RONNY DE BOECK

Contactgegevens RONNY DE BOECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RONNY DE BOECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

RONNY DE BOECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GUIDO GEZELLELAAN 2; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56370529 (+32-56370529) 56370529 (+32-56370529)

Fax (fax): +32 (71) 626-43-42 +32 (71) 626-43-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RONNY DE BOECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RONNY DE BOECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RONNY DE BOECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RONNY DE BOECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RONNY DE BOECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RONNY DE BOECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RONNY DE BOECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RONNY DE BOECK
Products information RONNY DE BOECK

BTW identificatienummer (tax): BE04047882080
Ondernemingsnummer: 9129882812
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in RONNY DE BOECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdierenkwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RONNY DE BOECK
(Get full report from official database of BE for RONNY DE BOECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor RONNY DE BOECK
Addition kinds of activities for RONNY DE BOECK

375199. Motorfietsen, fietsen en onderdelen, nec | Motorcycles, bicycles, and parts, nec
27320102. Pamfletten: alleen afdrukken, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing only, not published on site
34629901. Vliegtuig smeedstukken, ferro | Aircraft forgings, ferrous
51989903. Verf of vernis dunner | Paint or varnish thinner
73710201. Computer code auteurs | Computer code authors
87420409. School, universiteit, universiteitsadviseur | School, college, univeristy consultant

Werken bij RONNY DE BOECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RONNY DE BOECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RONNY DE BOECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RONNY DE BOECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker bakkerij - Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warenhuis regio Aalter zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker voor de afdeling van de bakkerij. Een leuke uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Na de nodige opleiding zorg je dagdagelijks voor het volledige assortiment voor in de bakkerij.

  • operator medische sector (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Je bent verantwoordelijk voor de afwerking van stukken, inclusief de kwaliteitsinspectie, inpakken en het chippen. Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie. Als arbeider word je ingeschakeld in het hele productieproces. Je taken bestaan uit; - Instellen van de machines. - Afwerken en schoonmaken van de eindproducten. - Kwaliteitscontrole door middel van een optische scanner - Inpakken en verzenden

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van een voicepicking systeem ga je bestellingen voor klanten klaarzetten. Dit systeem geeft de locatie aan in het magazijn en de hoeveelheid goederen die moeten gepicked worden. Je waakt mee over de orde en de netheid van het magazijn.

  • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Technieker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

  • automechanieker - Mooi merk van luxewagens - VAST CONTRACT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een héél mooie autogarage in Roeselare zelf gelegen gaan wij op zoek naar een automechanieker. Als technieker in de garage wordt je ingezet voor het uitvoeren van algemeen onderhoud en opsporen + herstellen van defecten. Indien we een automechanieker vinden met ervaring van diagnosetechnieken is dit zeker een pluspunt, maar deze kennis kan ook ter plaatse aangeleerd worden.

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van RONNY DE BOECK in sociale netwerken
Look for responds of RONNY DE BOECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor RONNY DE BOECK. Laat een reactie achter voor RONNY DE BOECK. RONNY DE BOECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RONNY DE BOECK. Leave a respond for RONNY DE BOECK. RONNY DE BOECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RONNY DE BOECK op de google maps. Adres en contacten RONNY DE BOECK
Location of RONNY DE BOECK on the google maps. Address and contacts of RONNY DE BOECK

Andere gerelateerde bedrijven als come RONNY DE BOECK RONNY DE BOECK: Laceur J-P | STEPHANE DELVAL | City Service | VAN CAYSELE | NADIA DEBBAS

Other related companies as RONNY DE BOECK: Laceur J-P | STEPHANE DELVAL | City Service | VAN CAYSELE | NADIA DEBBAS

RONNY DE BOECK is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RONNY DE BOECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04047882080. Het bedrijf RONNY DE BOECK bevindt zich op het adres: GUIDO GEZELLELAAN 2; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Huisdierenkwekers. Producten gemaakt in RONNY DE BOECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RONNY DE BOECK is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RONNY DE BOECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RONNY DE BOECK, openstaande posities, locatie van RONNY DE BOECK op de kaart.

RONNY DE BOECK is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is RONNY DE BOECK, company assigned to the tax number BE04047882080. The company RONNY DE BOECK is located at the address: GUIDO GEZELLELAAN 2; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Huisdierenkwekers. Products created in RONNY DE BOECK were not found.
The main activity of RONNY DE BOECK is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RONNY DE BOECK is not available. You also can look at reviews of RONNY DE BOECK, open positions, location of RONNY DE BOECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RONNY DE BOECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RONNY DE BOECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RONNY DE BOECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RONNY DE BOECK, employees, financial statistics.