'T STEENTJE

Contactgegevens 'T STEENTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T STEENTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T STEENTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENDRIK GHIJSELENSTRAAT 9; 1750; LENNIK, België

Telefoon (phone): 25322393 (+32-25322393) 25322393 (+32-25322393)

Fax (fax): +32 (53) 259-48-71 +32 (53) 259-48-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T STEENTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T STEENTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T STEENTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T STEENTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T STEENTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T STEENTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T STEENTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T STEENTJE
Products information 'T STEENTJE

BTW identificatienummer (tax): BE05426666259
Ondernemingsnummer: 8043334960
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in 'T STEENTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geschenken and souvenirs; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T STEENTJE
(Get full report from official database of BE for 'T STEENTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T STEENTJE
Addition kinds of activities for 'T STEENTJE

07520300. Dieropleidingsdiensten | Animal training services
22620105. Roller printing: kunstmatige vezels en zijden breed geweven stoffen | Roller printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
22999904. Vet, wol | Grease, wool
35550304. Matten, reclame en krant | Mats, advertising and newspaper
35999916. Slibtafels | Sludge tables

Werken bij 'T STEENTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T STEENTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T STEENTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T STEENTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

  • Toonbankbediende/Kassier(ster) regio Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Het klaarzetten van de toonbank voor de service. · Je werkt met de kassa. · Het voorbereiden van de broodjes · Meehelpen afruimen en proper maken van de toonbanken, installaties & werkplekken. · Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Je springt in voor collega's.

  • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Hierbij wordt je ingezet als productiemedewerker of als inpakker, afhankelijk van de drukte. Takenpakket: De vis in de correcte verpakkingsschaal leggen en de schalen in dozen steken. Daarnaast kan je ook instaan voor de aanvoer van vis naar de productielijn. Afgewerkte producten breng je naar de logistieke afdeling.

  • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

  • HUISHOUDHULP VINDERHOUTE/ LOVENDEGEM (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een betrouwbare, gemotiveerde medewerker die wenst te werken in het kader van dienstencheques. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren in Vinderhoute/Lovendegem zoals poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Keerbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • STUDENT AFWASSER WEEKEND (M/V) (MAARKEDAL)

    Regio: MAARKEDAL

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die in e.en bloeiende horecazaak kan inspringen aan de afwas. Je zal als vaste student worden ingezet en twee dagen per weekend werken. Dit kan op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag als zondag

  • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Vaste Job

    Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

Zoek naar antwoorden van 'T STEENTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T STEENTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T STEENTJE. Laat een reactie achter voor 'T STEENTJE. 'T STEENTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T STEENTJE. Leave a respond for 'T STEENTJE. 'T STEENTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T STEENTJE op de google maps. Adres en contacten 'T STEENTJE
Location of 'T STEENTJE on the google maps. Address and contacts of 'T STEENTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T STEENTJE 'T STEENTJE: FORTIS | STAR FREIGHT | DE CLERCK INTERIOR GROUP BVBA | ANDREE CORBEEL | De Vuyst Bruno

Other related companies as 'T STEENTJE: FORTIS | STAR FREIGHT | DE CLERCK INTERIOR GROUP BVBA | ANDREE CORBEEL | De Vuyst Bruno

'T STEENTJE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T STEENTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05426666259. Het bedrijf 'T STEENTJE bevindt zich op het adres: HENDRIK GHIJSELENSTRAAT 9; 1750; LENNIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Geschenken and souvenirs; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in 'T STEENTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T STEENTJE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T STEENTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T STEENTJE, openstaande posities, locatie van 'T STEENTJE op de kaart.

'T STEENTJE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T STEENTJE, company assigned to the tax number BE05426666259. The company 'T STEENTJE is located at the address: HENDRIK GHIJSELENSTRAAT 9; 1750; LENNIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Geschenken and souvenirs; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in 'T STEENTJE were not found.
The main activity of 'T STEENTJE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T STEENTJE is not available. You also can look at reviews of 'T STEENTJE, open positions, location of 'T STEENTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T STEENTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T STEENTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T STEENTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T STEENTJE, employees, financial statistics.