CMP Ets

Contactgegevens CMP Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CMP Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

CMP Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nationale IV 3; 5590; Ciney, België

Telefoon (phone): 083 68 71 71 (+32-083 68 71 71) 083 68 71 71 (+32-083 68 71 71)

Fax (fax): +32 (2) 359-31-64 +32 (2) 359-31-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CMP Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CMP Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CMP Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CMP Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CMP Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CMP Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CMP Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CMP Ets
Products information CMP Ets

BTW identificatienummer (tax): BE04404388427
Ondernemingsnummer: 9558898925
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 752,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CMP Ets
(Get full report from official database of BE for CMP Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor CMP Ets
Addition kinds of activities for CMP Ets

17310104. Installatie van schakelapparaten en aanverwante apparaten | Switchgear and related devices installation
20630202. Melasse, van suikerbietjes | Molasses, from sugar beets
20769906. Pindakaas, taart of maaltijd | Peanut oil, cake or meal
25319908. Picknicktafels of bankjes, park | Picnic tables or benches, park
30899925. Werkhandschoenen, kunststoffen | Work gloves, plastics
31119901. Fancy of exotische leer, nec | Fancy or exotic leathers, nec
50440200. Kopieerapparatuur | Copying equipment
51360500. Heren en jongenspakken en broeken | Men's and boys' suits and trousers
76991810. Honingwerk | Reneedling work
79930403. Gokautomaat | Slot machine

Werken bij CMP Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CMP Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CMP Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CMP Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker data/glasvezelbekabeling met ervaring - regio Kempen - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ervaren elektricien met kennis van databekabeling en glasvezel om zo snel mogelijk op te starten bij het bedrijf in de regio Kempen.

  • Operator Erembodegem (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator heb je deze taken: Aanvraag van nodige grondstoffen bij het magazijn; Instaan voor de bediening van productiemachines voor het stansen van dichtingen uit plastic- of rubberband; Zelfstandig de productieparameters instellen, met behulp van de gegevens op het werkblad; Klaarzetten van de rollen op de machines en wegnemen van de webbing (= gepunchte ‘lege’ rollen); Plaatsen en wegnemen van de dozen aan de machines; Controle uitvoeren op de productie; Instaan voor de verpakking en de etikettering van de dichting; Meerdere persen tegelijkertijd in productie houden, wanneer nodig. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Erembodegem die gespecialiseerd is in de realisatie van kunststofproducten zijn we op zoek naar een Operator.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Helchteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HELCHTEREN)

    Regio: HELCHTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Beerzel (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

  • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

    Type: Vaste Job

    Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

  • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Sales reps gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van CMP Ets in sociale netwerken
Look for responds of CMP Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor CMP Ets. Laat een reactie achter voor CMP Ets. CMP Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CMP Ets. Leave a respond for CMP Ets. CMP Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CMP Ets op de google maps. Adres en contacten CMP Ets
Location of CMP Ets on the google maps. Address and contacts of CMP Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come CMP Ets CMP Ets: Vitrosac NV | ELDI | COIFF. STYLE & S?DUCTION | MICHEL LEMMENS | SELEX CONFIGURE

Other related companies as CMP Ets: Vitrosac NV | ELDI | COIFF. STYLE & S?DUCTION | MICHEL LEMMENS | SELEX CONFIGURE

CMP Ets is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CMP Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04404388427. Het bedrijf CMP Ets bevindt zich op het adres: Nationale IV 3; 5590; Ciney. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 752,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van CMP Ets is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CMP Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CMP Ets, openstaande posities, locatie van CMP Ets op de kaart.

CMP Ets is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CMP Ets, company assigned to the tax number BE04404388427. The company CMP Ets is located at the address: Nationale IV 3; 5590; Ciney. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 752,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. List of products are Automobile dealers - Used cars.
The main activity of CMP Ets is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CMP Ets is not available. You also can look at reviews of CMP Ets, open positions, location of CMP Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CMP Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CMP Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CMP Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CMP Ets, employees, financial statistics.