JEAN-MARC BLANCHY

Contactgegevens JEAN-MARC BLANCHY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-MARC BLANCHY: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-MARC BLANCHY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE LA LANDE 56; 4801; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87351369 (+32-87351369) 87351369 (+32-87351369)

Fax (fax): +32 (81) 784-67-25 +32 (81) 784-67-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-MARC BLANCHY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-MARC BLANCHY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-MARC BLANCHY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-MARC BLANCHY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-MARC BLANCHY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-MARC BLANCHY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-MARC BLANCHY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-MARC BLANCHY
Products information JEAN-MARC BLANCHY

BTW identificatienummer (tax): BE06172637939
Ondernemingsnummer: 6042724609
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 787,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in JEAN-MARC BLANCHY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde residenti?le bouw; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-MARC BLANCHY
(Get full report from official database of BE for JEAN-MARC BLANCHY)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-MARC BLANCHY
Addition kinds of activities for JEAN-MARC BLANCHY

3732. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
22210600. Bekleding, tapijtwerk en wandbekleding | Upholstery, tapestry, and wall covering fabrics
35190203. Gouverneurs, dieselmotor | Governors, diesel engine
39539906. Schermen, textiel drukwerk | Screens, textile printing
50830203. Lawn machines en uitrusting | Lawn machinery and equipment
51999911. Muntrollen, kunststoffen | Coin rollers, plastics
73730400. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services
82310400. Bibliotheekdiensten | Library services
96410000. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing

Werken bij JEAN-MARC BLANCHY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-MARC BLANCHY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-MARC BLANCHY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-MARC BLANCHY. Looking for open vacancies in other companies

  • Autowasser (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

  • Mecanicien (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de fabriek van Tessenderlo Chemie zelf. Je gaat bv. pompen ed herstellen in de fabriek. Je moet ook externen op weg kunnen helpen en kunnen delegeren. Taken: Je staat in voor het onderhoud en herstellingen van roterende en statische productieapparaten in de productieafdelingen. Montagewerkzaamheden in de afdelingen: afpannen van processystemen, vervangen van appendages (afsluiters, veiligheidskleppen), vervangen van produktieapparaten (pompen, ventilatoren, vaten, warmtewisselaars, tandwielkasten, transportsystemen), vervangen van leidingsystemen. Uitvoeren van licht machinaal werk (oa boren, slijpen) Preventieve mechanische onderhoudstaken

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • CHAUFFEUR C - DISTRIBUTIE (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C zorg je voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van ons magazijn naar onze klanten. Je plaatst de afgewerkte producten in bakken met een transpallet in de koelwagens. Bij de klanten haal je de gewenste zakken uit de vrachtwagen en leg je ze op de gewenste plaats. Dit zal gaan over een 20-tal posten per dag.

  • Huishoudhulp 24u wekelijks te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student verkoper / verkoopster - hippe kledingszaak centrum Roeselare (weekendwerk + vakanties) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ga jij op zoek naar weekendwerk in een leuke hippe en trendy werkplaats? Je bent gebeten door alles aangaande mode en volgt de laastste trends? Dan ben jij de student die wij zoeken!!! De bedoeling is dat we studenten aan het werk zetten tijdens het weekend en de vakantieperiodes. Wat wordt er van jou verwacht? Helpen van de klanten bij het kiezen van de juiste outfit, juiste maat... Aanvullen van de winkel De algemene orde en netheid opvolgen van de winkel Etalage aanpassen

  • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Privacy Praxis - IT Risk Officer / Information Security / Data Protection (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company information   Privacy Praxis is specialized leading provider of end to end Data Privacy and Information Security solutions.  Our core focus is offering Data Protection Officer (DPO) support in a flexible "as-a-service" model.  We help our customers fulfill their EU GDPR requirements in terms of appointing a DPO, without having to engage one or more internal resources. Then we customize the services to fit the particular needs of each organization, based on their business sector, their geographical exposure, the type and amount of personal data they access and their specific maturity level.    Our experience with Data Privacy goes back already more than 10 years before the new EU General Data Protection Regulation was published. Since the GDPR was published, in May 2016, we have been one of the first firms to invest in understanding the requirements and the impact the Regulation would have on medium and large organizations.  Today we serve a diverse portfolio of organizations from many different sectors and geographies.      Summary   In a global environment where collecting, processing and storing data is vital for businesses, Privacy Praxis partners with organizations, offering them end to end Data Protection solutions. Our offering is unique and it focuses on service delivery rather than consulting. Due to business growth, we expand further our team and we seek to engage a Data Protection specialist     Function Description  you execute security risk assessmentsin IT and business, scoping projects or legacy assets (applications, business solutions, 3rd-parties organization, processes...). Maintenance of identified risks in the risk registry database.  you setup processes and procedures for an end to end security management for assets and Third-parties.  you perform securityrisk quality assurancefrom the creation to the closure.  you deliver consulting on risk management to internal customers (IT and Business) : Proposition or validation of measures to mitigate risks. Creation of detailed or synthetic risk report, structured and formulated in line with bank and Information Security Risk Management best practices. Support in increasing risk control maturity by providing a valuable follow up and reporting. You report risks and overall risk posture to Information Security, IT or Business Management. Correlate risks across a portfolio of projects or activities; identify and propose transversal risk mitigating actions. Create risk dashboards and reports for a management audience, in line with the defined risk appetite for the company. Create one-pagers and synthetic risk reports for a management audience. you manage customer relationship, and are  the Single Point Of Contact for the risk management services you delivered. You customize services to meet customer needs or expectations while ensuring compliance with risk management methodologies and guidelines.  you contribute to definition and improvement of risk management methods and tools supporting those activities (risk identification guide, risk evaluation matrix, industrialization of risk monitoring and reporting framework and deliverables) taking into account your field experience as well as best practices coming from the BNP Paribas Group or other sources like regulators, Basel II, COBIT, ISO27000/31000 ... you contribute to writing  procedures and processes supporting risk management activities outlined above, for both an expert and non-expert audience. Experience on linking different ISMS processesis... ...

  • Odoo Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Odoo Developer for a partner operating in the Travel industry. Our partner has a strategic project in the travelling industry. The company is International company located in heart of the capital. Job Description e-Commerce Full Cycle Development You will work on the latest technologies of Odoo The project is vital to the core business of our partner You will work in a team of 6 developers Your profile Odoo, Python, Agile, Scrum You speak Fluently Dutch or French You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible The offer Full time On Site 6 months contract renewable (minimum 1 year) Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies #Freelance #Odoo # Python #Fullcycledevelopment # Agile #Dutch OR French

Zoek naar antwoorden van JEAN-MARC BLANCHY in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-MARC BLANCHY in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-MARC BLANCHY. Laat een reactie achter voor JEAN-MARC BLANCHY. JEAN-MARC BLANCHY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-MARC BLANCHY. Leave a respond for JEAN-MARC BLANCHY. JEAN-MARC BLANCHY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-MARC BLANCHY op de google maps. Adres en contacten JEAN-MARC BLANCHY
Location of JEAN-MARC BLANCHY on the google maps. Address and contacts of JEAN-MARC BLANCHY

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-MARC BLANCHY JEAN-MARC BLANCHY: Cornette W | No?l F | Louis Delhaize | LIBRQIRIE DESTERBECQ | SID IMPRIMERIE

Other related companies as JEAN-MARC BLANCHY: Cornette W | No?l F | Louis Delhaize | LIBRQIRIE DESTERBECQ | SID IMPRIMERIE

JEAN-MARC BLANCHY is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-MARC BLANCHY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06172637939. Het bedrijf JEAN-MARC BLANCHY bevindt zich op het adres: CHEMIN DE LA LANDE 56; 4801; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 787,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gespecialiseerde residenti?le bouw; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in JEAN-MARC BLANCHY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-MARC BLANCHY is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-MARC BLANCHY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-MARC BLANCHY, openstaande posities, locatie van JEAN-MARC BLANCHY op de kaart.

JEAN-MARC BLANCHY is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-MARC BLANCHY, company assigned to the tax number BE06172637939. The company JEAN-MARC BLANCHY is located at the address: CHEMIN DE LA LANDE 56; 4801; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 787,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gespecialiseerde residenti?le bouw; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in JEAN-MARC BLANCHY were not found.
The main activity of JEAN-MARC BLANCHY is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-MARC BLANCHY is not available. You also can look at reviews of JEAN-MARC BLANCHY, open positions, location of JEAN-MARC BLANCHY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-MARC BLANCHY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-MARC BLANCHY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-MARC BLANCHY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-MARC BLANCHY, employees, financial statistics.