXIA | RESITEC NV | HELSEN | TIMECO SA | Bevo SPRL

Other related companies as Rana Center (The) SPRL: DEXIA | RESITEC NV | HELSEN | TIMECO SA | Bevo SPRL

Rana Center (The) SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rana Center (The) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07703582763. Het bedrijf Rana Center (The) SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Boers 2; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 262,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in Rana Center (The) SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rana Center (The) SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rana Center (The) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rana Center (The) SPRL, openstaande posities, locatie van Rana Center (The) SPRL op de kaart.

Rana Center (The) SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rana Center (The) SPRL, company assigned to the tax number BE07703582763. The company Rana Center (The) SPRL is located at the address: Rue des Boers 2; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 262,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Grocers. Products created in Rana Center (The) SPRL were not found.
The main activity of Rana Center (The) SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rana Center (The) SPRL is not available. You also can look at reviews of Rana Center (The) SPRL, open positions, location of Rana Center (The) SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rana Center (The) SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rana Center (The) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rana Center (The) SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rana Center (The) SPRL, employees, financial statistics.