COPPIN ANDRE NV

Contactgegevens COPPIN ANDRE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COPPIN ANDRE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

COPPIN ANDRE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 639; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 50 08 16 (+32-059 50 08 16) 059 50 08 16 (+32-059 50 08 16)

Fax (fax): 059 50 79 27 (+32-059 50 79 27) 059 50 79 27 (+32-059 50 79 27)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COPPIN ANDRE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COPPIN ANDRE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COPPIN ANDRE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COPPIN ANDRE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COPPIN ANDRE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COPPIN ANDRE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COPPIN ANDRE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COPPIN ANDRE NV
Products information COPPIN ANDRE NV

BTW identificatienummer (tax): BE02015960693
Ondernemingsnummer: 8515197753
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 292,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Automobile - Electrical servic; Automobile - Radios; Automobile - Air conditioning equipment; Meat & meat products - Machines & Supplies; Measuring & control apparatus; Automobile - Diagnostic centres; Injection pumps - Diesel & petrol; Accumulators; GSM - Apparatus & Access.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COPPIN ANDRE NV
(Get full report from official database of BE for COPPIN ANDRE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor COPPIN ANDRE NV
Addition kinds of activities for COPPIN ANDRE NV

352499. Gras- en tuinapparatuur, niet inbegrepen | Lawn and garden equipment, nec
356502. Verpakkings- en verpakkingsmachines | Packing and wrapping machinery
26210911. Dakbedekkingsvoorraad | Roofing felt stock
35420503. Merkmachines | Marking machines
35599925. Robotten, gieten en vormen van kunststoffen | Robots, molding and forming plastics
38449900. Röntgenapparatuur en -buisjes, niet inbegrepen | X-ray apparatus and tubes, nec
51499906. Pizza levert | Pizza supplies
87420401. Bank- en financieel adviseur | Banking and finance consultant

Werken bij COPPIN ANDRE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COPPIN ANDRE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COPPIN ANDRE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COPPIN ANDRE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Verkoopmedewerker multimedia - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u een kenner van IT en multimedia? Wenst u ook binnen de verkoop aan de slag te gaan? Wilt u voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwigheden? Onze klant te Waregem zoekt uw profiel! U bent medewerker in de winkel waarbij u klanten dient volgens hun verlangens. U geeft technisch advies en praat in op klachten van de klant. U staat in voor de afsluit van de winkel.

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ingelmunster (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • Offsetdrukker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: COLOMA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • WINKELBEDIENDE BAKKERIJ (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Flexijob

    Je helpt onze klanten in de bakkerij en je rekent af. Je vult de toonbank aan met patisserie en de rekken met brood. Wanneer het kalmer is in de winkel help je bijvoorbeeld met het verpakken van pralines.

Zoek naar antwoorden van COPPIN ANDRE NV in sociale netwerken
Look for responds of COPPIN ANDRE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor COPPIN ANDRE NV. Laat een reactie achter voor COPPIN ANDRE NV. COPPIN ANDRE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COPPIN ANDRE NV. Leave a respond for COPPIN ANDRE NV. COPPIN ANDRE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COPPIN ANDRE NV op de google maps. Adres en contacten COPPIN ANDRE NV
Location of COPPIN ANDRE NV on the google maps. Address and contacts of COPPIN ANDRE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come COPPIN ANDRE NV COPPIN ANDRE NV: Verreydt NV | ALLO GUEPES | WILLY ROOX | FIRMIN SERVICES | L.A.B. MARKETING

Other related companies as COPPIN ANDRE NV: Verreydt NV | ALLO GUEPES | WILLY ROOX | FIRMIN SERVICES | L.A.B. MARKETING

COPPIN ANDRE NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COPPIN ANDRE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02015960693. Het bedrijf COPPIN ANDRE NV bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 639; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 292,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile - Electrical servic; Automobile - Radios; Automobile - Air conditioning equipment; Meat & meat products - Machines & Supplies; Measuring & control apparatus; Automobile - Diagnostic centres; Injection pumps - Diesel & petrol; Accumulators; GSM - Apparatus & Access..
De hoofdactiviteit van COPPIN ANDRE NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COPPIN ANDRE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COPPIN ANDRE NV, openstaande posities, locatie van COPPIN ANDRE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COPPIN ANDRE NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is COPPIN ANDRE NV, company assigned to the tax number BE02015960693. The company COPPIN ANDRE NV is located at the address: Torhoutsesteenweg 639; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 292,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. List of products are Automobile - Electrical servic; Automobile - Radios; Automobile - Air conditioning equipment; Meat & meat products - Machines & Supplies; Measuring & control apparatus; Automobile - Diagnostic centres; Injection pumps - Diesel & petrol; Accumulators; GSM - Apparatus & Access..
The main activity of COPPIN ANDRE NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COPPIN ANDRE NV is not available. You also can look at reviews of COPPIN ANDRE NV, open positions, location of COPPIN ANDRE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COPPIN ANDRE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COPPIN ANDRE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COPPIN ANDRE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COPPIN ANDRE NV, employees, financial statistics.