PARCS A CONTENEURS BERTOGNE

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • PARCS A CONTENEURS BERTOGNE
Private companiesLeather and Leather Products • PARCS A CONTENEURS BERTOGNE

Contactgegevens PARCS A CONTENEURS BERTOGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARCS A CONTENEURS BERTOGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARCS A CONTENEURS BERTOGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARRI?RE HINCK 67; 6680; SAINTE-ODE, België

Telefoon (phone): 61689125 (+32-61689125) 61689125 (+32-61689125)

Fax (fax): +32 (16) 316-60-46 +32 (16) 316-60-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARCS A CONTENEURS BERTOGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARCS A CONTENEURS BERTOGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARCS A CONTENEURS BERTOGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARCS A CONTENEURS BERTOGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARCS A CONTENEURS BERTOGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARCS A CONTENEURS BERTOGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARCS A CONTENEURS BERTOGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARCS A CONTENEURS BERTOGNE
Products information PARCS A CONTENEURS BERTOGNE

BTW identificatienummer (tax): BE09531433105
Ondernemingsnummer: 9398223876
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Type d'Activité: Evacuation des Déchets de Parcs de Conteneurs.

Product categorie (product category): Gestion des décharges and sites définitifs de stockage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARCS A CONTENEURS BERTOGNE
(Get full report from official database of BE for PARCS A CONTENEURS BERTOGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARCS A CONTENEURS BERTOGNE
Addition kinds of activities for PARCS A CONTENEURS BERTOGNE

753600. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
20230101. Gebottelde babyformule | Bottled baby formula
28420500. Wasserij schoonmaakpreparaten | Laundry cleaning preparations
39440314. puzzels | Puzzles
50919907. Goggles, sport | Goggles, sports

Werken bij PARCS A CONTENEURS BERTOGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARCS A CONTENEURS BERTOGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARCS A CONTENEURS BERTOGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARCS A CONTENEURS BERTOGNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperator nacht (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerd voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een Operator nacht. Taken bestaan uit: - De machines in de gaten houden op een goed functioneren - Je voorkomt een uitval van machines - Je draagt zorg voor de goede orde aan de machines, toebehoren en de omgeving - Je stelt het proces af om een zo hoog mogelijke kwaliteit en rendabiliteit te garanderen - Je volgt de levering van grondstoffen op

  • Schrijnwerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt kasten, keukens, luifels, binnendeuren op maat. Het is mogelijk dat je ze af en toe mee gaat plaatsen bij de mensen thuis.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • HUISHOUDHULP Nazareth. (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio Nazareth.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • DRINGEND!! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Dringend gezocht jobstudent marketing regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: VISIONPOINT

    Type: Studentenjob

    Visionpoint is op zoek naar een jobstudent voor de marketingafdeling voor een bedrijf in Ham. Je werkt 2 tot 3 dagen per week en je kan snel opstarten. Wat is jouw takenpakket? Sociale media kanalen onderhouden. De website updaten. Campagnes en affiches uitwerken! Ondersteuning bieden bij beurzen en evenementen. ...

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

Zoek naar antwoorden van PARCS A CONTENEURS BERTOGNE in sociale netwerken
Look for responds of PARCS A CONTENEURS BERTOGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARCS A CONTENEURS BERTOGNE. Laat een reactie achter voor PARCS A CONTENEURS BERTOGNE. PARCS A CONTENEURS BERTOGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARCS A CONTENEURS BERTOGNE. Leave a respond for PARCS A CONTENEURS BERTOGNE. PARCS A CONTENEURS BERTOGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARCS A CONTENEURS BERTOGNE op de google maps. Adres en contacten PARCS A CONTENEURS BERTOGNE
Location of PARCS A CONTENEURS BERTOGNE on the google maps. Address and contacts of PARCS A CONTENEURS BERTOGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come PARCS A CONTENEURS BERTOGNE PARCS A CONTENEURS BERTOGNE: FLCHOCOLATERIE LIMAR NV | Pedus Service NV | ROBERT MASELIS | Cuypers Centre | Vanklemput C

Other related companies as PARCS A CONTENEURS BERTOGNE: FLCHOCOLATERIE LIMAR NV | Pedus Service NV | ROBERT MASELIS | Cuypers Centre | Vanklemput C

PARCS A CONTENEURS BERTOGNE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARCS A CONTENEURS BERTOGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09531433105. Het bedrijf PARCS A CONTENEURS BERTOGNE bevindt zich op het adres: BARRI?RE HINCK 67; 6680; SAINTE-ODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gestion des décharges and sites définitifs de stockage. Lijst met producten zijn Type d'Activité: Evacuation des Déchets de Parcs de Conteneurs..
De hoofdactiviteit van PARCS A CONTENEURS BERTOGNE is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARCS A CONTENEURS BERTOGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARCS A CONTENEURS BERTOGNE, openstaande posities, locatie van PARCS A CONTENEURS BERTOGNE op de kaart.

PARCS A CONTENEURS BERTOGNE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARCS A CONTENEURS BERTOGNE, company assigned to the tax number BE09531433105. The company PARCS A CONTENEURS BERTOGNE is located at the address: BARRI?RE HINCK 67; 6680; SAINTE-ODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gestion des décharges and sites définitifs de stockage. List of products are Type d'Activité: Evacuation des Déchets de Parcs de Conteneurs..
The main activity of PARCS A CONTENEURS BERTOGNE is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PARCS A CONTENEURS BERTOGNE is not available. You also can look at reviews of PARCS A CONTENEURS BERTOGNE, open positions, location of PARCS A CONTENEURS BERTOGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARCS A CONTENEURS BERTOGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARCS A CONTENEURS BERTOGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARCS A CONTENEURS BERTOGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARCS A CONTENEURS BERTOGNE, employees, financial statistics.