'T CONVENT

Contactgegevens 'T CONVENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T CONVENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T CONVENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HALVE RENINGESTRAAT 1; 8647; LO-RENINGE, België

Telefoon (phone): 57400771 (+32-57400771) 57400771 (+32-57400771)

Fax (fax): +32 (67) 961-57-35 +32 (67) 961-57-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T CONVENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T CONVENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T CONVENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T CONVENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T CONVENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T CONVENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T CONVENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T CONVENT
Products information 'T CONVENT

BTW identificatienummer (tax): BE07447052001
Ondernemingsnummer: 6508544921
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 112,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Gamme de prix: > 136 Euros.. Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Jardin.

Product categorie (product category): H?tels. Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T CONVENT
(Get full report from official database of BE for 'T CONVENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T CONVENT
Addition kinds of activities for 'T CONVENT

072201. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
871201. Bouwkunde | Architectural engineering
23230201. Ascots, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Ascots, men's and boys': made from purchased materials
30530107. Olieafdichtingen, rubber | Oil seals, rubber
39140201. Carving sets, nikkel zilver | Carving sets, nickle silver
50120301. Campers (pickup coaches) voor montage op vrachtwagens | Campers (pickup coaches) for mounting on trucks
73899925. Slijpen, precisie: commercieel of industrieel | Grinding, precision: commercial or industrial
73899949. Tape snijden | Tape slitting
96210202. Autorecentrum licentie- en inspectiebureau, overheid | Motor carrier licensing and inspection office, government

Werken bij 'T CONVENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T CONVENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T CONVENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T CONVENT. Looking for open vacancies in other companies

  • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Facility Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je begeleidt een extern team in de uitvoering en controleert de uitgevoerde werkzaamheden en zorgt voor verbetering van de werkorganisatie. - Zowel het curatief als preventief onderhoud aan machines en gebouwen vallen onder je verantwoordelijkheid. - Je bent verantwoordelijk voor de contacten met onderaannemers en de opvolging van hun werkzaamheden. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en de aankoop door het magazijn.

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • Grondwerker (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -instaan voor afwerken van gebouwen zoals plaatsen van dakgoten, elestisch opvoegen van gebouwen, isolatie leggen... -zorgen voor een kwalitatieve, efficiënte en veilige afwerking van projecten -werken in eigen streek

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Service technieker (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een medewerker die ter plaatste gaat bij de klanten voor nazicht, onderhoud en kleine herstellingen op brandbeveiligingsinstallaties.

  • Afwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HORECA TEAM INVEST

    Type: Flexijob

    u bent verantwoordelijk voor de afwaskeuken en werkt samen met toffe collega’s.

Zoek naar antwoorden van 'T CONVENT in sociale netwerken
Look for responds of 'T CONVENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T CONVENT. Laat een reactie achter voor 'T CONVENT. 'T CONVENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T CONVENT. Leave a respond for 'T CONVENT. 'T CONVENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T CONVENT op de google maps. Adres en contacten 'T CONVENT
Location of 'T CONVENT on the google maps. Address and contacts of 'T CONVENT

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T CONVENT 'T CONVENT: JOHAN MENEVE | Eden F SPRL | Tankterminal NV | J. VAN LANCKER | David Andries

Other related companies as 'T CONVENT: JOHAN MENEVE | Eden F SPRL | Tankterminal NV | J. VAN LANCKER | David Andries

'T CONVENT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T CONVENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07447052001. Het bedrijf 'T CONVENT bevindt zich op het adres: HALVE RENINGESTRAAT 1; 8647; LO-RENINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 112,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is H?tels. Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: > 136 Euros.. Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Jardin..
De hoofdactiviteit van 'T CONVENT is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T CONVENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T CONVENT, openstaande posities, locatie van 'T CONVENT op de kaart.

'T CONVENT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T CONVENT, company assigned to the tax number BE07447052001. The company 'T CONVENT is located at the address: HALVE RENINGESTRAAT 1; 8647; LO-RENINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 112,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is H?tels. Restaurants. List of products are Gamme de prix: > 136 Euros.. Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Jardin..
The main activity of 'T CONVENT is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T CONVENT is not available. You also can look at reviews of 'T CONVENT, open positions, location of 'T CONVENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T CONVENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T CONVENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T CONVENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T CONVENT, employees, financial statistics.