Kens NV

Contactgegevens Kens NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kens NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kens NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wenenstraat 7; 2321; Hoogstraten (Meer), België

Telefoon (phone): 03 685 07 73 (+32-03 685 07 73) 03 685 07 73 (+32-03 685 07 73)

Fax (fax): 03 685 08 43 (+32-03 685 08 43) 03 685 08 43 (+32-03 685 08 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kens NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kens NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kens NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kens NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kens NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kens NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kens NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kens NV
Products information Kens NV

BTW identificatienummer (tax): BE09925842285
Ondernemingsnummer: 7889801025
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Kens NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garden and horticultural machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kens NV
(Get full report from official database of BE for Kens NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kens NV
Addition kinds of activities for Kens NV

251500. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
16299903. Opruimingscontractant | Land clearing contractor
20460301. Maïs suiker | Corn sugar
34319903. Loodgieterswerk: Geëmailleerd ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Plumbing fixtures: enameled iron, cast iron,or pressed metal
38240115. Turbine meters | Turbine meters

Werken bij Kens NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kens NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kens NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kens NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Bedden (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat!

  • magazijnbediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - administratieve afhandeling vracht Expeditors - controle van de vracht - labelen in het magazijn - ...

  • Technieker met kennis automechanica * (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant verhuurt, verkoopt en herstelt machines voor tuin, bouw en wegenbouw. Door hun sterke groei zijn ze vandaag op zoek naar een technieker om hun team te vervoegen! Ben je op gedreven, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Jouw takenpakket? - herstellen en onderhouden van grote en kleine machines voor de bouwsector Mogelijke machines zijn: mini -graafmachines, knikladers, zaagmachines, trilplaten, trilnaalden, boormachines, waterpompen, etc..

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student houtbewerking m/v (357/18083) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Ben jij de geschikte jobstudent(e) die graag de handen uit de mouwen steekt? Onze klant is een groeiende onderneming die zich bezighoudt met verpakkingsoplossingen voor haar klanten. Zij verkopen, kopen, repareren en produceren zowel nieuwe als gebruikte pallets. Bij hen kan je terecht voor alle soorten en maten pallets in de ruimste zin van het woord. De leveringen gebeuren hoofdzakelijk in Midden- en Noord-Europa. Omwille van sterke groei, zijn wij op zoek naar een jobstudent magazijnier M/V die bij voorkeur 2 à 3 dagen per week beschikbaar is. Takenpakket: Paletten en opzetranden uitsorteren Paletten ontnestelen Paletten repareren Opzetranden schuren Goederen klaarzetten voor transport Magazijn ordelijk en proper houden/maken Dagen en uren zijn te bespreken, maar bij voorkeur werk je op volgende dagen: dinsdag en woensdag van 8 tot 17u donderdag van 8 tot 15u

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • zaalhulp (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: VANASSCHE POL

    Type: Studentenjob

    ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: YM TRANS

    Type: Vaste Job

    Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Computer Futures - Senior Java Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    MicroServices en Spring helemaal jouw ding? Steeds op zoek naar opdrachten met de nieuwere technologieën? Dan is deze opdracht iets voor jou.     Projectinhoud Het bedrijf heeft verschillende projecten binnen eCommerce, ERP software en Warehouse management. De grootste uitdaging ligt momenteel in het Warehouse Control System (WCS). Je zal een bijdrage leveren aan het opzetten van een MicroServices architectuur. Er wordt ontwikkeld in een complexe omgeving waarin je jezelf kan uitdagen. Ook heeft het Spotify-model heeft zijn intrede gemaakt bij deze onderneming, een Agile-mindset is dus een vereiste. Hiertoe dien je open te communiceren en goed in team te werken.   Technology stack Java 8+ Spring MVC, Spring Boot Angular (latest versions) MicroServices, Event-driven architecture REST API's GIT, IntelliJ, SonarQube Docker, Kubernetes, Spinnaker, Jenkins Google Cloud TDD, DDD   Projectdetails Locatie: West-Vlaanderen Projectduur: langetermijn (min. 6 maanden) Taal: Nederlands Marktconforme verloning   Interesse?   Graag kom ik met je in contact om meer te vertellen over deze rol en de opdrachtgever.

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van Kens NV in sociale netwerken
Look for responds of Kens NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kens NV. Laat een reactie achter voor Kens NV. Kens NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kens NV. Leave a respond for Kens NV. Kens NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kens NV op de google maps. Adres en contacten Kens NV
Location of Kens NV on the google maps. Address and contacts of Kens NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Kens NV Kens NV: Sabbe Johan BVBA | BAUSCH & LOMB BENELUX | Clinique St-Joseph | GESUALDA CASTAGNA | ANNETTE LECLOUX

Other related companies as Kens NV: Sabbe Johan BVBA | BAUSCH & LOMB BENELUX | Clinique St-Joseph | GESUALDA CASTAGNA | ANNETTE LECLOUX

Kens NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kens NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09925842285. Het bedrijf Kens NV bevindt zich op het adres: Wenenstraat 7; 2321; Hoogstraten (Meer). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 251,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garden and horticultural machines. Producten gemaakt in Kens NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kens NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kens NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kens NV, openstaande posities, locatie van Kens NV op de kaart.

Kens NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kens NV, company assigned to the tax number BE09925842285. The company Kens NV is located at the address: Wenenstraat 7; 2321; Hoogstraten (Meer). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 251,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garden and horticultural machines. Products created in Kens NV were not found.
The main activity of Kens NV is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kens NV is not available. You also can look at reviews of Kens NV, open positions, location of Kens NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kens NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kens NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kens NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kens NV, employees, financial statistics.