SELLESLAGHS-PEUGEOT

Contactgegevens SELLESLAGHS-PEUGEOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SELLESLAGHS-PEUGEOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SELLESLAGHS-PEUGEOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 81; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 457 95 80; 03 844 22 77 (+32-03 457 95 80; 03 844 22 77) 03 457 95 80; 03 844 22 77 (+32-03 457 95 80; 03 844 22 77)

Fax (fax): 03 458 26 79; 03 844 50 18 (+32-03 458 26 79; 03 844 50 18) 03 458 26 79; 03 844 50 18 (+32-03 458 26 79; 03 844 50 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SELLESLAGHS-PEUGEOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SELLESLAGHS-PEUGEOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SELLESLAGHS-PEUGEOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SELLESLAGHS-PEUGEOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SELLESLAGHS-PEUGEOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SELLESLAGHS-PEUGEOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SELLESLAGHS-PEUGEOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SELLESLAGHS-PEUGEOT
Products information SELLESLAGHS-PEUGEOT

BTW identificatienummer (tax): BE01421600341
Ondernemingsnummer: 2766052246
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 119,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in SELLESLAGHS-PEUGEOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SELLESLAGHS-PEUGEOT
(Get full report from official database of BE for SELLESLAGHS-PEUGEOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SELLESLAGHS-PEUGEOT
Addition kinds of activities for SELLESLAGHS-PEUGEOT

5146. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
594599. Hobby-, speelgoed- en speelwinkels, nec | Hobby, toy, and game shops, nec
806300. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
07429901. Dierziekenhuisdiensten, huisdieren en andere dierenspecialiteiten | Animal hospital services, pets and other animal specialties
24110207. Posten, hout: gekapt, rond of gesplitst | Posts, wood: hewn, round, or split
80499904. Pedicure | Chiropodist

Werken bij SELLESLAGHS-PEUGEOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SELLESLAGHS-PEUGEOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SELLESLAGHS-PEUGEOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SELLESLAGHS-PEUGEOT. Looking for open vacancies in other companies

  • bijverdienste ochtend: laden en lossen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een intussen zeer bekend bedrijf gespecialiseerd in het verkopen en aan-huis-leveren van electronica en witgoed, zijn wij op zoek naar gemotiveerde werkkrachten die een graag een centje zouden bijverdienen. Je werkdag start om 4u. Je staat in voor het laden en lossen van de bezorgbussen met witgoed. Deze goederen dienen eerst gescand te worden en daarna worden deze in de bussen gezet volgens een welbepaald patroon. Om 7.30u dienen alle bussen geladen te zijn zodat ze naar de klanten kunnen vertrekken, hier eindigt jouw werkdag. De job wordt geleerd op de werkvloer! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde vroege vogels die willen bijleren en echt willen werken, ook op zaterdag

  • magazijnier late ploeg (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt en stockeert de grond- en hulpstoffen. De orders maak je verzendklaar, juist registreren. Je maakt de zendnota en etiketten aan. Je verzorgt de administratie voor de transporteurs. Je laadt en lost de vracht- en andere wagens. Stockvoorraad van diverse verpakkingsmaterialen op orde houden, stockeren en op peil houden. Controleren op kwaliteit. Sporadische leveringen en afhalingen uitvoeren met camionette.

  • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • elektro-mechanieker tuinbouwmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de volledige installatie van Robotmaaiers bij klanten thuis; je doet opmetingen en plaats het systeem volgens het aangeven plan; bij defect ga je deze systemen ook herstellen bij de klant; in de winter hou je je meer bezig met het herstellen van tuinbouwmachines in de atelier; je staat ook in voor de klantenontvangst aan het atelier (professionele klanten) en neemt de toestellen die binnenkomen voor herstelling aan.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Leopoldsburg en omgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bediener Freesmachine - wegenbouw (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: MAES ADIEL

    Type: Vaste Job

    Je taken als bediener freesmachine: Je bedient de freesmachine om asfalt af te frezen. Je staat in voor het instellen van de freesmachine naar diepte & niveau. Je vertrekt dagelijks vanuit Lichtervelde naar onze werven.

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

Zoek naar antwoorden van SELLESLAGHS-PEUGEOT in sociale netwerken
Look for responds of SELLESLAGHS-PEUGEOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SELLESLAGHS-PEUGEOT. Laat een reactie achter voor SELLESLAGHS-PEUGEOT. SELLESLAGHS-PEUGEOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SELLESLAGHS-PEUGEOT. Leave a respond for SELLESLAGHS-PEUGEOT. SELLESLAGHS-PEUGEOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SELLESLAGHS-PEUGEOT op de google maps. Adres en contacten SELLESLAGHS-PEUGEOT
Location of SELLESLAGHS-PEUGEOT on the google maps. Address and contacts of SELLESLAGHS-PEUGEOT

Andere gerelateerde bedrijven als come SELLESLAGHS-PEUGEOT SELLESLAGHS-PEUGEOT: Haras des Barrages SPRL | KURT ANDRIES | LEO DIRKX | Knapen W | BIERWINKEL BACELLE

Other related companies as SELLESLAGHS-PEUGEOT: Haras des Barrages SPRL | KURT ANDRIES | LEO DIRKX | Knapen W | BIERWINKEL BACELLE

SELLESLAGHS-PEUGEOT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SELLESLAGHS-PEUGEOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01421600341. Het bedrijf SELLESLAGHS-PEUGEOT bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 81; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 119,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in SELLESLAGHS-PEUGEOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SELLESLAGHS-PEUGEOT is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SELLESLAGHS-PEUGEOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SELLESLAGHS-PEUGEOT, openstaande posities, locatie van SELLESLAGHS-PEUGEOT op de kaart.

SELLESLAGHS-PEUGEOT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SELLESLAGHS-PEUGEOT, company assigned to the tax number BE01421600341. The company SELLESLAGHS-PEUGEOT is located at the address: Koningin Astridlaan 81; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 119,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. Products created in SELLESLAGHS-PEUGEOT were not found.
The main activity of SELLESLAGHS-PEUGEOT is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SELLESLAGHS-PEUGEOT is not available. You also can look at reviews of SELLESLAGHS-PEUGEOT, open positions, location of SELLESLAGHS-PEUGEOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SELLESLAGHS-PEUGEOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SELLESLAGHS-PEUGEOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SELLESLAGHS-PEUGEOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SELLESLAGHS-PEUGEOT, employees, financial statistics.